Základna Easybase

2753
5.1.08 21:32

základna Easybase

Ahojky,
nikde jsem tu tohle téma nenašla, tak doufám, že jsem hledala správně.

Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti se základnou Easybase pro Maxi-Cosi Cabriofix - tj. zda je tam něco speciálního, co by znemožnilo použítí v některých autech. Moje auto jsem sice na stránkách MC našla jako podporované..nicméně už tam nemají typy a ročníky aut a já mám 10 let staré.. Bohužel jde o třídvéřák (Nissan Micra) a zjistila jsem, že zadní pás je dlouhý jen taktak.. Sice sedačku přidělám, ale stojí mne to dost úsilí a navíc je to fakt těsně.. v jiném autě sedí lépe :cry: ..(zdá se mi). Uvažuji, že bych to řešila tou základnou (přece jen vyjde levněji než nové auto.. :wink: ).

Předem díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
5.1.08 22:24

Petro, u mnoha malých aut je problém , že vajíčka nejdou přidělat, nebo jdou přidělat s velkým úsilím, protože menší auta mají mnohdy kratší pásy, protože se u nich počítalo s vozením spíše dětí na zadních sedadlech.
základna Easy base je jedna z možností, tu základnu přimontuješ uí na krátké pásy, tam problém není, a navíc pak pouze nacvakáváš sedačku , je to velice pohodlné, ale ta základna stojí nějakou korunu navíc, i když stále míň, než nové auto.
Jediné, co znemožňuje použít základnu v autě je pokud by jsi měla v podlaze úložné schránky( mají některá MPV) ale to asi mít nebudeš, protože pak nejde použít ta podpěrná noha, protže by se do té schránky mohla probořit.
Takže u tebe by to mělo jít bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
6.1.08 22:52

steeve - moc díky za opdověď. To jsem chtěla slyšet - tj. že nemusí být v autě nějaké speciální zařízení pro to, aby tam ta základna šla :wink: ..No, jsou to sice 3 tis. navíc, ale asi jí pořídím.. Přece jen na nové auto není a bezpečnost dítěte je pro mne nejdůležitější. Ten pás jde na tu sedačku fakt fest.. A asi by mi to i usnadnilo nandavání sedačky ve třídvéřáku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.2.13 18:29

Nevíte někdo, které autosedačky(jak vajíčka, tak větší)na tuto základnu pasují? Jestli pouze Maxi Cosíci nebo i jiné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí