Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ono asi i záleží na tom co máte za problém.. Minimálně za léky bych si ale připlatila..
My jsme podstupovali IVF, za léky jsem dala cca 5000,– ale komplet nás to vyšlo asi 25tis protože jsme volili IVF-ICSI, kámoška byla na klasice a vyšlo ji to i s lékama na cca 16tis, to není o tom, že nic neplatíš, pojišťovna ale první 3 „proplácí“ většinu, jeden cyklus bez pojišťovny by Tě vyšel tak na 60-70tis
@Almira-Alm Sanus Pardubice, ale připláceli jsme si 5ti denní kultivaci a mražení
Zakladatelko moje sestra nemá vejcovody jinak ok oba a 1IVF podstoupila je standart IVF a zastavilo pro špatnou odezvu. Záleží jak budeš reagovat to musí posoudit DR. Já mám zasebou 5IVF + 3× nativ a 2× minimálka. Vyšlo mi 1IVF a poslední minimálka. Unás máme problém oba takže už 1IVF 30 tisíc.
Holky aby jste byli v obraze my sli jen do zakladniho ivf platila jsem jen 2 tisice za leky.mam 10 foliku na prave strane na leve nic. v pondeli mam opu a celkem jse bojim. jinak jsme oba ok jen ja mam anovulak.do icsi jsme nesli z duvodu ze manzel ma sperma ok, chteli jsme proste zkusit zaklad
Já mněla 1IVF s 250j Puregonu jen 3 folikuly reaguješ dobře. Mi máme spermo špatné máme ICSI a teď i PICSI. Ono záleží na DR co doporučí. Hodně štěstí at to vyjde ![]()
Já mněla 1IVF s 250j Puregonu jen 3 folikuly reaguješ dobře. Mi máme spermo špatné máme ICSI a teď i PICSI. Ono záleží na DR co doporučí. Hodně štěstí at to vyjde ![]()
Holky podstupovali jste nektera ciste jen zakladni ivf co hradi pojistovna? dekuji za informaci.