Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky a co tyhle kosticky http://www.maxikovy-hracky.cz/…ni-v-kybliku nemate s nimi nektera zkusenost?Dneska mi jedna maminka v mat. centru radila,ze maji doma duplo,zako i tyhle a dopadly tak,ze ZAKO je u babicky,protoze si s nimi holky nehraly.DUPLO s tim si nejvic hraje starsi dcera (4 roky) a ta mladsi 2 roky si hraje pry s tim megabloks,protoze ji to drzi a nemusi delat jenom komin,ale i treba postavit panacka.Tak fakt nevim ![]()
baghira píše:
Možná zkusím koupit Sevu, ta se mi celkem líbí… Takže já se připojím a prosím o zkušenosti se Sevou …
Baghiro - se Sevou se Tomík poprvé setkal v létě na dovolené, kde ji měli v penzionu k dispozici, ještě se stejně starým kamarádem si se stavebkou opravdu vyhráli a to tam bylo jen pár kostek, už žádné kolečka, osky, atd…od té doby o ní pořád básní a teď si ji namaloval do dopisu pro Ježíška, takže určitě bude pod stromečkem.
Jinak my máme dva kyblíky Žaka na chalupě, kluci si s ní hrajou často a rádi, dělají teda hlavně vláčky a pak ohrádky pro umělohmotné zvířátka, je fakt, že víc se z toho moc vykouzlit nedá. Doma máme klasické Lego (ne Duplo), s tím si taky hrajou - Tomík staví, Ondráš boří
Taky bych investovala spíš do Lega…akorát my jsme šli rovnou na klasické.
Ahoj, chtěla bych se jen zeptat, Máme doma asi 3 měsíční hočičku žaka. Už s námi chvilku žije, lítá, vztahy v pořádku, stresy (asi) žádné.. prostě mi přijde všechno jak má být ALE hrozně mě dostává její třepání hlavou (jako by pčikala) ale jen když se „rozčiluje“. Třeba si hraje s autíčkem, u toho třepe hlavou ze strany na stranu, kraká na něj a pčiká (ale hraje si), jenže pak přijde situace, kdy jen tak sedí na bydle a nikde nic, a dělá upln totéž. Občas se na tý šišce i podrbe, ale nic viditelnýho, co by ji tam mohlo vadit. Jak kdyby měla něco v zobáčku nebo tak, ale nemá!!
tak já nevim. Občas na mě působí jak „pitomeček“
![]()
@M1shelle Četla jsi předchozí příspěvky? Tohle je diskuse o stavebnici Žako pro děti, ne o papoušcích. ![]()
@katsha koukám na to. Tak nic. Měli mě vymazat jako nekompetentní osobu
Díky