Kalendář z vlastních fotek

3549
24.10.08 15:50

Kalendář z vlastních fotek

Ahojky nikde jsem k tomuto tématu nic nenašla,tak zakládám nové.Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s nějakou firmou,která dělá na zakázku kalendáře z vašich vlastních fotek.Narazila jsem na to náhodou a přijde mi to jako supr dárek pro manžela k Vánocům.Našla jsem odkaz na firmu 24 print,ale byla bych radši kdyby mi někdo doporučil firmu se,kterou má zkušenosti.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
24.10.08 15:59

u nás v deníčku si už 3 holky objednávaly kalendář u www.24print.cza spokojené.
Taky se do toho chystám. Jinak pokud si chceš vytvořit vlastní formát stránek kalendáře a pak je jen nechat vyvolat a svázat (tj. akorát nepoužiješ jejich šablonu), pak doporučuju program TKexeKalender

pro ukázku vytvořená titulní stránka, připravená k odeslání a vytištění
 http://www.24print.cz/…70_big_0.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
24.10.08 16:02

Ahoj, loni jsem si taky dělala sama kalendář a tisk jsem nechala u té firmy, co píšeš. Ale byla jsem kvalitou trošku zklamaná.

Letos zkouším v Happy Foto. Musím bohužel využít jejich šablony, které jsou jen takové „obyčejné“, ale pro prababičku to snad bude stačit :lol: A hlavně očekávám, že kvalita bude trošku lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.10.08 16:05

jo a když to poprvé otevřeš, tak je to v angličtině a v nastavení je pak možnost přepnout do češtiny (Settings/Languages/czech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.10.08 16:09

Paradis, podbná diskuze proběhla nedávno, třeba Ti to pomůže :wink: , M.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.10.08 16:10
petrax77 píše:
Ahoj, loni jsem si taky dělala sama kalendář a tisk jsem nechala u té firmy, co píšeš. Ale byla jsem kvalitou trošku zklamaná.Letos zkouším v Happy Foto. Musím bohužel využít jejich šablony, které jsou jen takové „obyčejné“, ale pro prababičku to snad bude stačit :lol: A hlavně očekávám, že kvalita bude trošku lepší.

a nebylo to zvolenou nízkou kvalitou papíru? u Happy foto jsem původně chtěla taky (už loni), ale právě ty jejich šablony mě odradily a vyjde to navíc dráž. Škoda, že už nejde přes kodakgallery (objednávali jsme na Vánoce 2005), zrušili svou pobočku v Německu a dodání z GB vyjde krapet draho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
24.10.08 16:22

Ahoj,ja jsem si letos nechavala delat kalendar u Fotolabu a uz nikdy vic :( Kvalita priserna,fotky vypadaji jak z novin a celkovy zpracovani je dost nepovedeny.Takze vrele NEDOPORUCUJU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.10.08 17:08

Holky děkuju moc ra tipy,prozkoumám to a uvidím pro co se nakonec rozhodnu.Zatím se mi nejvíc cenově i vzhledově líbili ti 24print,tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.10.08 19:22

Fotolab to dělá taky, už jsem na to koukala a asi do toho taky půjdem a uděláme pro starší příbuzenstvo :-)

Na téhle stránce si stáhneš program do počítače (zadarmo) a pracuješ offline, pak to jen pošleš a buď si to necháš poslat do prodejny u vás, nebo domů.
 http://www.fotolab.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.10.08 21:37

Kdyz uz je tu toto tema, tak pridam svuj dotaz.
Skoro vsude jsem nasla kalendare nastenne a nebo stolni na mesic.
Nemate nekdo typ na kalendare 14ti denni za rozumnou cenu? Nasla jsem asi dva weby, ale dat 600 a vic za kalendar se mi zda uz docela dost.
Diky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.10.08 22:06

Ahoj primo s tiskem kalendare na 24print zkusenost nemam prozatim, ale zkousela jsem u nich fotky A4 a spokojena jsem byla. Myslim, ze maji dobry kompromis cena/kvalita je to tistene takze clovek nemuze cekat fotokvalitu :-) a hodne zalezi na kvalite poslanych dat. Ted smudlam vlastni kalendar a rozhodne budu nechavat u nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.10.08 08:16
GAVOTTKA píše:
Ahoj,ja jsem si letos nechavala delat kalendar u Fotolabu a uz nikdy vic :( Kvalita priserna,fotky vypadaji jak z novin a celkovy zpracovani je dost nepovedeny.Takze vrele NEDOPORUCUJU!

Vidíš, a já o Fotolabu uvažovala…

Jinak já zas nedoporučuju Fotostar - dělala jsem tam kalendáře 2× (byli nejlevnější :oops: ) a obě zakázky mi zkazili :twisted: :twisted: :twisted: Sice kvalita ucházející, ale dělali si úpravy na mnou dodaných fotkách, přestože jsem si to výslovně nepřála!!! Tam už nikdy!!!

Letos si je dělám sama, koupila jsem si papíry na kalendáře - už prodírkovaný, včetně takový tý pružinky na svázání a háčku a kalendář si vyrobím a vytisknu sama :wink: A když se to nepovede, můžu nadávat jen a jen sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.10.08 11:36

Ahoj,
my už třetím rokem děláme kalendáře u této paní
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Vždycky byly krásné, všechny fotky takové, jaké měly být, a přístup paní vždy perfektní. Papír je kvalitní, fotky jasné.
Jednou jsme to nestihli do uzávěrky (vzpomněla jsem si až na začátku prosince), takže jsme si je nechali dělat také v nějakém Fotolabu, ale to byl děs. Fotky fakt jak z novin, oproti této paní mnohem horší kvalita.
Pozor, pokud se rozhodnete u ní, tak má myslím uzávěrku objednávek se 100% dodáním před Vánocemi už 30. října, protože toho má moc!

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815