Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtela jsem se Vas zeptat, zda je to „normalni“. Dnes jsem byla na sve prvni poradne a dr. tak mi nedelal ultrazvuk pres brisko, ale zevnitr. Jak to potom ze me vytahl, tak byl trochu od krve. Jsem dnes 10+6 dle PM a 11+2 dle UTZ, od te doby nekrvacim, vse je v poradku, myslite si, ze to nic neznamenalo. Dr. mi jen rekl, no asi to bylo tim vysetrenim. ![]()
Cipek je prekrveny, tak asi stouchnul do nejake cevky a ta nevydrzela. Pokud uz se nic nedeje, tak bych se nezneklidnovala.
Mě na to dokonce dr. upozorňoval, že se to může stát, ať se neděsím, tak se neboj ![]()
Jj, taky mne gyndr při každém vyšetření upozorňovala, že v těhu je to normální ač se snaží vyšetřovat co nejšetrněji.
Já jsem malinko krvácela skoro po každém vyšetření. Jak už bylo řečeno, je to překrvením čípku.
Jeee, holky, moc dekuji..... Nikdy jsem to nezazila, minule me uz vysetroval pres brisko a ted jeste vnitrne. Fakt jsem se silenee lekla, ale ted uz je to v pohodee… Dekuji
ahojky holky chci se zeptat. dnes sem byla na vyšetření jsem v 5+3tt a koukal do mne a vyšetřoval mne i zrcadlem trochu to bolelo. no a poté mi začal pobolívat podbřišek a trochu záda a zjistila jsem, že špinim zatim je to hnědý výtok. no nevim co si o tom mám myslet.nemáte stím někdo zkušenost? Při prvním těhu sem todle neměla ![]()