Zakrvacení po prohlídce

6260
17.2.10 13:49

Zakrvaceni po prohlidce

Ahoj holky, chtela jsem se Vas zeptat, zda je to „normalni“. Dnes jsem byla na sve prvni poradne a dr. tak mi nedelal ultrazvuk pres brisko, ale zevnitr. Jak to potom ze me vytahl, tak byl trochu od krve. Jsem dnes 10+6 dle PM a 11+2 dle UTZ, od te doby nekrvacim, vse je v poradku, myslite si, ze to nic neznamenalo. Dr. mi jen rekl, no asi to bylo tim vysetrenim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.2.10 14:04

Cipek je prekrveny, tak asi stouchnul do nejake cevky a ta nevydrzela. Pokud uz se nic nedeje, tak bych se nezneklidnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.2.10 14:42

jo, je to bezne.pokud se to nehorsi, bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
17.2.10 14:47

Mě na to dokonce dr. upozorňoval, že se to může stát, ať se neděsím, tak se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.2.10 14:59

Jj, taky mne gyndr při každém vyšetření upozorňovala, že v těhu je to normální ač se snaží vyšetřovat co nejšetrněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
17.2.10 15:28

Já jsem malinko krvácela skoro po každém vyšetření. Jak už bylo řečeno, je to překrvením čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.2.10 16:22

Jeee, holky, moc dekuji..... Nikdy jsem to nezazila, minule me uz vysetroval pres brisko a ted jeste vnitrne. Fakt jsem se silenee lekla, ale ted uz je to v pohodee… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 17:45

ahojky holky chci se zeptat. dnes sem byla na vyšetření jsem v 5+3tt a koukal do mne a vyšetřoval mne i zrcadlem trochu to bolelo. no a poté mi začal pobolívat podbřišek a trochu záda a zjistila jsem, že špinim zatim je to hnědý výtok. no nevim co si o tom mám myslet.nemáte stím někdo zkušenost? Při prvním těhu sem todle neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí