Zakynthos komáři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
17.6.24 08:31

Zakynthos komáři?

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenosti s dovčou na Zakynthosu? Chceme letět, akorát se mi nelíbí zprávy o šíření nebezpečných komárů v Řecku🤦‍♀️ 🤦‍♀️…

Má někdo zkušenost s nálety komárů? Popřípadě doporučíte nějaký ostrov, kde moc komárů není?

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
17.6.24 09:53

Já teda nevím jak je to na Zakynthosu, ale ja bych už bez sitky na postel do Řecka neletela. Byly jsme loni na Krétě a dcera odjížděla jak kdyby měla nestovice v nejhorším stadiu, ani do letadla nás nechteli pustit, pořád chteli ukazat bricho jestli je čistě a ať prisahame, že to je od komárů. Fakt mazec. Utocili v noci v pokoji, venku jsem je vůbec neregistrovala. Jak jsme odjizdeli tak byly stěny jak po nějakém masakru. Ale 50 jsme jich zabili než jsme šli spát a ráno jich tak bylo zase tolik. Ale lidi co bydleli v pokojich výše neměli žádné. Asi je to prostě o štěstí. Jinak jsme si dovcu moc užili, ale na tohle nerada vzpomínám. My dospělí jsme ani tak dopichani nebyli, asi alkohol a preferovali mladou krev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.24 18:12

Myslíš komára egyptského a tygrovaného (tygřího)?
Komár tygrovaný je rozšířen bohužel již v dosti pobřežních státech a rozrůstá se i v ČR. Ten egyptsky je méně častý, ale taktéž se šíří Evropou postupně - je hlavně na Kypru.

V Řecko jsem byla nedávno a nebála bych se toho, to bych musela sedět doma na zadku a neustále se klepat strachy. Doporučuji nečist zprávy, které tě vyplaší a místo toho udělat klasická opatření - hodně se stříkat, síťky atd (úplně stejně jako kdybys byla na zahradě doma). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24536
17.6.24 20:54

Byla jsem tam třikrát, dva roky komáři žádní, ale jeden rok jich bylo hodně, museli jsme koupit přístroj do zásuvky. Jestli mohli být nakažení, jsem fakt neřešila. Vemte něco s sebou, kupovat to tam je dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí