Kemp s malým dítětem u vody

267
16.6.24 19:38

Kemp s malým dítětem u vody

Zdravím,

prosím o doporučení kempu. Chceme poprvé stanovat s prckem, necelé dva roky. Co hledám:

• kemp v dojezdu do max 5 hodin cesty ze Zlínského kraje (koukala jsem např. na Pasohlávky, Balaton v Maďarsku, Neziderské jezero v Rakousku… Jsem otevřená ČR i blízkému zahraničí
  • aby byl hlavně u vody - nádrž, přehrada, jezero, hezký rybník,…ale něco takového, aby se tam malý mohl aspoň brodit, lépe i smocit. Nejlépe, kdyby byl ten kemp přímo na břehu
  • dětské hřiště a pískoviště
  • čisté sociální zařízení
  • nemusí to být žádný mega kemp, klidně klidnější
  • když bude v okolí nějaký obchůdek aspoň na pečivo a tak, tak super

Děkuju za tipy. Stanování mám za sebou spoustu, ale úplně jiného druhu, tak nemám zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
16.6.24 20:06

Kemp Kristýna v severních čechách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.6.24 20:16

Camp Ostrov u berounky tam je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
16.6.24 20:24

Luhačovice u přehrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
16.6.24 20:32

@Popokatepetla jo ten je hodne chvaleny. jezdi tam kamoska s detmi a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 20:39

Rozkoš, Broumar v opočně, Jedovnice, ale top je za nás safari kemp ve dvoře…

• Citovat
  • Upravit
13971
16.6.24 20:45

My byli loni u Balatonu a moc pěkné, teď plánujeme kemp v Nýrsku, pak nám byl doporučený kemp Olešná, kemp matyáš ve vranem nad vltavou (tam nevím jak je to s koupaním), Bojkovice. Bo je toho určitě hodně, ale takhle z fleku mě toho moc nenapadá
Edit: dneska jsme se vrátili z Vrchbělá, koupani je přimo v bele pod bezdezem, nebo se dá jet na macháč. Přímo u kempu je zase pěkné vyžiti pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.6.24 21:30
@Popokatepetla píše: Více

To za 5 hodin jizdy z Moravy daji jen taktak, navíc v sezone červenec-srpen narváno a stan na stanu
Pred sezonou v červnu a v září tam jezdí vysokoškoláci z liberecké univerzity na terénní praktika, právě se mi dite odtamtud vrátilo, kazdy den pařili s hudbou nejmin do dvou, to v kempu s malym ditetem fakt nechces… :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
16.6.24 21:32
@Petra0009 píše: Více

Já se tam v sezone ve stanu nevyspim, je tam rachot, to uz je lepsi a i hezci v blízkosti Hamr na Jezeře…nebo Macháč, ale chce to dopredu číst recenze na kempy, jestli je baby friendly. Nekde ty vikendove chlastací partičky správce jde servat a hluk po 22 hodině netoleruje a nekde je jim to jedno…
Z Jižní Moravy bych to spodem vzala na Lipno.

• Citovat
  • Upravit
310
16.6.24 22:49

S ani ne dvouletým bych šla stanovat tak maximálně pro srandu do obýváku nebo na odpoledne na vlastní zahradu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.6.24 06:31

Super, děkuji všem. za tipy, projdu to a doufám, že vybereme 🙂
@Hanka1 no, vybavení v Kristynce sice vypadá dobře, ale na nás bude asi vážně velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.6.24 06:32
@uběhaná máma píše: Více

A to já až na hluk v noci nevidím vůbec žádný důvod, proc na pár nocí nejet. Na zahradě už ozkousenou noc máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
17.6.24 06:35
@Smudlinka01 píše: Více

Dcera už v té době byla zkušený táborník. Akorát byl problém, že vylézala ze spacáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
17.6.24 07:23
@Popokatepetla píše: Více

Tam jsme teď byli na víkend ai tak tam bylo dost plno a rušno. O prázdninách to tam bude celkem masakr.
Jinak jo, kemp hezký, pro děti hřiště a tak, ale jak tam bude narváno tak to bude hrůza. Umývárky sice čisté, ale ve sprše tak šíleně horká voda, že by si tam dítě opařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.6.24 07:56

@Popokatepetla kemp Kristýna je všechno, jen ne klidný 😅 Stscilo nám tam být jeden den a nikdy víc. Masa lidi na pláži, v kempu. Kradou se tam kola, i ta co jsou na střeše na zahrádce. Nikdy víc. Ale pláž je hezká. A je to blízko Polska a Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí