Zakyntos v září

10459
16.8.07 21:59

Zakyntos v září

Ahoj, prosím nevíte někdo jaké je počasí na Zakyntosu ve druhé polovině září? :?:
Díky
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6260
17.8.07 08:28

Ahoj,
mrkni na http://www.zakynthos.estranky.cz/stranka/pocasi
Kam přesně jedete? My byli v červenci v Kalamaki, je tam nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
17.8.07 10:29

pocasi

Pekne :) Prijemne teplo, obcas i vedro, ale vetrno…ale to mozna zalezi kde jste. Byli jsem prvnich 14 dnu predloni a prijeli jsme jak cikani…pro aleho v pohode, nepotreboval ani stan na plazi a my v noci klimu. Takze ideal. Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.8.07 10:55

a propo, Nat, písni plís hotel nebo místo, kde jste byli - něco jsem pročítala a moc se mi to líbí - Černá Hora v září už nemusí být jistá s počasím, kdežto Řecko z toho vychází dobře. A jak doprava - letecky kam? A pak přesun z letiště cca jak dlouho? Jsem fakt vtipná, já vím, takže sorry. Et, co už fakt chce někam jet:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
17.8.07 11:30

NO tak s tou Cernou Horou to je prave tak ze nejlepe bud pocatkem sezony - takze pulka cervna - nebo az v zari! Tak nam to doporucili i delegati jinak je tam spousta lidu a pocasi je pry prave akorat pro decka.

add Zakynthos - my byli oblast AMOUDI - Kozanos aptertmany bez jidla. Obchod byl primo v hotelu a otevren do 24.00 a restauratny vsude okolo. Plaz mensi jen pro dva hotely , po obr schodech dolu,nicmene super - nemel kam Rio zdrhnout. Zadne zvirectvo ve vode,zadne chaluhy…bazen o hotelu - lehatka v cene - maly pidi brouzdaliste pro deti. Ubytko obyc - meli vse ..lednice,rychlovarna,hrnce atd…socialka nic moc, ale to je tam klasiaka. Proste pidi koupelka se sprchacem. Jsou celkem lemry na uklid, ale mne to nevadilo, protoze jedine co to chce je zamest pisek z plaze :-D Balkon prostorny…zalezi jake mas poveomi o dovolene,ci jdes za super ubytkem s polopenzi a nebo ne…

Z letiste to byla cca 45 km, coz prevedeno na cas asi hodka? V pohode…Tam se lita do hlavniho mesta…

http://www.firotour.cz/…/Zajezd.aspx?…

no a myslim ze vsecky ty oblasti jsou v pohode, krom Laganas ktere je hodne rusne ..diskoteky a ruch atd…byli tam nasi.

Amoudi ma zakaz ruseni nocniho klidu ,diky starostovi ,takze to byl raj pro usi..na nekoho mozna nuda, jakoze prochazky olivovym hajem , zapady slunce nad polem a nikde zivacka - krom nejakeho zaknythoskeho strejdy hrajiciho pd olivovnikem na basu :-D

RIkam zalezi jaky jsi typ a co vyhledavas. Auta se tam daji pujcit vsude i s autosedackama a muzes to projet cele. My jsme jeste chodili na big plaz do Alykes - nbo Alikanas - to je hodka od Amoudi peso…je tam vic taveren a obchudku atd…plaz predlouha a vice moznosti na ruzne ..covinky :-D

Toz tak.

Kdyz tak muzu zaslat odkaz na fota nase ,ci ti to pomuze… nat

p.s. znama tam byla taky a ta byla nastvana ze "tam bylo vlhko a skrine byly zatuchle a nikdo tam moc neuklizel "…takze tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
17.8.07 17:56

Ahoj,
my jsme byli na Zakynthu na líbánkách koncem září 2003 (kruci toto letí 8O) Byli jsme tam od 15.do 25.září a počasí bylo opravdu teplé. Pouze první den byla dešťová přeháňka, ale celý zbytek pobytu bylo nádherně slunečno a horko až moc :D

Jinak ostrov je to klidný a nádherný, my jsme ho celý projeli na motorce 8) Je tam spousta krásných skrytých pláží na koupání. Bydleli jsme v Tsilivi v hotelu Alexandra Beach:
http://dovolena.centrum.cz/…-Beach2.aspx?…
http://dovolena.centrum.cz/…-Beach3.aspx
Hned u hotelu je bazén, pláž, bar atd. Cca 200 metrů od hotelu začíná hlavní ulice se spoustou taveren, obchůdků, cukráren apod. Asi 500m je krásně čistá hlavní pláž, písečná a dost mělká, takže bezvadná pro děti :lol:

Neváhej a jeďte, určitě nebudete litovat.
Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
17.8.07 20:21

Díky moc za odpovědi, vítr nám nevadí (jsme zvyklí z Kréty :D ), odlétáme 16. září taky do Tsilivi, ale do hotelu Tsilivi Beach, Alexandra měla na mě moc malou pláž :lol:
Petto , prosím neměli jste tam moskyty :?:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.8.07 20:48

Já jen k té Černé Hoře my jsme tam byli loni 21.8. - 31.8. a můžu doporučit. Vedro tak akorát (tady bylo v červenci mnohem větší) dokonce dvakrát pršelo. Vzduch pročistily časté šílené bouřky. Byla to fakt síla. Hned za hotelem hory na druhé straně moře. Fakt krása. Můžu jen doporučit :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
17.8.07 23:21
Anette píše:
Díky moc za odpovědi, vítr nám nevadí (jsme zvyklí z Kréty :D ), odlétáme 16. září taky do Tsilivi, ale do hotelu Tsilivi Beach, Alexandra měla na mě moc malou pláž :lol:
Petto , prosím neměli jste tam moskyty :?:
 Silvie

U našeho hotelu byla ta pláž opravdu malá, takže jsme chodili na tu hlavní…před hotel Tsilivi Beach :lol: Byli jsme tam sami dva a bezdětní, tak nám to nevadilo. Náš hotel byl menší a na romantické líbánky jako dělaný. Ten váš má určitě víc možností vyžití, prostě vhodnější s dětmi 8)

Moskyty jsme tam neměli žádné, jen cikády a netopýry 8O :) Když jsme šli večer na procházku tak létali kolem lamp a chytali mouchy letící za světlem (dostatečně vysoko). Vůbec tě tím nechci strašit, nám se moc líbili :D Ale ten náš hotel byl od města částečně oddělený hájem, takže se měli kam schovat. Vy máte hotel v centru, takže myslím, že tam nebudou :idea: Sakra, teď nevím, jestli to nemám raději smazat, ať tě nevyplaším :oops:

Pro nás to byla zatím nejhezčí dovolená, moc se nám tam líbilo a uvažujeme, že se tam příští rok zase podíváme :D :lol:

Tak přeji šťastnou cestu a ať jste spokojení jako my.
 Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
17.8.07 23:32

Petto, v pohodě, já se netopýrů nebojím :lol: Nemáš ještě nějaký tip, kam se zajet podívat?
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario