Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Gabry Ať si to tam užijete
Já myslím, že budete spokojení
Nevím, jak máš staré děti, ale teď ten dětský vodní svět je uzpůsoben pro všechny věkové kategorie. Vyřádí se v lázních batolata, puberťáci i dospělí. Já tam chodím i do sauny, manžel zase do termálů. Pokud potřebuješ nějaký malý nákup, jděte do samoobsluhy v centru - je to u parku, jde se tam kolem pošty dolů. Pokud potřebujete větší nákup a za lepší ceny, jeďte do Nagykanizsa do Tesca - nakoupíš tam všechno, co potřebuješ a za cenu stejnou jako u nás. Víno a maďarské klobásy ještě levněji
Když budeš mít ještě nějaký dotaz, ptej se ![]()
Prosím o doporučení nějaké příjemné restaurace v Zalakarosu (ideálně s maďarskými pokrmy).
Prosím, nějaké čerstvé informace o Zalakarosu a tipy na výlety do okolí?
Tip na zmiňovanou dobrou restauraci?
Trhy v Keszthely jsou denně nebo pouze ve vybraných dnech?
Děkuji velmi za čas a případné odpovědi.
Přidávám se, má někdo nějaké aktuální tipy. Co ubytování, v soukromí nebo hotel. Má ubytování v hotelu v ceně už i vstupy do lázní. Jaký je tam aqapark? Našim dětem ani tak nejde o termály jako samozřejmě o tobogány. Díky moc za případné tipy, rady a doporučení. K.
Ano, byli jsme spokojeni. Termální lázně super, ubytování hotel Venus Zalakaros, též dobrý.
Doporučuji ![]()
@1pipa my se vratili pred tydnem, hotel park inn, s laznemi propojen chodbou, takze z pokoje v zupanu primo do lazni k bazenum. Super dovolena.
V mestecku takove ty zakladni obchody, restaurace, cukrarna, pekarna, posta.
@srpen89 @daniela4 díky. Zrovna jsme tady. Byly jste i někde na vylete popř. kde doporucujete s detma? Chceme se podívat k balatonu ale absolutně nevím na které místo, nemáte tip na nějakou pěknou plaz s vyzitim pro děti? Taky bych byla ráda za doporučení na nějaké místo kde koupím domácí výrobky. Víno atd.
…doporučuji Tihany u Balatonu. Výhled na celý Balaton, plno krámků a obchůdků, paprikový dům, kde pořídíte papriku /my si ji roky odtud vozíme/. Pláž s vyžitím pro děti - nevím…
Poslední týdny v srpnu probíhají v Balatofüredu Slavnosti vín…několika set metrová promenáda plná stánku s víny, domácími specialitami - klobásy, pagáče, koláče aj.
Ahoj, můžete mi prosím poradit, které hotely v Zalakaros jsou se vstupy do lázní takové ty průchozí? Které jsou cenově přijatelnější s plnou penzi a dvěma dětmi 6 a 10? Děkuji
@JaanaT Byli jsme v hotelu Freya - starší vybavení, ale je spojený tunelem, plná penze, jídlo ok, nějaké dětské vyžití je tam myslím taky - ale to je hlavně v těch lázních - brouzdaliště, bazény a tobogány.
Rodiče teď pojedou do nově postaveného Park Inn, na 3 dny, 4 noci s all inclusive je to vyjde na 12 000 Kč, což mi taky přijde fajn, ale tam teda nevím, jak vypadá zázemí pro děti
Nicméně na stránkách určitě bude info
Máte někdo tip na ubytování v nějakém apartmánu v Zalakaros? Uvítám i nějaké tipy na výlety, s Balatonem se počítá
.