Žalovat CAR?

14637
9.8.14 12:34

Zajistila bych si písemné vyjádření toho současného lékaře. A neřešila to jen s CARem, ale přes někoho výš. Předpokládám, že ti nejde jen o pár tisíc za vajíčka, ale o to, že významně zanedbali tvůj zdravotní stav a mohla jsi, sice v krajním případě, ale tím spíš, pokud jsi o ničem netušila, umřít. Otázka je, jestli se k tomu vůbec dřívější CAR bude moci vyjádřit, pokud už je to několik let. :think: No snad by tě měli mít v papírech, ze kterých by se třeba něco dalo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4462
9.8.14 12:35

Určitě nějaký znalecký posudek. Oni taky mezi lékaři nemusí být dobré vztahy a tak se špiní navzájem…
Nejdřív bych chtěla písemný znalecký posudek, pak se máš o co opřít a na čem stavět. Názor je sice hezký, ale u soudu tuším, že nic platný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
9.8.14 12:36

A máš nějaký důkaz kolik ti jich odebrali? Jestli ne, tak to nemá smysl ani zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Hele a jak dokážeš ze odebrali víc než 10???
Ze to nebyly jen prázdné folikuly a ze všechno byla zralá vajíčka??
Me odebrali 31 folikulů ale vajíček bylo 19

• Citovat
  • Upravit
9578

Tak chtít něco po x letech zpětně půjde asi těžko, navíc to bude tvé slovo proti jejich. Te´d už se pravdy asi nedohledáš a osobně bych to nechala být. Jen nějak nevím jak tvůj nový dr. může něco takového tvrdit, když u toho nebyl 8o osobně mám PCOS a jednou mám na UZ folikulů mraky, porduhé jen na jednom vaječníku a někdy se stane, že vypadají i docela dobře..Takže po letech se situace může taky dost měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 12:38
@jowana píše:
někdy se stane, že vypadají i docela dobře..Takže po letech se situace může taky dost měnit.

Ano, to je taky možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1

A jde ti o peníze, nebo o to mít dítě? :think:
Podle mě to po X letech neprokážeš. Takže bych se soustředla spíše na to, abychom měli sami miminko, a neřešila, jak nejvíce na tom vytřískat :nevim:

Příspěvek upraven 09.08.14 v 12:39

• Citovat
  • Upravit
14637
@sad 1 píše:
A jde ti o peníze, nebo o to mít dítě? :think:
Podle mě to po X letech neprokážeš. Takže bych se soustředla spíše na to, abychom měli sami miminko, a neřešila, jak nejvíce ne tom vytřískat :nevim:

Byla darovat, ne na oplodnění. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.8.14 12:39

Jak může pan doktor vědět co bylo před „pár lety“? Používá snad křišťálovou kouli? Myslím, že nemáš šanci, jak to chceš dokázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
9.8.14 12:39

Nemas zadny dukaz, ze to tak opravdu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
9.8.14 12:40

No ač nejsem odborník tak z laického hlediska jsi svá vejce darovala a odměna byla za náklady spojené s dopravou, bolestné a podobně. Ne za to, jestli jsi jich „darovala“ 10 nebo 80. Peníze jsi dostala, byl to bonus, holt teď budeš asi trpět za svoje dobromyslné činy :nevim: A CAR bych nežalovala, zcela jistě to nemá cenu, určitě ne za předpokladu, že o tomto činu nemáš pádné důkazy, se zákrokem jsi souhlasila a o rizicích jsi se mohla dočíst v podepisovaném souhlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.8.14 12:40
@Litta píše:
Byla darovat, ne na oplodnění. ;)

píše, že dostala zaplacených 10, a uvažuje o doplacení zbytku, tak pak tomu nerozumím a jdu ven

• Citovat
  • Upravit
sad 1
9.8.14 12:41

A jinak já jsem nikdy PCO neměla. Až po potratu s emi to rozjelo. Takže tenkrát jsi to vůbec mít nemusela. Doktor je asi věštec.

• Citovat
  • Upravit
14637
9.8.14 12:45
@sad 1 píše:
píše, že dostala zaplacených 10, a uvažuje o doplacení zbytku, tak pak tomu nerozumím a jdu ven

Asi mělo být „zaplaceno za“. :think: Píše „jsem byla darovat vajíčka“. A když se stimuluje sám pro sebe, tak se jiným fakt nedávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 12:47
@H8N2O4S píše:
No ač nejsem odborník tak z laického hlediska jsi svá vejce darovala a odměna byla za náklady spojené s dopravou, bolestné a podobně. Ne za to, jestli jsi jich „darovala“ 10 nebo 80. Peníze jsi dostala, byl to bonus, holt teď budeš asi trpět za svoje dobromyslné činy :nevim: A CAR bych nežalovala, zcela jistě to nemá cenu, určitě ne za předpokladu, že o tomto činu nemáš pádné důkazy, se zákrokem jsi souhlasila a o rizicích jsi se mohla dočíst v podepisovaném souhlasu.

Asi tak, ty peníze nejsou za počet oocytů, ale je to kompenzace. Ani nevím, že by se to rozpočítávalo podle počtu.
Mělo by jí jít jen o to vyjádření, že mohla mít hyperstimulační syndrom. Ale to jen tak nedokáže, když byla normálně doma v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.