Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata, na začátku září mě čeká 1. IVF a tak bych se ráda podělila o vše s někým kdo je na tom stejně jako já ![]()
Ahoj ja jdu v srpnu na krev a ultrazvuk a ivf v prubehu zari. Takze asi budes driv a hudu radankdyz sem napises jak to probihalo.
@beruska1788 jsem ráda že ses přidala a určitě budu vše hlásit ![]()
Ahojky. Tak já se taky přidám mě čeká IVF taky v září ale spíš až nakonci podle menzesu. Chjo já už bych do toho šla i teď ale mají dovču
a tak už víte jak to uvás bude probíhat? co si budete píchat a tak?
@Réza 26 nn zatim ne, ja jsem mela jit na vysetreni krve a ultrazvuk uz minulej mesic, ale mela jsem antibiotika, takze cekam na 18 az to dostanu. A pak se vse dozvim. Ale tenhle mesic jsem to mela divne takze jsem na to zvedava jestli to dostanu.
@beruska1788 tak to bude drzo uvidíš já čekám menzes asi za 14 dní a pak až na konci září ale to vůbec neutíká já už bych šla do toho klíďo teď hned ![]()
@Réza 26 No to ti verim, ja uz bych to chtela mit taky za sebou.nuz mi chybi jen 1tyden, tak snad to utece a uvidime jak to bude a ty mas za sebou krev a ultrazvuk?
Tak já mela začít už kolem 23.srpna ale mela sem dva týdny zpoždění tak se to posunuje az na začátek září. Vim ze budu mít krátký protokol a budu mít gonal. No už se nemůžu dočkat, teda hlavne az nebudu muset do práce…ted mi to tam při tom čekání připadá za trest ![]()
@beruska1788 tak ty to máš už za pár já si ještě skoro měsíc a půl počkám
nemám za sebou ještě nic. V září musím před menzesem na utrazvuk aby se koukli zda nemám cystu a kdyžtak ji odsály a pak druhý den menzesu začínáme takže mám taky krátký protokol
![]()
@Lenek tak já bych si měla píchat puregon 200/100 a prednison 1 apůl tablety. Tak o tý práci mi nemluv připadám si tam úplně stejně. Neutíká to je tam stres a strašně mě to neba
![]()
holky a můžu se zeptat proč jdete na IVF kde je u vás problém nebo kde je problém u partnera?
Ahoj tak problem je u partnera a tak ze vlastne mame ivf s darcem. Tak uvidime. Uz se tesim az to bude za mnou a kolik za to date? mi dame 5000
U nás je problém taky u manžela, ale naštěstí se tam nějaká ta použitelná mrška najde. Cele nás to vyjde asi na 23 a pul.
@beruska1788 jaktize jenom 5?
My máme jen 4 a pul za hormony
Nevim, rekla mi dr ze tovyjde na 5 pouze jako prispevek na leky.
Mi taky mohli dat vic presneji 20 ale nebylo jiste ze to vyjde. takze mame moznost s darcem za 5000
@beruska1788 tak to je zvlastni. Ale když ti to řekla tak proč ji nevěřit
@beruska1788 @Lenek tak u nás je to půl na půl. Já mám laergii na přítelo sperma a přítel má jen 6 procent použitelných spermií. Jinak nás vyjdou jen hormony na stimulaci na 6 a půl tisíce. Takže to bude mazec ale co bych pro mimčo neudělala. A holky víte co a kolik si budete píchat na ty vajíčka? Mě přijde že mi dal hodně vělkou koňskou dávku a nerady bych měla hyperstimulák. Napsal mi do papírů 200/100 a budu píchat puregon ![]()
@Réza 26 píchat budu gonal ale jak a kolik mi řeknou az si ho pojedu vyzvednout ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.