Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata, na začátku září mě čeká 1. IVF a tak bych se ráda podělila o vše s někým kdo je na tom stejně jako já ![]()
Ahoj ja jdu v srpnu na krev a ultrazvuk a ivf v prubehu zari. Takze asi budes driv a hudu radankdyz sem napises jak to probihalo.
@beruska1788 jsem ráda že ses přidala a určitě budu vše hlásit ![]()
Ahojky. Tak já se taky přidám mě čeká IVF taky v září ale spíš až nakonci podle menzesu. Chjo já už bych do toho šla i teď ale mají dovču
a tak už víte jak to uvás bude probíhat? co si budete píchat a tak?
@Réza 26 nn zatim ne, ja jsem mela jit na vysetreni krve a ultrazvuk uz minulej mesic, ale mela jsem antibiotika, takze cekam na 18 az to dostanu. A pak se vse dozvim. Ale tenhle mesic jsem to mela divne takze jsem na to zvedava jestli to dostanu.
@beruska1788 tak to bude drzo uvidíš já čekám menzes asi za 14 dní a pak až na konci září ale to vůbec neutíká já už bych šla do toho klíďo teď hned ![]()
@Réza 26 No to ti verim, ja uz bych to chtela mit taky za sebou.nuz mi chybi jen 1tyden, tak snad to utece a uvidime jak to bude a ty mas za sebou krev a ultrazvuk?
Tak já mela začít už kolem 23.srpna ale mela sem dva týdny zpoždění tak se to posunuje az na začátek září. Vim ze budu mít krátký protokol a budu mít gonal. No už se nemůžu dočkat, teda hlavne az nebudu muset do práce…ted mi to tam při tom čekání připadá za trest ![]()
@beruska1788 tak ty to máš už za pár já si ještě skoro měsíc a půl počkám
nemám za sebou ještě nic. V září musím před menzesem na utrazvuk aby se koukli zda nemám cystu a kdyžtak ji odsály a pak druhý den menzesu začínáme takže mám taky krátký protokol
![]()
@Lenek tak já bych si měla píchat puregon 200/100 a prednison 1 apůl tablety. Tak o tý práci mi nemluv připadám si tam úplně stejně. Neutíká to je tam stres a strašně mě to neba
![]()
holky a můžu se zeptat proč jdete na IVF kde je u vás problém nebo kde je problém u partnera?
Ahoj tak problem je u partnera a tak ze vlastne mame ivf s darcem. Tak uvidime. Uz se tesim az to bude za mnou a kolik za to date? mi dame 5000
U nás je problém taky u manžela, ale naštěstí se tam nějaká ta použitelná mrška najde. Cele nás to vyjde asi na 23 a pul.
@beruska1788 jaktize jenom 5?
My máme jen 4 a pul za hormony
Nevim, rekla mi dr ze tovyjde na 5 pouze jako prispevek na leky.
Mi taky mohli dat vic presneji 20 ale nebylo jiste ze to vyjde. takze mame moznost s darcem za 5000
@beruska1788 tak to je zvlastni. Ale když ti to řekla tak proč ji nevěřit
@beruska1788 @Lenek tak u nás je to půl na půl. Já mám laergii na přítelo sperma a přítel má jen 6 procent použitelných spermií. Jinak nás vyjdou jen hormony na stimulaci na 6 a půl tisíce. Takže to bude mazec ale co bych pro mimčo neudělala. A holky víte co a kolik si budete píchat na ty vajíčka? Mě přijde že mi dal hodně vělkou koňskou dávku a nerady bych měla hyperstimulák. Napsal mi do papírů 200/100 a budu píchat puregon ![]()
@Réza 26 píchat budu gonal ale jak a kolik mi řeknou az si ho pojedu vyzvednout ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď