Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@berettka já se ptala doktora právě na to že když to dostanu večer zda se to počítá jako 1 DC a řekl že ne že až druhý den od rána mám počítat jako 1 DC takže za mě bych taky píchla až v neděli
já menzes čekám v pondělí nebo v úterý ale hodlám sedět v horké vaně a třeba to trošku popoženu a dám si kntryhelový čajík a ten mi ji snad taky přivolá
a kolik že teda budeš píchat? Mě teda nechal 200 ráno a 100 večer tak jsem zvědavá kolik bude vajuch ![]()
@Réza 26 takže začínám píchat zítra asi někdy v osum večer, přes den jsem v práci a budu píchat 175j Gonalu a za 5 dní ultrazvuk a podle toho asi dávku upraví nebo nechá
@foresto Já mám 287 IU na 7 dní, pak se uvidí, co dál. Ještě asi dopíchneme Gonal a Menopur, co mi zbyl z minula.. Zatím jsem píchla 2 dávky a cítím se dobře, ale komplikace by se stejně objevily až po OPU jsem četla…
@bibous Tak to máš skoro jak já… já mám 287 IU. No uvidíme… Měla jsem slabou odezvu na 3 ampule Menopuru denně po 7 dní, jen 3 vajíčka, tak proto tak moc…No snad to bude OK, musí ![]()
Ahoj, tak mě čeká v pondělí predoperacni, cca další pondělí MS a začínám pichat Gonal ![]()
@Martinabébé ja mela po tech 187j gonalu jen 4 vajicka. Jeden zvladl bojovat do 5.dne, ale museli jsme ho pak vyradit po pdg ![]()
@bibous To je mi líto
U mě se zavedlo jen jedno po 3 dnech a další dvě se přestala vyvíjet.. Už po punkci mě upozorňovali, že to není nic moc, takže jsem byla připravená na neúspěch. Teď jsem ale navnaděná, že to dopadne dobře, když už viděli, jak jsem reagovala minule, tak teď to bude lepší ![]()
Tak já jdu v utery na odber a prý by jich tam mohlo byl i přes dvacet. Tak uvidíme
Holky chci se zeptat když jdete na OPU musíte mít předoperační vyšetření nebo ne?
@Réza 26 já chodím do Pronatalu a tam chtějí a platí u nich půl roku, jdu na něj pozítří
@Lenek Gratuluju, to je hodně slušný počet
To by bylo, aby z toho něco nebylo!! Držím palce ![]()
@Réza 26 Já jsem nemusela mít, říkali vzhledem k nižšímu věku… je mi 28 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.