IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5667
2.9.14 14:44

@Réza 26 ach jo, tak ani červené, ani horká koupel a ani tonic, tak dnes sem si koupila ten kontryhelový čaj, tak ten snad už zabere :zed:
Dnaska valíme do kina se trošku rozptýlit, tak snad už to klapne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.9.14 17:33

@Martinabébé ahojky tak držím pěsti ať to tentokrát vyjde :pankac: můžu se zeptat proč podstujute IVF? Proč vám to nejde přirozeně? teda pokuď to není moc osobní kdyžtak nemusíš odpovídat :mrgreen: Myslíš že mi vypíší neschopenku už od první injekce? Dělám ve stresovým prostředí kde je špína, hluk a samá slepice a hlavně dělám na 3 směny :zed: :zed: a nechci aby tam věděli že něco takového podstupujem a když by se mi udělaly modřinky tak nevím jak bych to vysvětlovala. Ty chodíš do práce? Tý jo tolik otázek na tebe viď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.9.14 17:35

@Lenek teda holka tak to nevím zkus ten čaj a uvidíš a koliká den cyklu jsi? Mě se to jednou protáhlo až na 37 a to sem myslela že se povedlo a pak jsem to dostala a testy byly stejně negativní :zed: :zed: a teď se mi to podařilo zkrátit na 29 dní ale nevím jestli to bylo tím čajem nebo něčím jiným :nevim: :nevim: tak se drž a ty máš krátký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 19:39

@Réza 26 Problém je u mě, mám sníženou kvalitu vajíček, takže musíme najít to jedno, které se vydrží vyvíjet dál. Manžel je v pořádku. Já si myslím, že ti vypíší neschopenku, kdykoli budeš chtít. Jim je to jedno, jestli jsi na neschopence, nebo ne. Já jsem měla až od ET, ale teď uvažuju, že už od punkce, protože budu mít těch vajíček více, tak to asi bude mnohem víc nepříjemné. Ale pokud bych se cítila špatně během stimulace, tak bych si ji nechala napsat ze dne na den. A protokol máš krátký, že? A u vás je problém kde? Jestli se můžu zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.9.14 19:50

@Martinabébé aha a na to ti přišly jak na tu sníženou kvalitu? U nás je chyba v obouch. Já nebo teda moje imunita zabije vše co nevyprudukovalo moje tělo. Takže jednoduše zabiju všechny spermouše. A tam je další problém. Přítel má jen 6 procent použitelných spermií. I tak jsme vyzkoušely 6× IUI věřila jsem na zázrak ale ten se nekoná a tak jdem do IVF taksnad to dáme hned na poprvý moc v to věřím :mrgreen: no já doufám že mi ji vypíší bez problémů no uvidíme snad je ukecám. A co vše si budete dávat? Já bych chtěla ICSI, PK, AH ale musím se zeptat na ceny a mrazit bych chtěla virtifikací no radši jsem si vše napsala abych se zeptata na vše. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 20:02

@Réza 26 Protože jsem jich měla dost málo po krátkém protokolu a ze tří dobře vyvíjelo jen jedno, pak se neujalo, tak předpokládají, že tam bude problém s kvalitou vajíček. Teď jich získáme víc a máme větší šanci, že bude některé výborné kvality a vydrží. No snad, po prvním neúspěchu se už bojím nějak moc doufat, o to jen pak horší pád.. :,( Ale chce to optimismus, já vím :potlesk: Já budu mít zase ICSI, jistota je jistota :-), PK, zamražení taky, akorát jsem nevěděla, že si ještě můžu vybrat, jakým způsobem… Já věřím, že budeme mít štěstí :mavam: A můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte? My přesně rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.9.14 20:38

@Martinabébé aha tak teď se to povede když jich bude víc a zbude i do mražáčku :pankac: jj optimismus musí být bez něho to nejde :mrgreen: :mrgreen: já ještě nevím zda dělají mražení tím způsobem co chci ale chci se zeptat prý je to lepší pro ta vajíčka že pak jich přežije víc rozmražení :mrgreen: mi se snažíme už 3 a půl roky asi už to ani nepočítám :roll: a odkuď si? Já jsem z Červeného Kostelce to je kousek od Polských hranic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 21:02

@Réza 26 Já tomu věřím, že to vyjde. Už jsem se i dívala, že by se narodilo v polovině června :srdce: Aha, tak to se taky zeptám na to zamražení.. 3 a půl, to je už nějaká doba, zasloužíte si konečně miminko :pankac: Mám známou s úplně stejným problémem, jak u ní, tak u něj, jako máte vy a povedlo se jí IVF napoprvé, takže to vyjde!! Já jsem z Ostravy, taky u polských hranic, ale kus od Tebe :jazyk: Budete zavádět jedno, nebo dvě embrya? My teď jedno, ale příště už dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.9.14 09:12

@Réza 26 tak to vypadá že čaj zabral :dance: díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.9.14 16:44

@Martinabébé děkuju vám taky už vyjde mimčo když víte kde je problém. Tak to si mě zase pozitivně naladila že se tvé známé zadařilo na poprvé :mrgreen: zatím chcem jedno embrijko ale uvidíme kolik jich bude a podle toho se asi rozhodnem :mrgreen: :mrgreen: ale přítel chce jedno prý aby si ho pořádně užil :pankac: :pankac: no příští týden jedu do caru na ultrazvuk a pak to vypukne a už aby to bylo a věřím že se to povede nám i vám. Píšu s jednou holčinou co nemá svoje vlastní vajíčka tak měly dárkyni a ted čeká dvojčátka a to mě taky pomáhá vidět že IVF funguje :mrgreen: :mrgreen: takže pak založíme skupinu miminka v červnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.9.14 16:45

@Lenek tak to jsem ráda že zabral takže od zítra začneš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.9.14 19:01

@Réza 26 dneska sem začala spinit, tak uvidíme jestli se to jeste rozjede jeste dnes. Tak bud zitra a nebobpozitri tam pojedu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.9.14 19:21

@Lenek tak super tak držím pěsti aby se to rozjelo a vše šlo podle plánů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
4.9.14 18:03

Tak zitra ráno nastup na car pro injekce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.9.14 19:12

@Lenek tak to je paráda tak držím pěsti aby vše šlo jako po drátkách :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.