IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
19.8.14 18:44

@berettka držím moc pěsti. Můžu se zeptat, jestli ti budou brát před stimulací ještě krev nebo již víš z dřívějších výsledků, jakými dávkami tě budou stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
19.8.14 18:49

@Eleena nejspíš to nastaví podle všech výsledků, co má k dispozici, hormonální profil mám v normě a ovulace u mě šlape jako hodinky, takže říkal, že dávky nebudou nijak přemrštěné. O kontrolním náběru se nezminoval, pouze UZ před MS kvůi případné cystě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
19.8.14 18:51

@beruska1788 díky, já tobě taky držím palce, ty už budeš vědět výsledek, když mi teprv půjdem na odběr vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.8.14 19:30

@berettka mno to se teprve uvidi protoze momentalne cekam na mrchu a ta nikde a mela dorazit vcera a vubec to na to nevypada. Takze uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 20:27

Všechny zdravím :-)

Taky mi to tak vychází, že jdu na konci září na ET.. Mám dlouhý protokol v Reprofitu Olomouc. Neprošla jsem ale skoro žádným vyšetřením. Jen HP, SPG, HSG (průchodnost vejcovodů) a klasicky stěry u svého gynekologa. Chtěla bych hysteroskopii a tu genetiku, imuno.. to mi nikdo nenabídl a jsem z toho nervozní..

Eleena, ty chodíš taky do Reprofitu Olomouc? A kdy tam jedeš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.8.14 20:52

@Martinabébé no, původně jsem myslela, že půjdu do Reprofitu, ale mám pocit, že v Heliosu dělají víc vyšetření, takže tak zajdu na konzultaci a uvidím, co mi řeknou.. Také mi jde o tu genetiku a imuno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 22:10

Jdu tam 27.8., tak pak napíšu, co mi ohledně těch vyšetření řekli.. Ty jsi z Brna? Já jsem z Ostravy, takže jsme zvolili Olomouc, je to asi nejblíž z těch lepších CARů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.8.14 08:32

@berettka ono to chce opravdu vypnou hlavičku, ale snadno se říká a hůř dělá…taky jsem tu větu nesnášela, ale nakonec byla úplně pravdivá, držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
20.8.14 11:41

@berettka ahojky tak to máme dost podobný termím. Pokuď dostanu menzes tak jak mám tak v tomdle termínu bych měla taky začít. Můžu se tě zeptat co a kolik si budeš píchat? Pokuď to tu nechceš rozepisovat tak klidně napiš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
21.8.14 20:19

Zdravím všechny. :mavam:
Jsem ráda že se nám to tu rozrůstá. Tak já si těď dala třídenní dovču a teď mě čeká posledních deset dnů v práci a pak od prvního další dovča. Posledního nebo prvního bych to měla dostata a šup na CAR :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
22.8.14 11:26

@Lenek téééda tak tu dovču bych brala taky :mrgreen: u nás když vše půjde tak jak má tak za 25 dní bych už mohla začít píchat puregon :pankac: :pankac: už se těším ale zárověň už se začínám i dost bát aby bylo vše tak jak má a mi měly už brzo toho vysněného mimíska :lol: můžu se zeptat čím budeš stimulovat a tak sbírám info víš abych věděla na co se ptát a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 18:35

Holky, máte některá dlouhý protokol? A pokud jo, co vám naordinovali? Já nevím všechno, jen Menopur. Já bych měla začít stimulovat kolem 3.9. Moc se už těším, ale zároveň se hrozně bojím toho zklamání, které možná přijde.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
23.8.14 09:40

@Réza 26 ahoj měla bych mít gonal, ale kolik tak to mi řeknou až si pro něj pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
24.8.14 12:35

@Réza 26 já to ale nevím, co si budu jak píchat, jedu si pro injekce 8.září a tam mi všechno poví co a jak, akorát mi řekl, že si sebou mám přivézt 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.8.14 11:37

Ahojte :mavam:, tak jak se všechny máte? Září se nám blíží neuvěřitelnou rychlostí :) tak už ať to máme šťastně všechny za sebou, co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.