IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5667
4.9.14 19:54

@Réza 26 Ja uz se tak tesim…Ja s ničím jiným, než ze to vyjde, ani nepocitam. Dokonce si i verime v dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.9.14 19:57

@Lenek věřím taky se už nemůžu dočkat :mrgreen: tak to sme na tom stejně já taky říkám že si v září jedem pro miminko :pankac: tak to mi zatím jen jedno dvojčata zatím ne tak uvidíme čím nás osud obdaruje :mrgreen: :mrgreen: tak držím pěsti a piš jak to s tebou vypadá abych věděla jak to bude u mě. A jak to máš máš neschopenku nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
4.9.14 20:49

@Réza 26 tento tyden mam dovcu a na pristi sem v praci nahlasila ze chci chodit jen malo- nastesti si můžu vymyslet protože mam přesčasy a uvidím co mi zitra řeknou. V praci vi ze muzu skončit den ze dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.9.14 13:38

Tak a injekce jsou doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
5.9.14 21:38

Tak já si jedu pro injekce v pondělí, ale MS má přijít až 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.9.14 22:26

@berettka Tak to já v úterý na kontolu, pak v pátek a pak v úterý 16. už odběr vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.9.14 22:28

@berettka a to ti ty injekce dají dopředu? mě teprv podle dnešní krve nastavili dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
5.9.14 23:49

No dají mi je dopředu, s tím že si začnu píchat druhý den MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
7.9.14 09:26

@Lenek ahojky tak to už asi pícháš viď? Tak držím pěstičky aby vše bylo tak jak má. Jak se cítíš?
@berettka ahojky já jedu do centra ve středu a taky si mám vzít peníze na injekce a menzes mám dostat až po neděli tak nevím :nevim: :nevim: doktor mi napsal píchat od 2 DC tak snad nějaké vyšetření už asi nebude potřeba nebo jak určují dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
7.9.14 10:04

@Réza 26 zatím sem uplně v poho, ale setřička říkala, že mě může pobolívat břicho. no rozhodně jde poznat kde pichla sestřička a kde sem si to pichla sama…na mé straně samozřejmě modřina :jazyk:
No a jak už sem psala berettce mě znovu ten 2DC brali krev( měla sem ji prý ještě lepší než minule) a pak sem čekala na výsledky a podle toho mi určil dávky toho gonalu. tak mi příjde zvláštní že obě budete mít injekce dopředu :nevim:. ale asi to u vás dělají hold jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
7.9.14 11:23

@Lenek tak uvidíme třeba mi pak ještě řekne abych dojela ale zatím nic takovýho neříkal tak nevím :nevim: :nevim: ale věřím že jsou profíci a že to dělají správěn abychom měli miminka :mrgreen: :mrgreen: těch modřinek se taky bojím ale já bych měla mít pero a to prý nedělá modřinky. Tak se drž a hezky informuj ať víme co nás čeká :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
7.9.14 12:00

@Réza 26 určitě ví co dělají, no já mam taky pero, ale asi sem si ten vpich měla chvilku ještě držet aby se mi ta modřinkia neudělala, ale je to tak malinka modřinka, že zítra už snad vidět nebude. Dneska už sem si připadala jistější, injekcí se vůbec nebojím( jsem pravidelný dárce krve)ale přece jen je zvláštní si ji sama píchnou. Dnes mi končí dovča, tak už se celkem těším do práce, ale snad se tam moc neohřeju :) Snad už jen příští týden :think: a pak válení se doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.9.14 19:59

Ahojky holky.muzu se k vam pridat? Ja uz mam za sebou jednu injekci 2dc a ted cekam do 16.9.na ulz a tacnu pichat Gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
7.9.14 20:02

@martula19 Ahoj, vítám tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.9.14 23:33

@Lenek dekuji. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.