IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
21.2.19 12:20

@skubanek 86 Ahojky dlouhou jsem se neozvala, ale asi chapes. Sandra davala dost zabrat, nastoupila jsem na zkrácený úvazek do zamestnani, takze nebyl vubec cas. Ted uz od 1.11. 2018 jsem v plnem pracovnim nasazení, Sandra nam roste pred ocima chodi do skolky, ale celkem dlouhou si zvykala :mrgreen: . Jeste i ted po pul roce ve skolce obcas po nas place, ale verim, ze se to brzy zlepší úplně :) . A co vy jak se vam dari? Co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.5.22 07:43

Obavy po 1. utz

Dobrý den, dámy, ráda bych obnovila tuto diskusi. Jsem po ivf, vydařený první ET. Jsem ale i po prvním utz, na kterém jsem dle punkce byla 6+5, dle klasické ms 6+2, tak moc nevím, co platí. Každopádně na utz byl vidět plodový obal a dle dr nějaké náznaky (nevím, čeho), dle lékařky jsme ale tak o týden menší. Nedělala z toho příliš vědu a řekla, ať přijdu za týden. Mohu se zeptat, jelikož máte dětičky z ivf, zda je za vás ještě nějaká naděje na úspěch? 6+5 mi totiž v rámci ivf přijde celkem hodně. Jinak hcg v normě a odpovídá. Obtíže nemám, jen těhu příznaky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.