IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
8.8.16 21:51

@skubanek 86 Ahojky no ten je krásný Štěpánek vypadá pohodove :kytka: taky už bych sem mela dát nějaké fotky malé. Ten hrad je super ale my spíš něco co může být doma v obýváku jak je malá až v září kdyby se brzy ochladilo tak aby to užila. No přemýšlím nad hracím stoleckem nevím teď přesný název ale má plno funkcí hraje a děti se učí u stolecku samostatnosti ze si hrají samy. Ale nevím no když vidím jak ji hračky baví jen chvilku tak si říkám aby to nebylo vyhozené peníze. Kočárky a panenky ji ještě neberou. Trikolku houpacku kostky atd uz má. Je to těžké a hlavně ji bude přesně rok na naší svatbě takže zase nechceme mega dary :mrgreen: No ještě to rozmyslime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.8.16 10:11

To je super nápad s tím stolečkem, našeho malého taky vše baví chviličku, nejraděj se přehrabuje v šuplíku a v potravinové skříni, tam ho láká cibule a česnek :P včera u kamošky seděl na takovém malém odrážecím autíčku a strašně se mu líbylo, tak poradím babičkám dárek :lol: ten hrad bude mít, dokud nepřesáhne 50 kg, takže na hodně let, každé jaro mu ho postavíme a na podzim schováme, teda než ho zničí :P a taky se mi líbí dřevěné hračky, nemá ani jednu, takže tetičky už mají taky nápad na dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.8.16 14:06

@skubanek 86 Dřevěné hračky taky nemáme žádné a taky se mi líbí. Sandra ma ještě teď 23.8. svátek ale to jsme ji pořídili tu trikolku s vodící tyčí. To odrazedlo me taky napadlo ale když má trikolku tak si říkám aby neměla zase další i když odrazedlo je něco jiného. No je to těžké svátek a za měsíc narozky ale k svátku to zase nechceme přehánět :mrgreen:. I když teda trikolka s tyčí nebyla zrovna nejlevnější moc se jí v ní líbí jezdíme tak hodku každý den před koupanim a nikdy nechce trikolku opustit :P. Pořád si lámu hlavu s tím a jsem v koncích :zed:. Dort uz máme objednany bude ovocný s čerstvým ovoce na vrchu mnam :). Marcipan a postavičky necháme až na příští rok teď z toho stejně nebude mít ještě takovou radost takže jsem volila klasiku ovocný ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.8.16 14:16

@skubanek 86 Už si přemýšlela co bude lepší kombinéza nebo oteplovaky a zimní bunda? Taky vůbec nevím kdy mám koupit boty na zimu teď má kotnikove plné žádné sandály ale na zimu nejsou teď srpen a září si myslím že v pohodě tak bych koupila asi koncem září ale říkám si co když ještě nebude sama chodit i tak ji musím koupit boty na zimu 8o. Teď když to vidím jak všude naskladnuji uz podzimní zboží panikarim Sandra je veliká teď nosí 86 a rezervu nemá je ji akorát má 77 cm tak si lámu i hlavu jakou velikost na zimu je pravda že 86 ještě tak mesic možná měsíc a neco bude mít určitě ale když vidím ty 92 to mi přijde prostě už obrovské :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.8.16 20:54

Štěpánkovi bude péct dort moje ségra, dělá pěkné, jen nevíme, jaké postavičky tam dáme, něco vymyslíme, slavíme to 4 září, takže času dost :lol: ovocný je výborná volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.8.16 20:58

No mě e v létě podařili koupit v kiku oteplováky za 55 kč, ty jsem tam nemohal nechat, tak snad mu budou prckovi :P ale kombinézku mu taky pořídím, mrknu se tady u nás na burzičce, bývají tam za super ceny.No botky musíme taky koupit, máme jen letní sandálky, ale na podzim koupím botasky a na zimu už pořádné teploučké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.8.16 13:50

@skubanek 86 ahoj tak tohle je nase uz skoro rocni Sandruska konecne se mi podarilo nahrat fotku pres mobil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.8.16 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
31.8.16 09:50

Ahojky, Sandruška už je velká kočka :potlesk: chtěli jsme ji se Štěpánkem popřát k svátku, sice trošku opožděně :mrgreen: všechno nejlepší Sandruško :kytka: mi budeme v sobotu oslavovat, štěpánkovi, moje a mojého narozeniny, takže ve velkém :lol: jsem zvědavá na malého, jak si to bude užívat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.16 22:13

@skubanek 86 Ahojky moc dekuji Sandre rada vyridim :palec:
A i my se se Sandruskou pridavame a tobe Stepankovi i tvemu muži prejeme hodne zdravicka, stesticka k narozeninam :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.9.16 12:45

@skubanek 86 Ahoj tak jak.jste si uzili oslavu? Nam se blizi svatba uz pristi sobotu ted se vydame z penez a tak i darku pro Sandrusku k prvnim narozkam nebude tolik uz pro ni mame odrazedlo micky do stanu zupanek 3D myška + obleceni a dostane jeste dortik :) a nejakou mensi hracku. Pristi tyden bude nabitý uz ted jsem strasne nervozni mam toho tolik ze i do kalendare v mobilu se mi to nevejde :mrgreen:. No jsem zvedava i na pocasi ale melo by byt hezky kolem 23 st tak snad nam to vydrzi :think: A co vse Stepanek dostal k prvnim narozeninam :)? A jak se Stepankovi libila oslava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
6.9.16 16:59

@Petka199 To už vám klepe svatba na dveře :lol: :potlesk: potom pošli fotečky, ať se pokochám nevěstou :palec: já v bílém ještě dlouho nebudu :P no narozeniny byla velká fuška, to vaření a chystání a pak uklízení, ty stresy, hrůza. Ale Štěpulka si to užil, dostal jezdící traktor s farmářem a zvířátkama, s tím si pořád hraje, bubínek, to nám tu pořád do něj mlátí :P, plyšového psa a kostičky. Ještě nějaké oblečení a peníze. Za ty mu koupím to odrážecí autíčko, ale zatím ho nemůžu nikde sehnat, všude tvrdí, že ho dostanou až před vánocema :nevim: Jinak příští rok to udělám jinak, vše obědnám přez catering, s mamkou jsem vše chystala od rána do večera,80 řízků, salát atd no hrůza, vůbec jsem si ty narozeniny neužila. Příště budu chytřejsí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.9.16 08:03

@skubanek 86 Ahoj tak hlavne ze si to uzil Štěpánek :palec:. A myslim ze pres cetering je to dobry napad na svatbe to budeme mit taky nemam teda cas obalovat 100 rizku chutovky atd atd takze jasna volba byl cetering :lol:
Tak mi uz pro malou mame vse nakoupene jen potrebuju koupit balici papir a zabalit to ;). Jinak od pondelka se z toho asi zblaznim a nakonec budu rada ze je to za nami :mrgreen: uz ted z toho nemuzu spat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
8.9.16 09:16

Jen si to užívej, než se naděješ, bude po svatbě a budeš na ni jen hezky vzpomínat :potlesk: Mi jdeme se Štěpánkem 14 září na očkování, asi řeknu doktorce, ať nás už pošle na tu rehabilitaci, malý nedělá žádné pokroky a včera tu byli kamarádky s dětma, když jsem viděla, jak o 3 měsíce maldší chlapeček zvládá o 100 % víc věcí jak náš malý, tak nechci nic zanedbat, dala mu měsíc až 2,měsíc už uběhl a malý se nic nového nenaučil, pořád je jak gumový medvídek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.9.16 22:01

@skubanek 86 Neboj Stepanek vse dozene nektere deti jsou proste pomalejsi myslim ale ze rehabilitace je super nebýt ji tak Sandra mozna jeste ted lezi takze za me urcite trvej na rehabce :palec: pak mi dej vedet a jestli pujdete na rhb tak hlavne bud trpeliva s vetsimi detmi to trva dele ale vysledky jsou pak znat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.