IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
29.6.16 07:59

Jo malý je fiškulín, když se má jíd kupkat, tak už se sám doplazí k vaně a čeká :P musela jsem smontovat ohrádku, má v ní hračky a musí tam vydržet, když vařím a nemám čas mět oči všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.6.16 09:47

@skubanek 86 Tohle všem maminkam závidím ja vařím až když je chlap doma Sandra nikde nevydrží sama ani v ohradce bohužel ale je to moje chyba když jsem se vždy vrátila z nemocnice tak jsem byla pořád s ní ležela jsem u ní a vlastně pořád jsem ji nosila a jak byla větší a začala si hrát déle tak jsem ji soupla do zidlicky nebo do ohradky měla jsem ji u sebe v kuchyni ale nešlo to a stále to nejde prostě hysterický začala brečet :zed: :zed: :zed:. No teď bych si za to nafackovala :cert: protože úklid vaření atd dělám každý den od 17 h když si můj bere do kočárku a já bych si v klidu mohla vypít kafe které ani ráno nestačím dopijet :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.7.16 09:26

Neboj, ono se to změní, časem přijde na to, že si vystačí sama :palec: mě konečně Štěpánek poslední 2 dny vstává jen 2 x za noc, asi je unavený z toho čvachtání v bazéně, když vidí vodu, tak se hned začne vztekat a tahat si plínku, tak ho musím vislíct a šup do bazéna a je klid :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.16 15:31

@skubanek 86 Ahoj tak už se to otočilo malá si krasne vystačí sama, začala capkat v ohradce a když je na zemi tak teda neleze ale přitahuje se rukama a doplazi se ke stolu a stoupá si jinak už se drží jen jednou rucickou když se postaví a venku capka za ručičky za 8 dní ji bude 10 m a my jsme v šoku během týdne takové pokroky :mrgreen:. Zkouší se i pouštět to vydrží zatím jen 2-3 vteřiny stát bez držení a spadne na prdelku ale zkouší to pořád a stále do kola takže v ohradce vydrží dlouhou dobu bez me asistence :dance:. Jen teda lézt prostě nebude a nebude :zed:. A bazén to miluje když tu bylo těch 32 st tak tam byla každou chvilku a nechtěla vůbec ven :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
11.7.16 21:36

Ahojky, tak to je šikovnější jak ten náš chlapák :potlesk: malý si sám nestoupne ani o postýlku ani o ohrádku :nevim: Dnes jsme se vrátili z dovolené, Štěpánek byl celou dobu nevrlý a uplakaný, cestu autem proplakal, kdybych to věděla, tak raději nikam nepojedem :think: když byl v kočárku, už se cpal ven a do náruče, takže ho můj musel pořád nosit :P Adršpašské skály se mu docela líbily, ale Babiččino Údolí, to na něj dojem neudělalo :P ve Dvoře Králové v zoo, tam se mu zalíbili jen sloni, pak už to taky bojkotoval :P nejlíp mu je asi s maminkou doma :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.7.16 10:12

@skubanek 86 Ahojky Štěpánek to dozene a hlavně ta naše treperenda se teď věnuje chození a úplně přestala mluvit jen máma táta a pa jinak má tu svou zvatlavou řeč přestalo ji zajímat učit se nové věci ohledně zvířátek a nová slova to ji teď momentálně vůbec nezajímá :mrgreen:. No nás ta dovca čeká příští víkend a taky z toho máme strach protože ji rostou zuby takže jeprotivna nahoře jedničky se derou ven a vypadá to že ještě dole dvojky :? Dneska máme 10 m prohlídku tak jsem zvědavá jak bude dr spokojený :). Zoo Sandu baví nejvíc surikaty kozy lamy prasátka a opice tam vydrží nejdyl a je hlavně i dlouhou slyšet jak vejska :mrgreen:. Jinak připravujeme svatbu uz se nám to blíží a ještě nemáme spoustu věcí než se nadejeme je tu 17.9. A svatba tak aby jsme měli vše připravené je to zahnul s malou a ten den ji bude přesně rok takže to bude ještě veselé až nám tam začne brečet a být protivna. Už vím proč je lepší nejdřív svatba a pak dítě :palec:. Každopádně budeme mít hlídání i přes noc takže super a i druhý den aby jsme se trochu vyspali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
14.7.16 20:06

Tak to moooc gratuluju, určitě se Sandrušce bude na svatbě líbit :palec: pokud nemá problém večer spinkat s hlídáním, tak to máte super, náš malý s nikým jiným nevydrží a budí se na kojení, teď jsem ráda, že se naučil usínat s taťkou, že nemusím já u něj ležet půl hoďky a kojit, s mojím si jen lehne a je tuhý :P :P nás taky časem čeká svatba, jsme letos spolu 10 let a rok zasnoubení, taky máme první dítě a pak to ostatní, ale nějak není na svatbu čas ani peníze, pořád doděláváme domek. Počítám až tak za 3 roky :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
18.7.16 17:24

@skubanek 86 Ahojky moc děkuji. No na hlídání si teprve zvyká a je to dost těžký takže doufám že si svatbu užijeme všichni. Sandra začíná být mamanek nehne se ode mě ani na krok :zed:. Dokonce už i u tatínka pláče třeba když potřebuju něco dojet zařídit nebo nakoupit větší nákup hodinu prý řve a volá máma. Tak jak si ji každý mohl chovat i odnášet ji z našeho dohledu to už je minulost tak ještě máme dva měsíce do svatby tak snad se to zlepší protože tohle už je vysiluji i pro mě když vím že musím odjet a vím že tu bude hodinu řvát a nebude k utiseni :nevim:. Za 3 roky uz bude Štěpánek větší a myslím že to bude lepší :palec: teď si drbeme hlavu ze jsme to alespoň o rok neposunuli :zed: ale co nějak to prostě musíme zvládnout tak já stejně nepiju takže budu na telefonu a budu to mít hlavně kousek 2 minuty chůze k našemu domu z hostiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
19.7.16 11:06

Tak potom sem hoď nějaké fotečky, ať můžeme pochválit nevěstu :palec: :palec: určitě ti to bude moooc slušet. Já mám s naší svatby hrůzu, nerada se někde ukazuju mezi lidma a natoš tak aby na mě někdo celý den civěl :P :P já jsem hrozná :P moje představa je 2 svědci a Štěpánek, někde v přírodě, nebo na dovči :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.7.16 11:59

@skubanek 86 Ahoj tak jsme po dovolené a schodli jsme se ze na další až ji budou tak 3 roky :mrgreen:. Skoro celé 3 dny probrecela v noci teda spinkala bez probuzení ale dny byly otřesné :zed: nemohli jsme nic nikam takže dovca pro nás byl horor poprvé jsem počítala hodiny než budeme doma :pocitac:. No takže letos už jen max do zoo :mrgreen:.
K té svatbě teď si to taky říkáme že dva svědci a malá by bohaté stačilo je to honička teda a jestli bude malá takhle protivna tak si to neuzijeme :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.7.16 21:50

Tak to s tebou souhlasím, na dovču až tak ve 3 letech :P já jsem byla s malým od včera do dneška u našich na chatě, protože můj je pracovně pryč a paráda, vydrželi bychom tam dýl, ale tatík musí nečekaně do práce, tak jsme se vrátili dřív. Malý se cachtal v bazénku, řádil, prostě super, člověk nemusí jezdit 250 km na dovču, aby si to užil, stačí na pár dní tady za kopečky a je to miliónové :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.7.16 16:22

@skubanek 86 Taky jezdíme k rodičům na chatu s malou je to 20 km od nás a super ma tam bazének zahrádka tam je takže se ji tam líbí :palec:. A jak pises není třeba jezdit 250 km daleko ;) s tim naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.8.16 23:34

@skubanek 86 Ahoj tak jak se vám daří? Půlka léta za námi a pořádné teplo ještě ani nebylo. Já mám teď honičku brácha se mi za 14 dní žení takže pořád něco někde zarizuju navíc se blíží naše svatba takže toho máme nad hlavu :mrgreen: hlavu. Sandra je úžasná na svůj věk mi přijde i dost chytrá lítá kolem nábytku ze ji někdy nestačím je to živel ale i sluníčko :srdce: Co Štěpánek tomu už bude vlastně rok bože to letí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
8.8.16 09:23

Ahojky, tak to ti nezávidím, já tohle zřizování moc nemám ráda :P ale výsledky stojí za to :palec: Jo Štěpánek má za 10 dní rok, příští středu jdeme na roční prohlídku, mám strach, že nás pošle doktorka cvičit, malý nechce prostě lozit, sedět, chodit :nevim: nemyslím si, že má nějakou vadu, spíš se mi zdá, že je hrozně líný :think: Sandruška je moooc šikovná, tiše závidím :P Co vymyslíš Sandrušce za dárek k prvním narozeninám :palec: mi jsme si dlouho lámali hlavu, nakonec zvítězil malý skákací, nafukovací hrad na dvorek, je jen do 50 kg, takže pro nejmenší prcky úplně dostačující, chceme mu ho dát na dvorek přesně 18 srpna jako překvapení, tak jsem zvědavá, pak pošlu foto :dance: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
8.8.16 09:30

Tady Štěpánek hezky pomáhá na zahrádce a nejraděj pomáhá při skládání ponožek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.