IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
12.5.16 14:24

@Petka199 Ahojky,tak to je dobře že ti prďolka dělá tak krásné pokroky :potlesk: jen tak dál, to mi máme malého lenocha, teď sice dostal nové chodítko a řádí v něm jako čert, ale na druhou stranu už měl 2 x přivřené prsty v šuplíku, láká ho elektřina a tahá záclony :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.5.16 15:58

@skubanek 86 Tak to nas taky čeká 8o máme v obýváku hodně lakadel na to se moc netesim to bude hrozného pláče stačí když si hraje s hračkou a trošku se s ní bouchne to teda strašně pláče je to citlivka :mrgreen:. Vidíš a nám choditko zakázala fyziotetapeutka protože by jsme ji tím úplně rozhodili ten postup který teď cvicime a hlavně když měla jako malá špatné kyčle tak už vůbec ji ho nesmíme dát takže ho pořizovat nebudeme máme ohradku tak až bude víc akční v lezení a stavění se tak ji tam dám abych něco doma udelala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
13.5.16 08:49

Taky jsem byla proti chodítku, ale jak se malý pořád vztekal, nechtěl být na zemi hrát se, tak jsem ustoupila a malý je spokojený, zajede si kam chce :lol: ale mám strach, že se teď nenaučí lozit vůbec, chce být víc v chodítku jak s hračkama na zemi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.5.16 09:18

@skubanek 86 My trénujeme teď to lezení a vůbec to nechce dělat pořád se mi u toho staví :mrgreen: což nechci přijde mi brzo v 8 m aby stála a nebo pak začala chodit takže v týdny zase letím za fyzioterapeutkou aby mi poradila co s tím :think:. Nevím no mě to choditko bylo zakázáno i od top doktora na pohybové ústrojí působí i v Praze v Motole že to dětem ničí kyčle a chodidla protože dřív než jim je rok tak v nohách nemají jještě takovou sílu v nozicka tak aby mohli být v choditku. Taky mi rikal ze do choditka až kdyz umí chodit bez držení což je kolem 1 roku a dyl :think:. Takže u nás choditko nebude určitě ale záleží na každém každá žena na to má jiný názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
15.5.16 11:54

No já doufám, že ten náš prďolka začne brzo lézt, ve středu má 9 měsíců, tak už by se mohl pochlapit :lol: Já toho taky nejsem úplný zastánce, ale zase si říkám, že kdyby to tak strašně škodilo dětem, tak to přeci zakážou vyrábět :nevim: Já už teď moc věcí nehrotím, pořád jsem si lámala hlavu nad svačinkama, pořád to měl chudáček dokolečka a tak jsem mu to oživila lipánkama, termixama a tvaroháčkama, všude píší až od 1 roku, ale někdy na přilepšenou mu to dám, už je to kus chlapa, tak ať si pomlsá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.5.16 19:03

@skubanek 86 Ano to máš pravdu každý má na to jiný názor :palec:. A ty svacinky taky neresim občas ji dám pribinacka a jednou měla i 4 lžičky Olmicka liskooriskovy s vanilkou :mrgreen: A nic ji nebylo takže to taky nehrotim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.5.16 08:14

Jo je to hrůza co pořád vymýšlet na ty svačinky. Při snídani mu dám do ručičky kousek rohlíka a malý je spokojený, žužlá jak divý a když už nechce, tak to zahodí a je :P někdy mu ten rohlík namáčím do pomazánkového másla, to má taky rád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.5.16 12:56

@skubanek 86 Naše malá uz od 6,5 měsíců miluje kukuricne krupky to máme teda velkou spotřebu :lol: nestačím dokupovat. A když je zrovna hezky a my jsme dál od domova ovocna presnidavka a krupky stačí jako svaca. Už měsíc nám malá pije mlicko jen rano a večer před spaním odpoledne ho už nechce a tak se mi tím vyřešilo to ze uz sebou nemusím vláčet termosku UM a lahvicku :palec: takže když je krásně jsme i třeba 4-5 hodin mimo domov. Malá to miluje když může být venku v tom je po tatinkovi ten je taky venkovní tvor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.5.16 14:02

Jo tak ty křupky jsou u nás taky na prvním místě :lol: kdyby bylo po jeho, tak by je žužlal i místo oběda :mrgreen: sušenky od nestlé miluje, to na všechno co má rád říká mňam mňam a dokáže to řvát z kočáku, aby ho všichni slyšeli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.5.16 08:17

@skubanek 86 Ahojky tak jsme byli na 8 m prohlídce a Sandra ma 75 cm a 9250g :mrgreen: jinak byla pochvalena za to že umí paci paci a říkat hop a baba a taky mi říkal že každé dítě je jiné některé je rychlejší na pohyb některé na zvatlani a některému dítěti to vše trvá důl jak jedno tak druhé. Víš jak jsme si tu psaly ze se dr u vás divila ze ještě nic moc neříká tak nás dr řekl že většinou děti se rozpovida až kolem 10 m jo a byla tam maminka s 10 m holčičkou tak jsme si povidaly co děti umí a ta její treperenda se rozlezla až přesně na den kdy ji bylo 10 m :palec:. Tak mě to uklidnilo protože tu Sandru mucim tím cvičením a me přijde ze na to ještě není prostě připravena protože ji to nebolí ale brečí u toho a vzteka se takže to dělat prostě nechce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
21.5.16 09:03

Tak to už vážíte víc jak mi :potlesk: malý má 8,20 kg a nepřibírá :nevim: asi je to tím, jak pořát lítá v chodítku, tak to vyběhává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.16 21:59

@skubanek 86 Ono taky záleží kolik má cm Sandra je na svůj věk dlouhá podle nějakých psaných tabulek by podle průměru měla mít 69-70 cm a horní hranice je prý těch 75 ale náš dr říkal že výšky moc neřeší ze je to jen orientační tabulka ;). Každopádně ti co ji neznají tipují že je Sandre 10-11 měsíců. A jak je dlouhá tak není takový ten buclicek :mrgreen: :palec:
A co vím podle maminek co koji tak jejich děti jsou tak o kilco i víc lehčí než děti na UM což my máme UM :) uz jen teda 2× denně ale vypije mi 240ml ráno a 240ml večer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.16 22:04

@skubanek 86 Takže se neboj a tím choditkem to může být :) vždyť ta naše cacora se ještě ani nerozlezla jen se pretaci na bříško a max se točí po směru hodinových ručiček dokola tam kde má hračky takže pohybu zatim moc nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
23.5.16 09:04

Štěpánek se taky jen točí kolem dokola za hračkama a válí sudy nic víc, ale snad to brzo přijde. Dnes jedeme koupit botky, aby mohl hezky capkat, kamarádčin malý má rok a neurolořka jí řekla, že dokud dítě samo pořádně nechodí, nesmí mít pevnou botu až po kotník, jen takové capáčky, tak nevím teď co koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.5.16 10:46

@skubanek 86 Ano to má kamarádka pravdu ja mam doma taky jen capacky ale zatím je nepouzivame protože se ještě nepostaví sama ani necepka :palec:. Štěpánek je smíšek krásný :kytka:. Já sem nahrát fotku nějak nemůžu jsem přes tel pc ani notas nemám a přes tel mi to nejde :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.