IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
14.9.16 15:09

@Petka199 Tak jsme dnes měli jíd na očkování a zase nám bylo odloženo, malý vůbec nepřibírá, trochu i zhubl, tak to odložila o měsíc a jdem na rehabku cvičit bobat, tak jsem zvědavá. Malému rostou strašně rychle zuby a je hrozně vybíravý v jídle, nic moc do něj nedostanu, tak jsme dostali nějaký sirup na podporu chuti, tak uvidíme, už jsem bezradná, tak ráda bych viděla malého běhat a pěkně papat :( snad se to brzo všechno dá do správných kolejí a bude z něho kluk jak buk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
18.9.16 22:07

Neco malo ze svatby az budou hotove i se Sandrou vlozim :palec:. A neboj maly vse dozene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
19.9.16 09:59

Už se moc těším na fotky, určitě se svatba vydařila a mě se moooc líbí, když na svatbě je i prcek, to je pak kompletní rodinná svatba :potlesk: Mi než se vemem, tak nám na svatbu půjdou rovnou 2 naše děti :P :P pak dám vědět, jak nám šlo cvičení, ve středu začínáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
19.9.16 11:40

@skubanek 86 Pro nas to byl ten hodne moc krasny den :srdce:. Sandra s nami byla jen na foceni obrad prospala a pak odpoledne asi 2 hodinky pak byla u nasi tety hlidacky protoze tam plakala a nebo se vztekala oslavila tam s nami sve prvni narozeniny jelikoz se nam narodila presne 17.9. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
19.9.16 14:18

@Petka199 Tak to budete oslavovat každý rok jak Sandruščiny narozeniny, tak výročí svatby :palec: s tím vztekáním, to mi teď máme jakési období vzdoru, jak se malému na něco řekne NE, nebo mu něco nedovolím a neudělám to co chce zrovna on, tak začne taaak řvát a vztekat se, jako bychom ho trápili, si sousedi musí myslet, že jsme tyrani :P :P začíná být pěkně rozmazlené to naše kuřátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.16 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.16 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.16 21:53

@skubanek 86 Ahoj snad se fotky budou libit :mrgreen: byl to uzasny den opravdu muzu rict ze za ty nervy s pripravami to fakt stalo :palec: :srdce: Plakali jsme dojetim.. rodina i nejblizsi pratele pro nas natocili uzasne video jako darek k manzelstvi tak nam to vehnalo slzy do oci :*. No a ja brecela uz u : berete si dobrovolne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.16 21:58

@skubanek 86 a jak jste pokrocili chodite na rehabilitace? A jak to Stepanek zvlada? Urcite je moc sikovny prdolka :*.
Nam uz Sandruska chodi bez opory dnes je to druhy den a prebehla nam cele fotbalove hriste jen s jednim padem :palec: a taky ji rostou prvni stolicky takze je ted mrzuta a mamankova ale je to nase stesticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.16 21:58

@skubanek 86 a jak jste pokrocili chodite na rehabilitace? A jak to Stepanek zvlada? Urcite je moc sikovny prdolka :*.
Nam uz Sandruska chodi bez opory dnes je to druhy den a prebehla nam cele fotbalove hriste jen s jednim padem :palec: a taky ji rostou prvni stolicky takze je ted mrzuta a mamankova ale je to nase stesticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.9.16 21:25

@Petka199 Ahojky,teda fotky nádherné, jste tam s malou jako dvě princezny :potlesk: :palec: Tiše záááávidím :dance: Sandruška je šikulka, teď bude běhat jak o závod, už budeš muset být mnohem víc ve střehu, ale za ten pohled to stojí :potlesk: :mrgreen: Štěpánkovi se na rehabce docela líbilo, plazil se za hračkama a dělal očka na tu sestřičku :P ale viděla to bledě, malý nemá nějaké mezipáteřní svalstvo :nevim: musí to posílit, nesmíme ho vůbec posazovat, dokud si nesedne sám, ani vodit za ručičky. První to vypadalo na bobata a pak už přemýšlela dokonce o vojtovce, prý ji měl cvičit už od malinka a už by dávno chodil :nevim: Byli jsme tam ve středu, ukázala nám jen 2 takové malé cviky a za 3 týdny jdem znova, prý se uvidí, zatím malého jen tak oťukávala a seznamovala.Ale nejlepší na tom je, že 5 dní po tom, v pondělí, si malý sám sedl, začal lozit po shcodech, stoupá si sám o věci a i v postýlce, úplný obrat o 360 stupňů, asi se mu tam nechce chodit cvičit, tak si řekl, že se začne víc hýbat :P :dance: po kolínkách se taky snaží lozit, ale vydrží zatím jen chviličku. Dnes z ničeho nic dostal horečky, kašel a rýmu a to ráno byl jak rybička, tak jsem zvědavá zítra jak na tom bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.9.16 10:42

@skubanek 86 Ahojky no vidis ono staci deticky trosku rozhybat a hned se snazi sami :palec: nam vojtovka pomohla Sandra zase nemela posilene bocni brisni svalstvo proto se neotacela za hrackama a byla prerostle lezici mimi v 7 m a taky nam rekli ze se to melo cvicit uz od 6 tydnu kdyz ji bylo. Ale ted uz je to jedno uz chodi a zatim v pohode :). Ale neboj Stepanek vse dozene je to sikulka jaky udelal pokroky :palec:. A moc dekujeme byl to pro nas moc hezky den uzili jsne si to uplne maximálně :mrgreen:
Prejeme Stepankovi brzke uzdraveni at ho nemoc dlouho netrapi :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.9.16 15:26

@skubanek 86 jeste jsem se te chtela zeptat od kolika stupnu budes davat do sportaku zimni fusak? Pristi tyden by se melo ochladit melo by byt jen kolem 10-14 tak si rikam jestli uz fusak nebo jeste ne. Mam zimni fusak az do 3 let takze ho vyuziji urcite jeste letosni zimu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
29.9.16 19:53

@Petka199 No já taky nevím, asi počkám, jak bude pocitově, zatím mu dám do kočárku deku :think: u nás má být ještě přes den 18 stupňů, tak ta deka bude na chvilku stačit, než začne být pořádně sychravo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.9.16 10:48

@skubanek 86 Dekuji pockam jak pises na pocitovou teplotu ;). Jinak nam mala taky zacala kaslat a ma trochu rymu zatim nastesti bez teplot tak uvidime pres vikend snad se to nerozjede mam tu pro ni sirup bylinkovy z lekarny a kapicky do nosu tak snad to pomuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.