Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka199 Tak jsme dnes měli jíd na očkování a zase nám bylo odloženo, malý vůbec nepřibírá, trochu i zhubl, tak to odložila o měsíc a jdem na rehabku cvičit bobat, tak jsem zvědavá. Malému rostou strašně rychle zuby a je hrozně vybíravý v jídle, nic moc do něj nedostanu, tak jsme dostali nějaký sirup na podporu chuti, tak uvidíme, už jsem bezradná, tak ráda bych viděla malého běhat a pěkně papat
snad se to brzo všechno dá do správných kolejí a bude z něho kluk jak buk ![]()
Neco malo ze svatby az budou hotove i se Sandrou vlozim
. A neboj maly vse dozene ![]()
Už se moc těším na fotky, určitě se svatba vydařila a mě se moooc líbí, když na svatbě je i prcek, to je pak kompletní rodinná svatba
Mi než se vemem, tak nám na svatbu půjdou rovnou 2 naše děti
pak dám vědět, jak nám šlo cvičení, ve středu začínáme ![]()
@skubanek 86 Pro nas to byl ten hodne moc krasny den
. Sandra s nami byla jen na foceni obrad prospala a pak odpoledne asi 2 hodinky pak byla u nasi tety hlidacky protoze tam plakala a nebo se vztekala oslavila tam s nami sve prvni narozeniny jelikoz se nam narodila presne 17.9. ![]()
@Petka199 Tak to budete oslavovat každý rok jak Sandruščiny narozeniny, tak výročí svatby
s tím vztekáním, to mi teď máme jakési období vzdoru, jak se malému na něco řekne NE, nebo mu něco nedovolím a neudělám to co chce zrovna on, tak začne taaak řvát a vztekat se, jako bychom ho trápili, si sousedi musí myslet, že jsme tyrani
začíná být pěkně rozmazlené to naše kuřátko ![]()
@skubanek 86 Ahoj snad se fotky budou libit
byl to uzasny den opravdu muzu rict ze za ty nervy s pripravami to fakt stalo
Plakali jsme dojetim.. rodina i nejblizsi pratele pro nas natocili uzasne video jako darek k manzelstvi tak nam to vehnalo slzy do oci
. No a ja brecela uz u : berete si dobrovolne… ![]()
@skubanek 86 a jak jste pokrocili chodite na rehabilitace? A jak to Stepanek zvlada? Urcite je moc sikovny prdolka
.
Nam uz Sandruska chodi bez opory dnes je to druhy den a prebehla nam cele fotbalove hriste jen s jednim padem
a taky ji rostou prvni stolicky takze je ted mrzuta a mamankova ale je to nase stesticko ![]()
@skubanek 86 a jak jste pokrocili chodite na rehabilitace? A jak to Stepanek zvlada? Urcite je moc sikovny prdolka
.
Nam uz Sandruska chodi bez opory dnes je to druhy den a prebehla nam cele fotbalove hriste jen s jednim padem
a taky ji rostou prvni stolicky takze je ted mrzuta a mamankova ale je to nase stesticko ![]()
@Petka199 Ahojky,teda fotky nádherné, jste tam s malou jako dvě princezny
Tiše záááávidím
Sandruška je šikulka, teď bude běhat jak o závod, už budeš muset být mnohem víc ve střehu, ale za ten pohled to stojí
Štěpánkovi se na rehabce docela líbilo, plazil se za hračkama a dělal očka na tu sestřičku
ale viděla to bledě, malý nemá nějaké mezipáteřní svalstvo
musí to posílit, nesmíme ho vůbec posazovat, dokud si nesedne sám, ani vodit za ručičky. První to vypadalo na bobata a pak už přemýšlela dokonce o vojtovce, prý ji měl cvičit už od malinka a už by dávno chodil
Byli jsme tam ve středu, ukázala nám jen 2 takové malé cviky a za 3 týdny jdem znova, prý se uvidí, zatím malého jen tak oťukávala a seznamovala.Ale nejlepší na tom je, že 5 dní po tom, v pondělí, si malý sám sedl, začal lozit po shcodech, stoupá si sám o věci a i v postýlce, úplný obrat o 360 stupňů, asi se mu tam nechce chodit cvičit, tak si řekl, že se začne víc hýbat
po kolínkách se taky snaží lozit, ale vydrží zatím jen chviličku. Dnes z ničeho nic dostal horečky, kašel a rýmu a to ráno byl jak rybička, tak jsem zvědavá zítra jak na tom bude.
@skubanek 86 Ahojky no vidis ono staci deticky trosku rozhybat a hned se snazi sami
nam vojtovka pomohla Sandra zase nemela posilene bocni brisni svalstvo proto se neotacela za hrackama a byla prerostle lezici mimi v 7 m a taky nam rekli ze se to melo cvicit uz od 6 tydnu kdyz ji bylo. Ale ted uz je to jedno uz chodi a zatim v pohode
. Ale neboj Stepanek vse dozene je to sikulka jaky udelal pokroky
. A moc dekujeme byl to pro nas moc hezky den uzili jsne si to uplne maximálně ![]()
Prejeme Stepankovi brzke uzdraveni at ho nemoc dlouho netrapi
![]()
@skubanek 86 jeste jsem se te chtela zeptat od kolika stupnu budes davat do sportaku zimni fusak? Pristi tyden by se melo ochladit melo by byt jen kolem 10-14 tak si rikam jestli uz fusak nebo jeste ne. Mam zimni fusak az do 3 let takze ho vyuziji urcite jeste letosni zimu
.
@Petka199 No já taky nevím, asi počkám, jak bude pocitově, zatím mu dám do kočárku deku
u nás má být ještě přes den 18 stupňů, tak ta deka bude na chvilku stačit, než začne být pořádně sychravo ![]()
@skubanek 86 Dekuji pockam jak pises na pocitovou teplotu
. Jinak nam mala taky zacala kaslat a ma trochu rymu zatim nastesti bez teplot tak uvidime pres vikend snad se to nerozjede mam tu pro ni sirup bylinkovy z lekarny a kapicky do nosu tak snad to pomuze ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.