IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
1.10.16 19:50

@Petka199 Tak Štěpánek má zas ještě něco s očičkem, nateklo mu a svědí ho to, vypadá to na to ječné zrno :nevim: ještě k tomu mu ta nemoc sedla na hlasivky, tak píská jak šmoula, rýma a kašel pořád, no vypadá to, že v pondělí půjdem k doktorce. A já jsem to chytla od malého, rýma jak hrom, v krku mě bolí, že ani polikat nemůžu, tak jsme si ty poslední teplé dny pěkně neužili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.10.16 08:34

@skubanek 86 Ahoj no tak to si teda pekne uzivate :(. U nas pomalu to same jen teda Sandra ma rymu a sem tam pokoslava proto jsme nebyli ani u dr. Ale manzel je na to stejne jako Sandra :zed: takze cekam kdy to sedne na me :nevim:. Preji brzke uzdraveni ;) a dej mi vedet jak je na tom Stepanek s tim ocickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.10.16 12:16

@skubanek 86 Jinak teda pekne se ochladilo dnes tu mame jen 10 st nastesti uz 3 den davam malou spinkat po obede do postylky prvni dva dny katastrofa ale dnes jen trochu knourala a do 10 minut spala. Tak snad ji to vydrzi :mrgreen:. Nadlabla se domaciho vyvaru pak si dala jeste bramborovou kasi s pecenym masem tak snad vydrzi alespon dve hodky :mrgreen: :lol:.
A co Štěpánek taky ma rad jidlo jako ta nase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.10.16 12:57

@Petka199 To je šikulka, mi s jídlem bojujeme, všeho si veme jen 2 sousta a konec, je straaaašně vybíraví, kdyby mohl, tak jí jen vše sladké. V neděli jsme měli svíčkovou, malý jen párkrát ďobl a bylo po jídle, někdy mám strach, že mě hlady uschne :P ještě že ho pořád kojím a celý den mu dávám do misky různé pochutinky abych do něj něco málo dostala. Jinak Štěpánek spinká rád v postýlce, přez de 2×, dopoledne vydrží 2 hodinky a odpoledne hodinku. Venku jsme ještě nebyli, jsme pořád nemocní. V pondělí jsme byli na pohotovosti, taťka si dal malého na postel, otočil se pro pančošky a Štěpulka mu spadl z postele přímo na hlavičku, no krve by se ve mě nedořezalo, hned jsme letěli do nemocnice, zrengenovali mu hlavičku a dobrý, poslali nás domů a za týden na kontrolu, byli to pro nás nejhorší hodiny v životě. Během 2 vteřinek mu naskočila obrovská boule na čele a hrála všemi barvami :zed: dopadl i na kolínka, tak modřiny i tam a trošku se kousl do jazíčku, ale to jsme potřehli až dnes. Poslední dobou se nám smůla lepí na paty, snad už to bude dobrý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.10.16 10:07

@skubanek 86 Ahojky jejda tak snad je vse uz v poradku a Štěpánek je uz v pohode.. Neni to jen u vas u nas mame taky peknou smůlu jsem ve stredu spadla ze schodu z patra mame blbe schody a bohuzel nejdou predelat takze si vzdy davam pozor ale pospichala jsem a mala brecela tak jsem ji vzala do naruce a sla nahoru pro bundu a kdyz jsme sli dolu uklouzla mi noha a obe jsme spadly nastesti jsem maliu drzela pevne a spadla na zadek a lokty a jelikoz vazim 76 kg tak mela mala dobre erbegy ma jen malicky stroupek na nozicce ani modrinu nema nic ani se nikam neprastila za to ja jsem potlucena strasne noha fialova zadek cerny lokty fialove ve stredu musim na kontrolu na chirurgii pokud se jim mij zadek libit nebude musi mi ho rozriznout a odsat tu krevni srazeninu abych pry nedostala embolii :zed:. Takze smula strasna navic me uz mesic boli koleno ze se nemuzu ani postavit a k dr se nejak nestiham dostat :pocitac:.. Takze v tom nejste sami vsude je neco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
10.10.16 22:41

@Petka199 Tak to je něco, ta smůla lítá asi vzduchem. Hlavně se brzo uzdrav, snad se ta modřina vztřebá a nebudeš muset na zákrok, malá tě potřebuje. Zkus si najíd na internetu babské rady, co dávat na modřiny, určitě něco najdeš. Pak písni, jak jsi dopadla, budu držet mooooc palce :hug: mi jdem zítra na další rehabku a na očkování, tak jsem zvědavá, co nám řeknou :think: Štěpulka už je dobrý, má jen rýmu a trošku modrozelenou bouličku, už se vytrácí. Dneska zase havaroval z autíčka a zase na hlavu, já mu snad koupím helmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.10.16 09:08

@skubanek 86 Ahoj dekuji uz je to lepsi ;). No ono tech padu jeste bude Sandra sice nepada na hlavu ale neumi si dat poradne ruce pred sebe takze je vetsinou da pod sebe a nekdy mam pocit ze jak blbe pada ze ji to musi strasne bolet jak si ty ruce spis zkrouti 8o ale nebreci vstane a jde dal :). Ale uz nekolikrat dostala pres plinu je vzekla a jak neni po jejim je schopna se az tak vztekat ze si leha na zem nebo si ublizit vdycky vzteky pada a nekdy je i zákeřná :nevim:. Nekdy uz me fakt chytaji nervy a nejradsi bych se nekam zavrela abych ji nevidela. Me to pak mrzi ze ji dam na zadek ale vymejsli takove blbosti a kdyz reknu NE stejne me neposlechne a kdyz ji odnesu aby to nedelala je schopna se me vysmeknout a ublizit si :(. Ted mi teda prijde ze ma opravdu hodne blbe obdobi :think:. A stou helmou to byl muj synovec porad padal na hlavu tak mu poridili helmu a dobry takze to zkus nebyl tak otluceny ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
13.10.16 21:45

@Petka199 Neboj,uklidním tě, u nás je to úplně stejné. Štěpánk je taaaak strašně nedobrý, jen se vzteká, kope, křičí jako by ho někdo na nože bral, ječí celý den, trošku se bouchne, nebo spadne na zadeček do měkýho a řve a řve a řve. Teď se naučil lupkat s vypinačema od světel, bouchat do oken a tahat žaluzie, jakmile řeknu ne, začne takové peklo, že mám chuť odejíd někam na celý den a vypnout.Taky dostává na zadek přez plínku, jinak to prostě nejde.Asi ti naši drobečkové mají období vzdoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.10.16 08:56

@skubanek 86 Ač to ted vyzni blbe ale uff jsem rada ze v tom nejsme sami i kdyz je to peklo teda :zed:. A jak. pises staci kdyz spadne do mekeho hned breci jak kdyby se prastila hodne. No dnes ji vezmu za synovcem aby se vyradila a spala celou noc. Vcera tu radila az do 21 h ale nezastavila se prijeli k nam kamaradi a ty s ni radili snad hodinu a pul v kuse pak padla a spala s jednim mensim probuzenim az skoro do 7 coz je za posledni tyden zazrak :mrgreen:. Mluvila jsem s kamoskou ta ma presne o mesic starsi holcicku a, rikala ze tohle obdobi zna velmi dobre ze to jeji Eli mela presne mesic od 12 do 13 mesice a ze to mel i jeji prvni syn ten to teda mel o mesic dyl ale ze na, tohle obdobi nerada vzpomina jelikoz se pristihla jak premysli ze deti nekomu daruje :lol:. Coz me napadlo uz taky ale to uz je proste z vycerpani a snad kazda mama tohle ma zatim teda s kterou jsem mluvila tak mi povidaly stejny pribeh :) dokonce mi jedna rikala ze uz premyslela nad tim jak nacpe 14ti m kluka do babyboxu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.10.16 11:06

@Petka199 Někdy je to opravdu k zbláznění, je to pořád dokola, už jsem se přistihla, že jsem jak zaseklí gramofon,, to nedělej, to nesmíš, bouchneš se, seď, papej, udělá to bum a budeš plakat´´ asi jsem se zasekla v nějaké zakazovací době :P :P :P :P ale zas musím říct, že ten náš kulihrášek je hrozně mazlivý a velký milovník, když jsme večer všichni tři spolu s taťkou, tak nás malý pořád pusinkuje, když dá jednu taťkovi, hned se otočí a musí dát i mamince, a tak nás pusinkuje, dokud ho to nepřestane bavit :P rád se po nás válí a mazlí, ležíme na zemi děláme kravinky, má to strašně rád. Hodně to vnímá, jak se k sobe s mojím chováme, když nám to sem tam ujede a zvíšíme na sebe hlas, tak začne plakat a je vyděšený, snažíme se být v klidu a malý je potom taky klidný a spokojený. Někdy, když mě můj lechtá a já začnu pištět jako koza, tak si malý myslí, že je to zlé a začne plakat, je hodně vnímavý. Snažíme se mu udělat krásné děctví, bez hádek a stresu, snad nám to vydrží a malý si v dospělosti řekne, že měl spokojené děctví a dobré rodiče :palec: Ale určité pravidla a výchova tu musí být, jinak by nám ty zlatíčka přerotli přez hlavu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.10.16 13:00

@skubanek 86 Ahoj no tak to tise zavidim ta nase Smudlina se nerada mazli i kdyz lezime vsichni tri v posteli a manzel se ke me prituli mala se smeje ale zacne po nas hned skakat a lezt nam bylozene po hlavach :mrgreen:. Ale jak. pises vnima to velmi dobre my se teda nehadame a kdyz se preci jen v necem neschodneme nikdy u toho mala nebyla vetsinou to bylo kdyz uz spinkala a my se v obyvaku bavili ale spis to u nas je ze se v necem neschodneme jo vlastne jednou my bouchly saze a rekla jsem mymu vis co jdi uz nekam a hodne jsem zvysila hlas a mala u toho byla ale ze to nezna tak jen koukala. Ale kdyz se treba hadaji moji rodice tak to. place protoze ty jsou spolu uz pres 30 let a maji to na haku a tak po sobe vylozene křičí tak je vzdy musim odehnat at se uklidni protoze je mala pak vydesena a breci 8o. Taky place kdyz uz ji asi po 50té rikam ze ne a kdyz to reknu po 51 tak uz razneji zvysim hlas tak to place ale zase to pak uz nedela no mozna je to nekdy u nas efektivnější nez placnuti pres plinku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
23.10.16 20:27

Ahojky, tak už máme za sebou další focení, u nás ve školce byl fotograf, tak jsme si nechali udělat vánoční foto.Jsem strašně zvědavá, dala jsem Štěpánkovi košili a kšandy a holky se smáli, že vypadá jako ředitel :P :P :P nemůžu se dočkat, až je budeme mít hotový :dance: a co vi, plánujete nějaké předvánoční foceníčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.10.16 10:41

@skubanek 86 Ahoj tak sem pak vloz par fotecek at se pokocham :palec:. Planujeme mam kamaradku ktera moc hezky foti a nejake prostory se sezenou :palec: nebo to vyfotime u nas doma u stromecku. Sandrus je ted zase hrozne na me zavisla nesmim odejit ani na zachod nevim co s tim delat :nevim:. Dnes jsem se sla vycurat lezla po me jak kliste a brecela musela jsem ji vysvetlit ze na wc nemuzu sedet cely den tak jsem ji postavila o 10 cm dal od wc a normalne se uplne nestatnym placem schoulila na zem a plakala tak nestastne hned jsem ji vzala do maruce a asi pul hodiny utesovala. Ale netusim co to zase je slysela jsem o nejake separacni uzkosti nebo nevim jak se to presne jmenuje jsem z toho dost vykulena :,(. Jinak Sandruska asi bude mit brylicky rozhodne se za par mesicu na dalsi kontrole. Mela malinko zvysene testy na astigmatismus. Ale trochu jsme s tim pocitali manzel ma od 1 roku bryle ma na jednom.oku silhavost a jeste na jednom oku 5 dioptrii a na druhem 3dioptrie diky brylim normalne vidi a nesilha. Uvidime na dalsi kontrole. No mrzi nas to ma krasne velke tmave hnede ocicka a ted bude mit asi bryle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
26.10.16 18:11

@Petka199 Nic si z toho nedělej, hlavně že bude hezky vidět. U nás má kamarádka holčičku a ta nosí brýle, vypadá v nich úžasně, je v nich strašně roztomilá a vůbec jí nevadí, je v nich vážně kočka. Mi jsme byli na očním minulý týden a dobrý, žádné šilhání, všechno v pořádku. Ale moje sestra má také velké dioptrie, tak jsem měla strach, že to malý zdědí. Mi zase bojujem s tím chozením, chodí za jednu ruku, ale sám pořád ne, nějak se nám ty pokroky spomalily :nevim: Jinak Štěpulka má taky mamánkovské období a poslední dobu se chce pořád mazlit, tento týden teda celé dny, je to můj malý smolíček usmolený :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.10.16 09:02

@skubanek 86 Ahoj tak uz je Sandruska v pohode ťuk ťuk ťuk musim radsi zatukat abych to nezakrikla :). Jako mamankova je porad ale uz neplace a navic si uz trochu vic zacala hrat sama jen teda musim byt s ni v obyvaku jak se vzdalim bezi za mnou a vola mama mama ale uz to neni tak casto :palec:. Neboj deti delaji pokroky v ruznych fázích kdyz neco dite ucis neumi to hned dokonce pry u toho deti vypadaji jako kdyby se jich to netykalo jako kdyby to mely na haku a pak to prijde uplne te prekvapi jak bude Stepanek vse zvladat ;). Doktor mi rikal : Predstavte si krivku u deti ta krivka nejde rovnomerne nahoru ale je nepravidelna chvilku je dole chvilku nahore jako kopecky takze neboj Stepanek vse dozene :palec:. Moje kamaradka ma dve holky a obe zacaly chodit samy az v 18 m a zadne zdravotni potize nemaji ;). A hlavne ta nase fyzioterapeutka mi rikala ze dite ktere zacne samo chodit az mezi 15-18 m nikdy nebude mit problemy s nohama nebo se zady protoze az tohle je vek kdy je dite pripravene na chůzi ;) takze se neboj. Jinak na ocni kontrolu jedeme 10.2. 2017 a tam se rozhodne jestli bryle nebo ne pry se lehky astigmatismus muze uplne srovnat. Moje znama ho ma od malicka takze jsem se u ni informovala u ni uz se teda nesrovna ale nikdo nevi ze ma vadu oci od svych 14 let nosi kontaktni čočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.