IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
1.12.16 12:12

@skubanek 86 Ahojky tak to je super zprava :palec: Štěpánek si pockal a zacal chodit uplne v tom nejlepsim case takze skvělé :*.
Jinak Sandra je v poradku, je pry velmi inteligentni a taky trosku vis hyperaktivni ale poruchu zadnou nema :mrgreen:. Jen nam pani dr rekla ze je hodne opecovavana a presne vi jak s nami manipulovat a to je spatne ano milovat ji ale neprehanet to protoze i premira lasky k diteti spis uskodi nez pomuze :nevim:. Ale jinak je v naprostem poradku a je to bud zazitky co ma za den a nebo růstem ale ze dalsi vysetreni nepotrebuje :lol: tak jsem rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
1.12.16 20:57

@Petka199 No vidíš, super :dance: to je skvělá zpráva :palec: jim se to těm doktorům řekne, přemíra lásky, ale když člověk nedokáže jen tak na povel mít míň rád své vysněné děťátko :P já malého taky pořád pusinkuju, mačkám a hladím, pořád se mazlíme, i ségra mi říká, že bude rozmazlený, že to přeháním, ale jinak to prostě neumím :P :P Mi jsme dnes byli na rehabce cvičit, sestřička nás pochválila, že už chodíme, tak už jen musíme posílit svaly na stehýnkách, protože je má slabé a moc páčí kotníčky dovnitř, jinak je prej moooc šikovný a dlouho neviděla tak chytré a přemýšlivé dítě, to asi nebude mít po mamince :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.12.16 12:29

@skubanek 86 Ahojky tak to je super mam radost za vas :palec: ;). Tak vidis jake dela Štěpánek pokroky :*
Je pravda ze ja jsem ta vic přísná snazim se aby vedela a pochopila co smi a nesmi jak je hyperaktivni nekdy je to těžké a nekdy uz opravdu musis zvýšit hlas jinak si dela co chce :roll:. Ale je pravda kdyz se nad tim zamyslim tak Sandrusku taky porad mazlime chovame a pusinkujeme :lol:. Ale preci se k ni nebudu chovat jako krkavci matka 8o. Ono v necem se proste doktori musi brat s rezervou a odkyvat jim to ale udelat to podle toho co ti rika srdce :srdce: a ne podle toho co mají napsane v tech svych tabulkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.12.16 12:32

@skubanek 86 posilam par fotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.12.16 12:34

@skubanek 86 nejak mi to nejde nahrat vic najednou tak musim kazdou zvlast :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.12.16 12:42

To už je velká kočka :potlesk: :palec: má krásné vlásky, Štěpulka jich má delší, ale řídké, můj pořád lamentuje, ať ho ostříhám, aby mu to zhoustlo, ale počkám až na jaro, teď v zimě by mu mrzla hlavička :P od včera se nám hezky rozjedl, nestačím se divit, kuřecí řízek zakusoval jabkem, toustíky na večeři zase křupkama :P a to jsem do něj nemohla nic pořádného dostat. Vidím, že Sandruška taky ráda jí sama :P u nás je to jak po boji, když dám malému lžičku a zkouší to sám, to můžem znova malovat :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.12.16 08:20

@skubanek 86 Ano taky rada sama ji jenze jsk pises je to vsude :zed: :mrgreen:
Ted je chudak nastydla od vcera ma rymu a pokaslava :roll:. Jenze je to boj nechce si nechat odsat nudle mam jak manualni tak i na vysavac odsavacku ta manualni je pro ni asi lepsi ale strasne se u toho vzteka uz nevim co s tim po dobrem po zlem a nic nezabira :zed: musime do lekarny pro morskou vodu ve spreji to ji vzdy pomaha jinak na kasel.mame stop kasel sirup pro deti od 1 roku stalo to majlant a rekla bych ze to moc účinné neni :(. No vidis tak Stepulka bude asi taky pekny jedlik :palec: to je dobre. Sandra ji hodne casto a skoro uz vse a rekla bych ze neni az tak casto nemocna naposledy byla nekdy v lete a taky jen ryma kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.12.16 13:08

@Petka199 Ty odsávačky nemají děti moc rády, náš malý je teda vyjímka, když má rýmu, tak mu to vůbec nevadí, rád si s ní hraje a zkouší si to vysát sám :P máme tu na vysavač a jsem s ní maximálně spokojená. Stopkašel nám taky nikdy nepomohl, Prospan je mnohem lepší, hned nám zabírá :palec: na rýmu mám klasické děcké kapky od 1 roku, aby se mu nosík uvolnil a ještě mu před odsáváním stříkám mořskou vodu Stérimar, je sice drahá, ale vyléčí mu rýmu a když je rýma na začátku, tak ji dokonce dokáže úplně podchytit a zastavit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.12.16 13:41

@skubanek 86 Moc dekuji za typy zkusim zajet koupit tu morskou vodu sterimar. Me prijde ze tady u nas v lekarne ti prodaji to nejhorsi a nejdrazsi aby meli trzby kdyz tam prijdu a nevim spoleham ze poradi a vetsinou z toho co mi pro malou prodaji je bez efektu :roll:. I kdyz tu morskou vodu co mela ji hodne pomohla ale myslim ze to byla jina znacka. Ted jeste chrupka v postylce az se probudi tak vyzazime pro leky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.12.16 21:07

@Petka199 Mě ji zase poradila kamarádka, kdyby mi to nabízeli v lékárně a neznala bych to, tak bych to asi nekoupila, stojí myslím kolem 200 kč ale kamarádka to má dlouhodobě vyzkoušené :palec: dnes jsme měli mikuláše, malý ze začátku koukal a nechápal kdo to je, ale jak se taťka oběvil jako čert, tak začal plakat, před tím dělal hrdinu, chodil a ukazoval jak dělá čert :P a pak už pochopil, jak čert vlastně vypadá ve skutečnosti, nijak jsme ho nestrašili, jen aby se seznámil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.12.16 08:31

@skubanek 86 Ahoj dlouho jsem se neozvala Sandra byla nemocna. Dneska jdeme na to odsunute ockovani tak to zase bude plakat :(. Jinak my byli s mamkou tady 3.12. u nas v Sokolovne na mikulášske a Sandra byla uzasna certy skadlila a pak asi hodinu tancovala :mrgreen:. Teda jak se blizi Vanoce tak zacinam byt nervozni asi pulku darku nemam zabalene chtela jsem mit okna jeste a nic teda nestiham :zed:. Jinak vcera byla Sandra na prvnim stříhání u kadernice a byla teda moc hodna :mrgreen:. Tak jsem zvedava na priste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.12.16 08:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
14.12.16 21:43

Neboj, vánoce nejsou o čistých oknech, já jich měla čistý 2 dny, pak se na ně vrhl malý a jsou za pěkně upatlaný :P Malá je šikulka, takového čerta bych se i já bála :P :P To očkování taky nemám ráda, Štěpula je po něm strašně uplakaný a drží se mě jako klíště, trvá mu to 10 dní, než se zajede do normálního režimu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.12.16 22:08

@skubanek 86 Ahojky tak ockovani dopadlo vyborne nechali jsme vakcinu i proti nestovicim a ta se picha do predlokti a pry stipe uplne stejne jako vsechny ostatni 8o. Tak jsem si rikala boze chudinka ta bude plakat :nevim:. A Sandra mi sedela na kline koukala co jde pani doktorka delat ani se nehla neplakala :). Dostala naplast s kocickou a chodila po ordinaci a porad pani doktorce ukazovala jakou ma naplast. Teda uplne me prekvapila vzdycky plakala 8o a ted byla moc statecna kocicka moje :srdce:
Jo mas pravdu o umytych oknech to neni ;) takze jsem uz v klidu a umyju je az po Vanocich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.12.16 20:29

No šikulka :potlesk: je to hrdinka, do předloktí by to bolelo i mě ne tak malého drobečka :lol: Už se ty svátky blíží, ještě 8 dní :dance: už mám všechny dárky zabalené, cukroví napečené, už si budem jen užívat klidu a pohody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.