Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@skubanek 86 Ahojky tak to je super zprava
Štěpánek si pockal a zacal chodit uplne v tom nejlepsim case takze skvělé
.
Jinak Sandra je v poradku, je pry velmi inteligentni a taky trosku vis hyperaktivni ale poruchu zadnou nema
. Jen nam pani dr rekla ze je hodne opecovavana a presne vi jak s nami manipulovat a to je spatne ano milovat ji ale neprehanet to protoze i premira lasky k diteti spis uskodi nez pomuze
. Ale jinak je v naprostem poradku a je to bud zazitky co ma za den a nebo růstem ale ze dalsi vysetreni nepotrebuje
tak jsem rada ![]()
@Petka199 No vidíš, super
to je skvělá zpráva
jim se to těm doktorům řekne, přemíra lásky, ale když člověk nedokáže jen tak na povel mít míň rád své vysněné děťátko
já malého taky pořád pusinkuju, mačkám a hladím, pořád se mazlíme, i ségra mi říká, že bude rozmazlený, že to přeháním, ale jinak to prostě neumím
Mi jsme dnes byli na rehabce cvičit, sestřička nás pochválila, že už chodíme, tak už jen musíme posílit svaly na stehýnkách, protože je má slabé a moc páčí kotníčky dovnitř, jinak je prej moooc šikovný a dlouho neviděla tak chytré a přemýšlivé dítě, to asi nebude mít po mamince
![]()
@skubanek 86 Ahojky tak to je super mam radost za vas
. Tak vidis jake dela Štěpánek pokroky ![]()
Je pravda ze ja jsem ta vic přísná snazim se aby vedela a pochopila co smi a nesmi jak je hyperaktivni nekdy je to těžké a nekdy uz opravdu musis zvýšit hlas jinak si dela co chce
. Ale je pravda kdyz se nad tim zamyslim tak Sandrusku taky porad mazlime chovame a pusinkujeme
. Ale preci se k ni nebudu chovat jako krkavci matka
. Ono v necem se proste doktori musi brat s rezervou a odkyvat jim to ale udelat to podle toho co ti rika srdce
a ne podle toho co mají napsane v tech svych tabulkách ![]()
@skubanek 86 nejak mi to nejde nahrat vic najednou tak musim kazdou zvlast ![]()
To už je velká kočka
má krásné vlásky, Štěpulka jich má delší, ale řídké, můj pořád lamentuje, ať ho ostříhám, aby mu to zhoustlo, ale počkám až na jaro, teď v zimě by mu mrzla hlavička
od včera se nám hezky rozjedl, nestačím se divit, kuřecí řízek zakusoval jabkem, toustíky na večeři zase křupkama
a to jsem do něj nemohla nic pořádného dostat. Vidím, že Sandruška taky ráda jí sama
u nás je to jak po boji, když dám malému lžičku a zkouší to sám, to můžem znova malovat
![]()
@skubanek 86 Ano taky rada sama ji jenze jsk pises je to vsude
![]()
Ted je chudak nastydla od vcera ma rymu a pokaslava
. Jenze je to boj nechce si nechat odsat nudle mam jak manualni tak i na vysavac odsavacku ta manualni je pro ni asi lepsi ale strasne se u toho vzteka uz nevim co s tim po dobrem po zlem a nic nezabira
musime do lekarny pro morskou vodu ve spreji to ji vzdy pomaha jinak na kasel.mame stop kasel sirup pro deti od 1 roku stalo to majlant a rekla bych ze to moc účinné neni
. No vidis tak Stepulka bude asi taky pekny jedlik
to je dobre. Sandra ji hodne casto a skoro uz vse a rekla bych ze neni az tak casto nemocna naposledy byla nekdy v lete a taky jen ryma kasel.
@Petka199 Ty odsávačky nemají děti moc rády, náš malý je teda vyjímka, když má rýmu, tak mu to vůbec nevadí, rád si s ní hraje a zkouší si to vysát sám
máme tu na vysavač a jsem s ní maximálně spokojená. Stopkašel nám taky nikdy nepomohl, Prospan je mnohem lepší, hned nám zabírá
na rýmu mám klasické děcké kapky od 1 roku, aby se mu nosík uvolnil a ještě mu před odsáváním stříkám mořskou vodu Stérimar, je sice drahá, ale vyléčí mu rýmu a když je rýma na začátku, tak ji dokonce dokáže úplně podchytit a zastavit ![]()
@skubanek 86 Moc dekuji za typy zkusim zajet koupit tu morskou vodu sterimar. Me prijde ze tady u nas v lekarne ti prodaji to nejhorsi a nejdrazsi aby meli trzby kdyz tam prijdu a nevim spoleham ze poradi a vetsinou z toho co mi pro malou prodaji je bez efektu
. I kdyz tu morskou vodu co mela ji hodne pomohla ale myslim ze to byla jina znacka. Ted jeste chrupka v postylce az se probudi tak vyzazime pro leky ![]()
@Petka199 Mě ji zase poradila kamarádka, kdyby mi to nabízeli v lékárně a neznala bych to, tak bych to asi nekoupila, stojí myslím kolem 200 kč ale kamarádka to má dlouhodobě vyzkoušené
dnes jsme měli mikuláše, malý ze začátku koukal a nechápal kdo to je, ale jak se taťka oběvil jako čert, tak začal plakat, před tím dělal hrdinu, chodil a ukazoval jak dělá čert
a pak už pochopil, jak čert vlastně vypadá ve skutečnosti, nijak jsme ho nestrašili, jen aby se seznámil ![]()
@skubanek 86 Ahoj dlouho jsem se neozvala Sandra byla nemocna. Dneska jdeme na to odsunute ockovani tak to zase bude plakat
. Jinak my byli s mamkou tady 3.12. u nas v Sokolovne na mikulášske a Sandra byla uzasna certy skadlila a pak asi hodinu tancovala
. Teda jak se blizi Vanoce tak zacinam byt nervozni asi pulku darku nemam zabalene chtela jsem mit okna jeste a nic teda nestiham
. Jinak vcera byla Sandra na prvnim stříhání u kadernice a byla teda moc hodna
. Tak jsem zvedava na priste ![]()
Neboj, vánoce nejsou o čistých oknech, já jich měla čistý 2 dny, pak se na ně vrhl malý a jsou za pěkně upatlaný
Malá je šikulka, takového čerta bych se i já bála
To očkování taky nemám ráda, Štěpula je po něm strašně uplakaný a drží se mě jako klíště, trvá mu to 10 dní, než se zajede do normálního režimu ![]()
@skubanek 86 Ahojky tak ockovani dopadlo vyborne nechali jsme vakcinu i proti nestovicim a ta se picha do predlokti a pry stipe uplne stejne jako vsechny ostatni
. Tak jsem si rikala boze chudinka ta bude plakat
. A Sandra mi sedela na kline koukala co jde pani doktorka delat ani se nehla neplakala
. Dostala naplast s kocickou a chodila po ordinaci a porad pani doktorce ukazovala jakou ma naplast. Teda uplne me prekvapila vzdycky plakala
a ted byla moc statecna kocicka moje ![]()
Jo mas pravdu o umytych oknech to neni
takze jsem uz v klidu a umyju je az po Vanocich ![]()
No šikulka
je to hrdinka, do předloktí by to bolelo i mě ne tak malého drobečka
Už se ty svátky blíží, ještě 8 dní
už mám všechny dárky zabalené, cukroví napečené, už si budem jen užívat klidu a pohody ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.