IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
30.10.16 09:09

@skubanek 86 jen doma nosi bryle ta moje znama jinak kdyz jde ven ma jen čočky. A dnes ty bryle uz i pro male deti jsou prdacke me se bryle moc libi moje sestrenka nosi bryle ted asi 2 roky a moc se mi v nich libi. No ja bych klidne bryle nosila ale nedavno jsem si nechala delat ocni test a vysla jsem na 1 ze muzu delat pilota barvocit mam teda uplne ukazkovy i ostatni vidim do dalky na blizko i ve tme uplne ukazkove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.10.16 22:08

Tak to jsi me hooodně uklidnila, že děti které umí chodit pozdějc, tak nemívají problémy :dance: já si myslím, že Štěpulka ještě měsíc bude chodit za jednu ruku a pak už se rozeběhne sám :think: Potom písni, jak to vypadá u vás s těma brejličkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.10.16 09:55

@skubanek 86 Tak jsem rada ze jsem te uklidnila :palec:. A neboj opravdu nam to tak rikala ;)
Dam vedet ale az za 4 mesice to jedeme na kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.11.16 07:09

@skubanek 86 Ahojky jak se mate? Co Štěpánek uz se rozebehl? Jeste chodite na cvičit?
My no hlavne ja ted neprozivam zrovna nejlepsi obdobi v nedeli nam zemrel muj dědeček(tatinek moji mamky) a vcera jsem se dozvedela ze moje mamka ma z 55% rakovinu tlusteho streva… :,( pristi tyden v utery to bud potvrdi nebo vyvrati prijdou vysledky :,(
Vsichni uz zacinaji prozivat takovy ten predvanocni cas a my diky spatnym. zpravam mame darecky zatim jen pro Sandrusku a ani nemam naladu ted litat po obchodech a kupovat darky…
Je to pro me ted strasne tezke obdobi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.11.16 15:05

To mě moc mrzí, teď musíš byt moc silná, kvůli mamince a hlavně kvůli Sandrušce. Děti to vycítí, když nám není dobře na dušičce. Budu držet moooc palce, aby bylo mamince líp. :hug: Mi ještě nachodíme, pořád obchází nábytek, prý ho mám nechat, ať si ještě chvilku obchází. Štěpulka má slabší svalstvo na zádečkách, tak ho musíme posílit, aby se rozeběhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.11.16 09:09

@skubanek 86 Dekuji, je pravda ze je toho na me ted moc navic Sandre rostou dalsi stolicky a me uz v noci ruply nervy protoze je to tyden co jsem poradne nespala tak jsem male rekla ze jestli bude porad takhle brecet ze odejdu :( je mi to lito..Ale tyden spim jen max 4 hodiny a pres den musim fungovat na 200% protoze mala vsude leze kramuje vse ochutnava takze se nezastavim :roll:. A ted do toho ty smutne zpravy nekdy mam chut vseho nechat a nekam opravdu odejit :(..
Ale ted trochu jine tema davas uz zimni kombinezu Štěpánkovi?
A ono je dobre ze se Stepanek jeste drzi nabytku pak bude mit kvalitni chůzi a zadne problemy se zady :palec:. No ja ted moji kamosku posilam at si s malým dojde k dr je mu 7m a tyden a jeste se jim neotocil ani zadny vetsi pohyb jen spis lezi a kouka zvatla ani. o hracky moc zajem nema. Ceka na 8m kontrolu tak si myslim ze je taky poslou na cviceni ted je toho hodne skoro kazda maminka chodi s ditetem na cvico co ted tak zjistuji :think: protoze uz vic chodime mezi deti aby si mala hrala a byla na deti zvykla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
10.11.16 20:55

@Petka199 Neboj,určitě bude líp :hug: Máš pravdu, že teď každý prcek chodí cvičit :nevim: a ta kamarádka už měla být dávno na cvičení, si teda myslím, v 7 měsících takhle pasivní :think: snad to nebude nic vážného. ŠTěpulda má zatím zimní bundu a vyteplené kalhoty, ale jak bude - 5 stupňů, tak už ho pěkně navleču do teploučké kombinézky, snad bude letos u nás na moravě alespoň pár dní sníh, aby jsme mohli s malým vyrazit na saních, strašně se těším, až uvidí sníh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.11.16 21:24

@skubanek 86 Tak dnes jsem s kamaradkou byla na kafcu i s detmi jsme byly a maly ji uz sedi :mrgreen:. Chapes to :lol:? Naposledy jsem s ni mluvila minuly tyden a to jen lezel a ted uz si pán pekne sedí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Takze byl jen líný.
Taky davam oteplovaky a zimni bundu a dnes tu ve Středních čechách v 7 rano byl sníh ale jen asi centimetr a v 10 uz prselo. Ale taky se tesime s malou na saňky a kdyz tu sníh nebyl zajedeme do Krkonoš ty jsou od nas hodku a pul autem takze se to da i na jeden den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
11.11.16 08:51

Tak to je super, že už sedí, jak nám ti prcci dokážou pomotat hlavu, pořád nic nic a během jednoho dne dokážou udělat takové pokroky :P :P Nám tu začíná vykukovat sluníčko, tak vyrazíme s prckem ven :D zítra je u nás lampionový průvod, tak se moc těšíme :dance: v loni byl ještě Štěpulka malý a prospinkal to v kočárku, letos už má rozum, jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit, pak je opékání špekáčků, bude tam spoustu dětí, malý bude s děckama ve svém živlu :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.11.16 10:30

@skubanek 86 Tak si to moc uzijte :palec: tady byl minuly tyden ale prselo tak jsme nikam nesli navic v tu dobu zacala byt mala i protivna zacali zlobit zase zoubky :zed: Dneska uz je to zase ta Sandruska co zname lita smeje se jen tak uz neplace takze to trvalo opet cely tyden.
A jak pises ty deti opravdu dokazou pekne pomotat hlavu :mrgreen:.
Uzivejte vikendu paa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
18.11.16 14:52

Ahojky posílám slíbené fotky našeho kulihráška :lol: jinak jsme měli jíd dnes na očkování, ale v úterý a ve středu měl Štěpulka horečky a od včera se nám přidal i průjem, tak jsme očkování odložili, nic moc nejí, horečky klesly, lítá tu jak splašený, ale jídlu moc nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.11.16 15:33

@skubanek 86 Ahojky no Štěpánek je fesak teda moc mu to slusi :palec: :* moc krasne fotecky a dekuji ze sis vzpomněla. Tak snad bude Štěpánek brzy fit ;). Sandra se zatim drzi a taky jdeme na očkování ve stredu tak uvidime do stredy jeste daleko a muzu teda rict ze to tu pekne řadí ty chripajzny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
21.11.16 00:29

Jo je to hrůza, všichni okolo jsou nemocní, malý má pořád průjem, snad to do pondělka vyléčíme, ale to očkování mu asi ještě odložíme, je pořád takový slabý a začal být dost unavený, po tom očkování mu zas vyletí horečky a byl by to velký nápor na to jeho tělíčko, měla bych strach, aby se mu něco nestalo, tak se zkusím domluvit s doktorkou o další odklad. Jinak vánoce se blíží, už mám něco málo nakoupené z dárků, stromeček zamluvený, teď ještě po nocích pletu košíky jako dárky pro babičky a tety, tak se do vánoc asi nezastavím :P ještě loupu ořechy, ať mám z čeho péct, no všechno jsem si nechala na poslední chvíli trubka :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.11.16 10:51

@skubanek 86 Ahojky tak jak se daří uz je Stepanek zdraví? No my mame taky odlozene ockovani ale ne kvůli nemoci ale zitra jdeme na neurologické vyšetření. Mala nam uz skoro vic jak mesic v noci. nechce spat a je hodne neklidna jako ze sebou strasne hazi a tak. Tak nas dr radsi poslal na neurologii ale podle dr jde asi spi o růst jako ze vic roste nez ostatni jeji vrstevnici tak to muze vic vnimat. Ale chce mit jistotu. Jinak chci se te zeptat budes davat vakcinu i proti nestovicim? Nebo jen tu zakladni bez nestovic? Me skoro vsichni radi at si priplatime a radsi dame i proti nestovicim ze v dnesni dobe ty nestovice maji horsi prubeh nez za nas pred 30 lety a navic je deti dostavaji cim dal tim dyl a to muze mit vliv na plodnost. Tak porad přemýšlíme :nevim:. Jinak Vanoce se blizi polovicku darku uz mame dnes chci pomalu ty co uz mame balit. Cukrovi letos delat nebudeme. Mamka jde na operaci ted 6.12. a se Sandrou to sama nezvladnu vyleze vsude takze ji musim porad hlidat a, stat za zadkem umi vse otevrit micku pracku troubu takze mam cukrovi objednane od kamaradky a chci udelat jen vanilkové rohlicky to zvladnu :palec:
A Stepanek uz beha sam? Co cviceni jeste chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
29.11.16 23:53

@Petka199 Ahojky,tak dnes jsme byli na očkování, teploty mají nastoupit mezi 5 až 12 dnem, tak jsem zvědavá. O očkování navíc proti neštovicím mi doktorka zatím nic neříkala, máme jíd v polovině ledna na poslední očkování, tak možná nám to nabídne tam. :nevim: Jinak minulé úterý nám začal náš prďošek konečně chodit, lítá už týden a je to čímdál lepší :dance: ve čtvrtek jdem na rehabku, tak jsem zvědavá, co nám řeknou na ten náš pokrok :P Určitě to bude mít Sandruška z toho růstu, neboj, myslím že kdyby to bylo něco neurologickýho, tak by se to projevovalo v horší formě, jen vám rychlejc roste před očima a asi to večer víc vnímá, tak jak řekl doktor, určitě to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.