IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
23.5.16 20:05

Tak jsme koupili papučky a sandálky, tak jsem zvědavá, v papučkách už capká když je v chodítku a musím říct, že o 100 % líp běhá :dance: třeba se začne konečně plazit a lozit, když se bude odrážet těma papučkama a už se mu to nebude klouzat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.16 08:05

@skubanek 86 Tak super to je fajn :palec:
No my teď teda pěkně bojujeme malá nám vůbec nemůže uz třetí noc zabrat spí max 4hodiny :nevim: takže jsme úplně vyčerpaný nic nezabírá ani naše postel teploty nemá najedena je, prebalena taky napít dáváme pravidelně :zed:. Takže fakt nevím ja tipuji zuby jedničky nahoře špatně papa slinta a kouše nás do kloubů na prstech (to dělala při prvních ). Ale jen tipuji minule z toho nakonec byla viróza takže pořád merim teplotu jakmile bude mít teplotu jedu k dr abych to zase nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.16 21:39

@skubanek 86 Ahoj tak jak se daří? My jsme všichni zase nemocný :( a Sandra je už 4 den na nurofenu chudinka ze sebe pomalu nevydá ani hlásku jak ji to sedlo na hlasivky a rýmu má taky peknou naštěstí teploty měla jen jeden den. No predavame si to tady jak štafetu asi to tu potřebujeme něčím postrikat nějakým zabijákem bacilů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.5.16 10:16

Ahojky, to bude tím počasím, je to jako a houpačce, Štěpánek má taky hroznou rýmu, ale naštěstí teploty nemá. Dneska mě překvapil, spinkal skoro celou noc, jen ve 4 hod se vzbudil na kojení a spinkal dál :dance: jinak to byl celou dobu horor, budil se pořád, snad mu to spinkání už vydrží. Chce to asi něco na imunitu :think: jak pro tebe tak pro malou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.6.16 22:12

@skubanek 86 Ahojky tak už jsme na tom líp :). A dokonce jsem dostala i něco na vystrikani je to od me maserky nejdřív mám zapálit svicku až dohori vystrikat lahvickou s názvem laskavost a prý by to mělo pomoci zahnat bacily i napětí díky opakujicim se nemocem :mrgreen:. Tak jsem zvědavá jestli to zabere :mrgreen: Jinak Sandra jak byla nemocná teď už 2× po sobě tak nám taky blbě spinkala což chápu teď už je to zase lepší takže u nás to bylo opravdu jen tou nemocí. Já myslím že Štěpánek uz to bude prodlužovat to spinkani dr mi říkal že kolem jednoho roku se to u dětí většinou ustálí na jedno probuzeni max 2× za noc. Což my máme vlastně už od 10 týdne co bylo Sandre spinka naštěstí hezky v noci za to přes den je to od malicka strašný včera a dnes navíc spinkala přes den jen hodinu a půl což si myslím že je hodně málo na to ze ji je 8,5 m :nevim:. Takže u nás je to otocene a jak přes den moc nespí je samozřejmě pěkně protivna :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.6.16 08:48

Tak jak pomohla rada od masérky, zabralo to? :palec: Štěpula nám jaksi málo papá, vůbec nepřibírá a je z něj pěkný vzteklounek, jdeme 15 června na 10 měsíční kontrolu, tak to proberu s doktorkou, ale ségra mi říkala, že jak nastanou horka, tak malý nebude tolik jíst, že její kluci to taky tak měli :think: za měsíc jedeme s malým na dovču, tak se strašně těším, snad se mu to bude líbit, ale jen na 3 dny, celý týden by asi byl pro něj moc. Jedeme do Babičina údolí, Adršpachy a okolí, ještě nikdy jsem tam nebyla, konečně vyjedeme z doku. Mám jen strach z té 4 hodinové cesty, malý pláče jen když jedeme hodinku do Brna, tak jsem zvědavá, jak zvládne tohle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.6.16 14:23

@skubanek 86 Ahojky jj je to super začala jsem brát i přírodní kapičky Bachovy esence přímo Oliva ta je na celkové vyčerpání po operacích a nemocech ni je mi fajn uz nejsem tak unavená malá uz taky není tak uplakana každý den vstávam s úsměvem a malá je jak zrcadlo tak jak se cítím ja ona taky takže na tom něco bude ze děti zrcadlí svoji maminku :srdce: ;). My taky jedeme kolem 22.7. Na 3 dny na dovcu do Orlických hor je to můj dárek co jsem dostala pod stromeček :mrgreen: tak se těšíme a malá je v autě v pohodě včera jsme byli v Hradci Kralovem tj 57 km od nás a celou cestu se smála a povidaly jsme si ;). A zpět spinkala skoro celou cestu. Tak mi pak napíšeš jak se vám tam líbilo chceme tam taky asi až příští rok ale dáš mi alespoň tipy na výlety a ubytování :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
8.6.16 15:29

Jo něco na tom bude, protože já jsem začala cvičit, cvičím teda 5 den a cítím se fakt skvěle a malý je dnes po dlooooouhé době jako andílek, úplně mě překvapuje. Byli jsme od rána od půl 9 nakupovat ve městě, velký měsíční nákup a vrátili jsme se až teď ve 3 hod a Šťěpula byl jak beránek, pořád se smál a dudlal, dokonce se pěkně plazí, už zdolává celé spodní patro domu :P Tady je odkaz na to ubytování kde budem, tak ti pak písnu, jak se nám tam líbilo :dance: http://ve-srubu.penzion.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.6.16 23:24

@skubanek 86 Teda vypadá to nadherne :palec:. Tak mi pak napíšeš jak se vám tam líbilo ;). Určitě na tom něco bude ja po těchoperacích byla věčně nemocná imunita žádná a tím jsem byla strašně unavená a taková ze mě nic moc nebavilo a teď jak si kapu ty kapičky se cítím o 90% lépe vše dělám s radostí a Sadruska je v naprosté pohodicce jen nám kočička ještě neleze ale začala válet sudy je to asi týden ale dělá to jen než usne :mrgreen:. Musím ji položit na naší postel aby měla prostor valí sudy až usne a pak ji prendam jen do postýlky a spí jak dudek až do 8-9:00 :). Tak uvidíme rehabilitační tvrdí že náznaky tam jsou a když budeme cvičit dál že tomu dává tak ten měsíc. To mi říkala koncem května tak uvidíme jestli se trefí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.6.16 23:28

@skubanek 86 A Štěpánek je sikulka :kytka:. Jak ten čas letí loni jsme řešily jak nám ty pupky pěkně rostou a jaké nám je vedro a teď? Máme takové malé andilky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.6.16 07:41

Tak tak dlouhé spinkání ti závidím, malý se budí často na kojení, takže se do rána nevyspím ještě pěkně dlouho :P No za chviličku ty naše drobátka budou mít rok, toto letí. Jen je škoda, že jsme tu zůstali jen mi dvě, ostatní už sem nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.6.16 12:13

@skubanek 86 Taky jsem si tuhle říkala jak se daří holkam a jejich detickam. Škoda to určitě je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.6.16 17:53

@skubanek 86 Ahojky tak jak jste přežili ty vedra? Malá byla buď ve vanicce a chvilku ve velkém bazénu ale osypala se jak byla spocena vypadá to jak potnicky možná z chloru nevím mazeme a mizi to tak snad to bude ok. Jinak byla nemocná měla virózu a po týdnu kdy byla v pohodě tak prodělala 6 dětskou nemoc takže to byl měsíc jen pláčea vsokych teplot :zed:. Jinak hned po uzdravení přišlo to vedro 8). A taky začala být dost čilá uz 14 dní si sama hezký sedne plazi se ale jen někdy to ji nebaví a je to týden co se začala stavět :). Umí papa indianka taky už začala říkat máma a táta jak je veliká rozezna pejska kočičku autíčko na to dělá brmbrm říká mnam mnam když má hlad :palec:. No úplně jsem koukali jak se rychle učí nové věci jen to lezení nám teda vůbec nejde ale prý to do 10 m dopiluje :). A co Štěpánek? Jaké má pokroky a jak se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.6.16 18:29

Ahojky, tak to je velká šikulka, ony ty děti po nemoci udělají ve vývoji takové skoky, že se nestačíme divit :P malý umí máma, táta, mňam, indiána, tak tak všelijak, pápá a tygra :P jinak si nechce sám sednout, nelozí, jen se plazí, ale rychlostí blesku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.6.16 20:59

@skubanek 86 No tak to je šikovný :palec: takže máte doma veselo to asi musíš pořád hlídat aby se nedostal tam kam nemá a jestli je opravdu tak rychlý jak pises tak to musí být asi někdy i náročné.. Jo a půjčila jsem si choditko ale malé se tam nelíbí nechce tam být takže jak jsem ho odmítala a nakonec si ho půjčila tak zůstane stejně nevyužité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.