Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@skubanek 86 mě minule dr říkala, že mám zařadit lepek právě pomocí piškotů, takže určitě
@Lenek tak samotný jogurt nic moc, ale namačkala jsem tam banán a padalo to do něj jak do studny
teď budu čekat, co to udělá s bříškem, jestli nebude mít průjem, tak jogurty bude snášet dobře
@skubanek 86 my jogurt začali až v 7,5 měsícich dřív bych nedala
jinak dr. také říkala až od 7 měsíce ![]()
@vally Já jsem se taky na to moc netvářila, ale tvrdila, že si malý má pomalinku zvykat na mléčnou kulturu
budu mu to dávat jednou za čas, ne pravidelně, pokud mu to teda nebude dělat zle, jinak budeme věrní zelenince s masem a jako dřívější večeře ovocná přesnídávka ![]()
Ahoj holky tak jsem opět po operaci vzali mi žlučník nebylo možné už normálně fungovat
. Každopádně to mělo být laparoskopicky jenže bohužel po té operaci praskleho vředu tam mám mraky srustu takze me museli znovu rozriznout a jelikož už jizev na břiše mám dost (cs, slepak, vřed) otevřeli me tu samou jizvu co mám po vředu upozorňuji ze je 15,5 cm dlouhá. Primář mi rikal ze to strašně krvacelo říkal cituji: No spotili jsme se všichni nebylo to vůbec k zastavení)
Takže mám na stejném místě stejnou jizvu už podruhé jsem v nemocnici týden a ještě si tu týden polezim 3 dny na JIP. Stýská se mi po malé dnes ji po týdnu uvidím až budu doma nesmím ji 5 týdnů nosit shanime kamarády rodinu aby nám pomáhali. Musím říct že jsem si o to dno odrela snad celé tělo teď se jen správně odrazit. Je to nápor na psychiku nikomu opravdu nikomu tohle nepřeji. Tak nám držte palce a myslete na nas. Ozvu se až budu v pořádku a snad už taky přidám nějaké fotky Sandrušky ![]()
@Petka199 ahojky, no máš toho za sebou hodně, ale věř, že teď už bude vše dobre a že to vše zvládnete ![]()
Držím palce a přeji hodně sil a brzké uzdravení ![]()
@Petka199 Peti,držím moc palečky, ať se brzo uzdravíš a jsi zas u své maličké.
Bude to dobré, určitě je to moc těžké být bez ní, ale už bude jen dobře
![]()
Ahoj holky děkuji uz se cítím mnohem líp jen ještě nesmím Sandru nosit 14 dní takze tu máme ještě babičku a příští týden bude doma tatinek
. Ale malá je úžasná je smíšek pořád se směje a když se jí něco nelíbí tak se naučila knucet
jako štěně. Už mecic se otáčí občas z bříška na záda a teď 17 ji bude 5 měsíců otočí se krásně na bok a včera se jí povedlo už skoro ze zadicek na bříško. Basti UM ale také masozeleninovy prikrm, kaši a taky ovocné presnidavky
. Jen teda už moc nechce býtv hluboké korbě tam se vzteka ale dokud nebude sedět tak ji do sportaku dávat ještě nechci i když jde do úplného lehu ale přijde mi hlavně že by ji tam asi byla ještě zima
. A co vaše dětičky pochlubte se co vse umí ![]()
@Petka199 Ahoj Peti, neboj těch 14 dní uteče jak voda a budeš moct malou pochovat
Náš malý se taky vzteká v korbě, ale taky ho nechci ještě dávat do sporťáku, bude to muset vydržet, ať si ještě užijem korbičky, je hezčí ![]()
@skubanek 86 Přesně navíc se má ochladit a me přijde ze v té korbicce je víc kryta než sportak takze to musi vydržet alespoň ještě ten měsíc ![]()
Jo jo, taky mi přijde ještě chladno, v korbičce je hezky zachumlaný
taky počkáme měsíc né li dva ![]()
@Petka199 @skubanek 86 ahoj holky. Tak my smw uz asi 2 3 týdny ve sportaku. Lucka mi v korbičce brecela, nevydezela tam ani 20 minut
Sportak nemam do lehu, ale takový ten do V a holky jsou mnohem spokojenejsi. Ted vydrží sedet a koukat i 2 hodiny
@Lenek Ahojky,tak to jsou šikulky
náš malý když není unavený, tak plače, ale jak je unavený a dám ho v kočárku ven, tak vydrží spinkat 3,5 až 4 hod v kuse, ve sporťáku by asi nevydržel
Holky, padají vám vlasy? Nevím, jestli je to jen u kojících, nebo u všech mamin po porodu, koupila jsem si Donna Hair a zatím mi to moc nepomáhá, jasně, zobu to zatím 15 dní, ale už jsem přišla o polovinu vlasů, mám holé místa na hlavě, už jsem z toho nešťastná, máte někdo taky problém s padáním vlasů? ![]()
@skubanek 86 me padaly vlasy po porodu jak sem přestala kojit a trvalo to tak 2 3m. Výdrž, ono to přestane. Ted uz mam na hlavě plno nových vlasu- těch asi 3cm ![]()
@Lenek No něco malinko mi podrůstá, ale žádná sláva to není
vlasy máme po celém domě, malý je má v postýlce a dokonce jeden snědl chudáček, zjistila jsem to, když tlačil do plínky, už nevím jak to zastavit, nic nepomáhá
kamarádka mi taky říkala 2-3 měsíce vydrž a ono to přestane, už je to 3 měsíce a padají pořád
už jsem přemýšlela, že bych zašla ke svojí doktorce, jestli by mi na to něco nedala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.