IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1750
7.12.15 19:32

@Petka199 ahojky tak nám už bude 7 měsíců, a maličký se také prvně přetočil před třetím měsícem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
7.12.15 19:34

@Petka199 teď už se sám přetáčí i z bříška na zada, začínáme lézt, máme první zoubek a druhý je na cestě :potlesk: :mrgreen:
Letí to strašně rychle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
7.12.15 20:48

Tak náš prďolka pase taky jenom chvilku a pak se vzteká :P ale za prsty se přitahuje a taky by si nejraděj sedl.Moc se mu přetáčet nechce :nevim: a to bude mít 18 prosince 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.12.15 19:17

@berettka @Lenek Ahojky holky dějí za informace takže kolem toho 3-4 měsíce by to mohla uz zvládnout :). No jsem na ni zvědavá. Dneska mě začala chytat za prsty a zvedá se do sedu 8o což mě vyděsilo jsem si říkala ze na to je ještě fakt hodně malá a tak se bojím aby si něco neudělala s páteří :zed:. Je strasne aktivní moc jí nebaví ležet pořád musí vše vidět. Takže mě z ní asi picne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.12.15 19:19

@vally ahoj děkuji za informaci :) teď se malá začala soustředit na to pritahovani do sedu což ni fakt přijde brzo 8o. Jinak teda fakt to letí ty jo už 7 měsíců :palec: je to mazec ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.12.15 19:22

@skubanek 86 Ahojky tak to přesně je naše malá úplně stejně jak pises :mrgreen: ale jak už jsem psala holkam to pritahovani do sedu se mi u nás zdá brzy 3 měsíce nám budou až 17.12. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
8.12.15 21:34

@Petka199 ja s tim pritahovanim- sem to min mesic rikala dr ( 3m- korigovane 2) a říkala ze je to ok, ze když jim to jde, ze jsou sikovne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.12.15 22:46

@Lenek Tak to máte doma taky sikulky ;) to je dobře. No někdy mám pocit že si fakt sedne umí to i bez naší pomoci 8o je pravda že má ještě kus práce před sebou ale přijde mi šikovná :). Tak já mám kolem samé kamarádky co mají chlapečky a ty tohle neznají a tak mě vydesily že to je brzy a ze si může ublížit.. Já si teda myslím ze víc ji ublizim když ji budu brzdit a tak ji nechávám :mrgreen:. Jen přítel ji tahá zpátky a tak mu říkám nech ji přeci nechceš aby jen ležela me by to taky moc nebavilo :lol:. A jestli bude po mě tak v 9 měsících už bude chodit bez držení se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.12.15 22:54

Jinak holky řeším ještě jednu věc. Kolem 20teho k nám chce přijet kamarádka která bydlí v cizině jenže ona má dvě dcery jedné je 10 a ta má teď nestovice druhé je 5 a ta je zatím nemá ale čekají to u druhé každým dnem. Já četla ze to je vir který může přenést i zdravý člověk pokud přijde s nestovicema do styku na jiné dítě. 17teho jdeme na 3 měsíční prohlídku a tak se zeptám dr. Ale asi to zrusim netuším kdy se na tohle ockuje ani jaké by to mohlo mit následky :zed:. Víte o tom některá víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
9.12.15 09:11
@Petka199 píše:
Jinak holky řeším ještě jednu věc. Kolem 20teho k nám chce přijet kamarádka která bydlí v cizině jenže ona má dvě dcery jedné je 10 a ta má teď nestovice druhé je 5 a ta je zatím nemá ale čekají to u druhé každým dnem. Já četla ze to je vir který může přenést i zdravý člověk pokud přijde s nestovicema do styku na jiné dítě. 17teho jdeme na 3 měsíční prohlídku a tak se zeptám dr. Ale asi to zrusim netuším kdy se na tohle ockuje ani jaké by to mohlo mit následky :zed:. Víte o tom některá víc?

já bych si je domů nepustila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.12.15 10:38

@vally Už jsem ji to naznačila ze to asi neklapne přišla mi naštvaná :,( přímo mi napsala : no jestli mě nechceš vidět kvůli nestovicim tak to zrušíme.. Ale tak je taky matka tak snad by to měla chápat tak mě překvapila její reakce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
9.12.15 19:09

@Petka199 no myslím že to pochopitelné je, jasně že nechceš aby ti domů přitáhla neštovice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.12.15 21:50

@vally Tak už jsem to zrušila a vypadá to ze asi nad tím celý den přemýšlela :) protože mi napsala ze to chápe a ze malou nechce nijak ohrozit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.12.15 21:49

Ahojte holky všem přeji krásné prožití vánočních svátků do Nového roku hodně zdraví at vám mimca dělají jen samou radost :palec: :kytka:
Jinak 17.12. nám byli 3 m a máme 63 cm a 5650g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
21.12.15 22:39

Ahojky, taky přejem se Štěpánkem krásné svátky a hlavně rodinnou pohodu. Užijme si je s našima drobečkama co nejvíc, protože každým rokem nám porostou před očima :D náš kulíšek už má 65 cm a 6,5 kg, je to malý buřtíček :P za měsíc začneme s příkrmem, jsem zvědavá, jak se na to bude malý tvářit, je na těch prsách a mlíčku strašně závislí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.