IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
12.10.15 16:46

@skubanek 86 jinak malá moc jedlik není pribira sice pomaleji ale pribírá a v noci spí 5 hodin v kuse úplně vynechává jedno jídlo. Zatím budit nemám jen pokud spadne na váze a mozna změníme UM jsme na nutrilonu a přijde mi ze po něm začala hodně blinkat ve ct máme zavolat k dr a on rozhodne a poradí jinou značku. Tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
12.10.15 17:52

@Petka199 tak těch 5 hod v kuse závidím, nám se to povedlo snad jen 2 krát :P ale přibírá nám rychle, už má 4600 g a 55 cm je to buclík :P ty UM dělají někdy paseku, kamarádka měla zas problém se Sunarem, po něm měl její malý hroznou zácpu a jak dostal Nutrilon, tak byl bez problémů. :think: Uvidíš, co vám sedne víc. Pěkně malou nafoť, ať se pokocháme :mrgreen:Štěpánek bude mít v neděli 2 měsíce, letí to jako blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
13.10.15 11:13

@Petka199 ahojky, malinká je krásná a vlasatá :srdce: neboj, brzo se sehrajete a bude dobře. A jak nebudou zlobit prdíky bude ještě líp a líp :mrgreen:
@skubanek 86 roztou nám ty dětičky jako z vody, to my už pomalinku začínáme s příkrmama :jazyk: a to je prča, když je mrkev všude, a nejlepší je jak se tomu ten lišák chechtá :mrgreen:
My už máme 7300g a měríme 69 cm :mrgreen: je to náš miláček a mazlíček hlavně po ránu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
13.10.15 11:16

Tady posílám toho našeho mišáčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.10.15 11:59

Ahoj holky. Čtu ale jaksi nepřispívám :oops: Jinak se s holkama mame fajn :) my teda v noci spime krasne- jime v 9, o pul 10 v postýlce a do hodiny samy usinaji a vstává se mezi 4 a 5 a pak v 9 ;) dnes mame 2 měsíce a 14 dnu a zítra nas ceka pichani uši na náušnice…uz ted mi jich je líto. Jinak prikladam fotecky…Nikca houpatko a Lucka s tátou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
13.10.15 12:38

@Lenek ahojky, no to jsou stejně ještě miminečka, to mě ten náš drak už připadá takový vzrostlý :mrgreen: ale jsou krásné princezny :srdce: a spinkání máte také ukázkové, a necháváš je budit se na střídačku, nebo když vstane jedna, budíš i druhou? Tak to se krásně také vyspinkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.10.15 13:00

@vally no miminecka. Vlastně podle tp by měli pristi tyden 2 mesice a to Lucka minúy tyden vážila uz 4650 a nikca neni takový jedlik tak 4000. Jinak basti stejne. Budu se Max s rodilem 2 3 minut. Takže se pekne vyspím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
13.10.15 13:04

Ahoj holky, tak taky se přidávám s naším drobečkem. Štěpánkovi se konečně v houpátku líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.10.15 21:18

@vally Děkuji vlásku má hodně a vzadu i delší přesně takové jsem měla i já jako miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.10.15 21:18

@Lenek holčičky jsou krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.10.15 21:22

@skubanek 86 teď jsem četla ze malému se konečně v houpatku líbí. Sandře se tam vůbec nelíbí dokonce jsem si půjčila taky tu houpačku a to lehátko mám zatím dané stranou. Nelíbí se ji ani v jednom myslím ze je na to prostě ještě malinká tak snad se jí tam za měsíc bude taky líbit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.10.15 21:24

@skubanek 86 malý je krásný takový smíšek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.10.15 22:04

@Petka199 mě holky v lehátku taky moc nevydrží, max 10minut. Ale pod hrazdičkou i půl hodiny-ale musí tam být spolu…jedna do něčeho šťouchne a druhá hledí a pak zas naopak. Ale zatím to není cílené šťouchání :mrgreen: Jinak holky mají od včerejška naušničky, tak už se nikdo nebude ptát co jsou zač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.10.15 11:34

@Petka199 to chce čas, malý tam taky ze začátku plakal, ale teď když má náladu, tak tam hezky usne, jinak jak je protivný, tak ho neuhoupe ani houpátko :P Když ji tam budeš vždycky na chvilku dávat, tak si zvikne uvidíš, já už myslela, že ho zabalím a prodám a teď jsem ráda, že ho mám :mrgreen: dám si malého do kuchyně a on se houpe a dívá se jak já vařím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.10.15 13:52

@Lenek @skubanek 86 no Sandra tam hrozně zvedá hlavu dopředu až se vždycky strašně vyděsim že si něco udělá vypadá to fakt šíleně :zed: no a pak strašně pláče tak ji hned vyndavam ale v hrazdicce vydrží dlouho a taky tam i usne :) ale zase nic neudělám protože hrazdicku máme na gauci jinde řve i v postýlce co máme v obýváku. Je to potvurka vyžaduje hoooodne pozornosti jinak řve třeba i víc jak hodinu v kuse. Takže úklid a vaření jen kdyz je venkuv kočárku s tatkou jinak to zatím nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.