Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@skubanek 86 jinak malá moc jedlik není pribira sice pomaleji ale pribírá a v noci spí 5 hodin v kuse úplně vynechává jedno jídlo. Zatím budit nemám jen pokud spadne na váze a mozna změníme UM jsme na nutrilonu a přijde mi ze po něm začala hodně blinkat ve ct máme zavolat k dr a on rozhodne a poradí jinou značku. Tak uvidíme ![]()
@Petka199 tak těch 5 hod v kuse závidím, nám se to povedlo snad jen 2 krát
ale přibírá nám rychle, už má 4600 g a 55 cm je to buclík
ty UM dělají někdy paseku, kamarádka měla zas problém se Sunarem, po něm měl její malý hroznou zácpu a jak dostal Nutrilon, tak byl bez problémů.
Uvidíš, co vám sedne víc. Pěkně malou nafoť, ať se pokocháme
Štěpánek bude mít v neděli 2 měsíce, letí to jako blázen ![]()
@Petka199 ahojky, malinká je krásná a vlasatá
neboj, brzo se sehrajete a bude dobře. A jak nebudou zlobit prdíky bude ještě líp a líp ![]()
@skubanek 86 roztou nám ty dětičky jako z vody, to my už pomalinku začínáme s příkrmama
a to je prča, když je mrkev všude, a nejlepší je jak se tomu ten lišák chechtá ![]()
My už máme 7300g a měríme 69 cm
je to náš miláček a mazlíček hlavně po ránu
![]()
Ahoj holky. Čtu ale jaksi nepřispívám
Jinak se s holkama mame fajn
my teda v noci spime krasne- jime v 9, o pul 10 v postýlce a do hodiny samy usinaji a vstává se mezi 4 a 5 a pak v 9
dnes mame 2 měsíce a 14 dnu a zítra nas ceka pichani uši na náušnice…uz ted mi jich je líto. Jinak prikladam fotecky…Nikca houpatko a Lucka s tátou
@Lenek ahojky, no to jsou stejně ještě miminečka, to mě ten náš drak už připadá takový vzrostlý
ale jsou krásné princezny
a spinkání máte také ukázkové, a necháváš je budit se na střídačku, nebo když vstane jedna, budíš i druhou? Tak to se krásně také vyspinkáš ![]()
@vally no miminecka. Vlastně podle tp by měli pristi tyden 2 mesice a to Lucka minúy tyden vážila uz 4650 a nikca neni takový jedlik tak 4000. Jinak basti stejne. Budu se Max s rodilem 2 3 minut. Takže se pekne vyspím ![]()
Ahoj holky, tak taky se přidávám s naším drobečkem. Štěpánkovi se konečně v houpátku líbí ![]()
@vally Děkuji vlásku má hodně a vzadu i delší přesně takové jsem měla i já jako miminko ![]()
@skubanek 86 teď jsem četla ze malému se konečně v houpatku líbí. Sandře se tam vůbec nelíbí dokonce jsem si půjčila taky tu houpačku a to lehátko mám zatím dané stranou. Nelíbí se ji ani v jednom myslím ze je na to prostě ještě malinká tak snad se jí tam za měsíc bude taky líbit ![]()
@Petka199 mě holky v lehátku taky moc nevydrží, max 10minut. Ale pod hrazdičkou i půl hodiny-ale musí tam být spolu…jedna do něčeho šťouchne a druhá hledí a pak zas naopak. Ale zatím to není cílené šťouchání
Jinak holky mají od včerejška naušničky, tak už se nikdo nebude ptát co jsou zač ![]()
@Petka199 to chce čas, malý tam taky ze začátku plakal, ale teď když má náladu, tak tam hezky usne, jinak jak je protivný, tak ho neuhoupe ani houpátko
Když ji tam budeš vždycky na chvilku dávat, tak si zvikne uvidíš, já už myslela, že ho zabalím a prodám a teď jsem ráda, že ho mám
dám si malého do kuchyně a on se houpe a dívá se jak já vařím ![]()
@Lenek @skubanek 86 no Sandra tam hrozně zvedá hlavu dopředu až se vždycky strašně vyděsim že si něco udělá vypadá to fakt šíleně
no a pak strašně pláče tak ji hned vyndavam ale v hrazdicce vydrží dlouho a taky tam i usne
ale zase nic neudělám protože hrazdicku máme na gauci jinde řve i v postýlce co máme v obýváku. Je to potvurka vyžaduje hoooodne pozornosti jinak řve třeba i víc jak hodinu v kuse. Takže úklid a vaření jen kdyz je venkuv kočárku s tatkou jinak to zatím nejde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.