IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
27.8.15 19:25

Tak indulona pomalinku zabýrá, asi to bude opravdu tou Niveou :nevim: ještě nás trápí ty flíčky na pytlíčkovi, mokvá to a nechce se to hojit. Uvidíme v pondělí, co řekne doktorka, do toho ještě pořád pupíček trošku krvácí, nejraděj bych si to s ním vyměnila s miláčkem mojim aby se netrápil. @Petka199 Budu držet palce, aby bylo vše v pořádku, snad nebudeš muset na císaře, ono vyhneš se sice kontrakcím, ale to hojení je delší jak po normálním porodu, tak moooc držím pěstičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.8.15 08:36

@skubanek 86 Ahojky tak já hlásím ze jsme v pořádku opravdu to bylo tím jak malá je živější a tim jak už má málo místa vynaložila strašně moc energie a tim měla vyšší srdeční aktivitu. Přes den řádi v noci spinka :). Jejej tak to mě mrzí že máte takovéhle starosti určitě se to brzy zahoji a malý bude zase spokojeně miminko :palec:. Hlavně že jděte v pondělí k doktorce taky pak budeš klidnější ;). Držím pesticky at se vše hned zahoji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.8.15 10:41

Ahoj holky mám dotaz. Čím cistite nebo otirate očička miminkam? Je to vůbec potřeba nebo stačí otrit jen vlhkou zinkou? Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.8.15 16:32

@Petka199 Ahojky,tak to je dobře že jste obě v pořádku :palec: No v porodnoci nám ukazovali jen omít čistou vodou a žíňkou při koupání, někdo se tam ptal na borovou vodu, ale prý to nemusí být, že jestli chcem, tak si ji můžem koupit, ale pokud nemá miminko nic s očičkama, tak ho opláchneš při koupání vodou než použiješ nějaký gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
28.8.15 16:37

@Petka199 u nás očka když sou ok, tak taky jen mokrou zinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.8.15 09:24

@skubanek 86 @Lenek Děkuji holky ;) jak porad procitam různé diskuze tak mě zrovna jedna ohledně ocicek zaujala a právě se tak hodně priklaneli k borove vodě ale mě to přijde zbytečně když je mimco ok :).
Jinak jsem stále 2v1 :mrgreen: začalo teplo takže otoky hrozně ale chodím se chladit do bazénu. Jen bych chtěla porodit jelikož jsem začala 40 tt a už mám 17 kg nahoře 8o co týden to kilo :(. Snad to po proudu půjde dolů samo.. Jinak se cítím fajn malá se už moc nevejde ale cítím ji pravidelně :palec:. Kamarádky zahájily tipovaci soutěž kdy porodim zatím vyhrává 9.9. a 10.9. :lol: Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.8.15 17:37

@Petka199 Nic si z těch kil nedělej, to hned schodíš, já jsem už dala dolů 10 kg od porodu, něco necháš hned na sále a zbytek půjde samo dolů :palec: sice bych si taky přála, aby to šlo mnohem rychleji, ale co bych chtěla, vždyť je to teprve 12 dní od porodu :P Už se ti uleví, má se ochladit a to se ti bude rodit dobře, já jsem to taky vychytala, v ten den pršelo a ochladilo se, nedokážu si představit, rodit v těch pařácích :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.8.15 12:14

@skubanek 86 Ahojky no trochu si s tím starost dělám jelikož se má ochladit na 15 st a jediné co mám takhle na chladnější počasí jsou těhotenské rifle 2 trika s dl rukávem a jeden svetr jinak mám vše na váhu kolem 70kg takže mi to dělá starost :,( protože tak rychle nezhubnu a moc se mi nechce kupovat nové oblečení protože budu chtít mít po Novém roce alespoň 75 kg a pak bych se chtěla dostat na váhu kolem 65 kg. No uvidíme jak to půjde rychle :think:. Jinak od noci mám poslíčky jsou zatím s tak dvouhodinovým odstupem a zatím jsou snesitelné ale sem tam mi tak na 5 vteřin tvrdne bříško a spíš dole taky zatím nepravidelně :). Ale myslím že porod se blíží možná opravdu do konce týdne porodím :potlesk: Hlenová zátka nevím jestli odešla v pátek jsem měla na intimce takový sliz trochu do žluta ale bylo toho tak na špičku prstu a druhý den taky. Tak nevím mohla to být zátka, ale taky nemusela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.8.15 12:18

@skubanek 86 Jo taky jsem si dala teplou sprchu minulý týden mi to polslíčky zastavilo dnes ne je to pořád stejné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
31.8.15 20:45

Tak to vypadá, že se malá už asi dere na svět :palec: budu držet palečky :potlesk: a oblečení neřeš, já taky pořád nosím těhotenské, protože do původní váhy mi chybí ještě 6 kg. Zítra napiš jak ti je, já myslím že ti zátka pomali odchází, možná už ani zítra nenapíšeš, už budeš v porodnici :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.15 08:11

@skubanek 86 Ahojky tak víc mě poslicky bolí ve spodní části břicha a stále je to dost nepravidelné takže dneska určitě ještě rodit nebudeme. Můj říká ze to přijde zítra se změnou počasí :mrgreen: ja tvrdím ze to bude až o vikendu. Zítra jdu na kontrolu a tak mi dr řekne co a jak :). No už by to mohlo být spánek je dost problém uz si nedokážu odpočinout v žádné poloze a ty otoky uz jsou taky priserny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.9.15 08:31

@Petka199 kocko drz se, uz se ti to blizi. A spánek si uzivej i když je nic moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.15 08:45

@Lenek jdu to zkusit dospat v noci bylo teplo a já usnula až někdy kolem 3 ráno. Včera jsem byla na nákupu a minimálně 4 lidí se mě ptali tak kdy to bude? Už mě to taky otravuje :lol: prostě až to bude tak to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
2.9.15 09:02

@skubanek 86 moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi :kytka: :srdce: je nadherny :andel: at vam dělá jen samou radost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
2.9.15 09:04

@Petka199 tak už zbýváš jen ty a budeme všichni s mimískama :-)
Ohledně těch očiček, taky jsem slyšela že se mají otírat denne borovkou, no my jí doma máme, i kapičky na každodenní použití, ale pokud nemá očiča zarudlé tak nepoužívám ;-) jen otírám vodou při koupání ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.