Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak indulona pomalinku zabýrá, asi to bude opravdu tou Niveou
ještě nás trápí ty flíčky na pytlíčkovi, mokvá to a nechce se to hojit. Uvidíme v pondělí, co řekne doktorka, do toho ještě pořád pupíček trošku krvácí, nejraděj bych si to s ním vyměnila s miláčkem mojim aby se netrápil. @Petka199 Budu držet palce, aby bylo vše v pořádku, snad nebudeš muset na císaře, ono vyhneš se sice kontrakcím, ale to hojení je delší jak po normálním porodu, tak moooc držím pěstičky ![]()
@skubanek 86 Ahojky tak já hlásím ze jsme v pořádku opravdu to bylo tím jak malá je živější a tim jak už má málo místa vynaložila strašně moc energie a tim měla vyšší srdeční aktivitu. Přes den řádi v noci spinka
. Jejej tak to mě mrzí že máte takovéhle starosti určitě se to brzy zahoji a malý bude zase spokojeně miminko
. Hlavně že jděte v pondělí k doktorce taky pak budeš klidnější
. Držím pesticky at se vše hned zahoji ![]()
Ahoj holky mám dotaz. Čím cistite nebo otirate očička miminkam? Je to vůbec potřeba nebo stačí otrit jen vlhkou zinkou? Děkuji za odpověď ![]()
@Petka199 Ahojky,tak to je dobře že jste obě v pořádku
No v porodnoci nám ukazovali jen omít čistou vodou a žíňkou při koupání, někdo se tam ptal na borovou vodu, ale prý to nemusí být, že jestli chcem, tak si ji můžem koupit, ale pokud nemá miminko nic s očičkama, tak ho opláchneš při koupání vodou než použiješ nějaký gel.
@Petka199 u nás očka když sou ok, tak taky jen mokrou zinkou
@skubanek 86 @Lenek Děkuji holky
jak porad procitam různé diskuze tak mě zrovna jedna ohledně ocicek zaujala a právě se tak hodně priklaneli k borove vodě ale mě to přijde zbytečně když je mimco ok
.
Jinak jsem stále 2v1
začalo teplo takže otoky hrozně ale chodím se chladit do bazénu. Jen bych chtěla porodit jelikož jsem začala 40 tt a už mám 17 kg nahoře
co týden to kilo
. Snad to po proudu půjde dolů samo.. Jinak se cítím fajn malá se už moc nevejde ale cítím ji pravidelně
. Kamarádky zahájily tipovaci soutěž kdy porodim zatím vyhrává 9.9. a 10.9.
Tak uvidíme
@Petka199 Nic si z těch kil nedělej, to hned schodíš, já jsem už dala dolů 10 kg od porodu, něco necháš hned na sále a zbytek půjde samo dolů
sice bych si taky přála, aby to šlo mnohem rychleji, ale co bych chtěla, vždyť je to teprve 12 dní od porodu
Už se ti uleví, má se ochladit a to se ti bude rodit dobře, já jsem to taky vychytala, v ten den pršelo a ochladilo se, nedokážu si představit, rodit v těch pařácích ![]()
@skubanek 86 Ahojky no trochu si s tím starost dělám jelikož se má ochladit na 15 st a jediné co mám takhle na chladnější počasí jsou těhotenské rifle 2 trika s dl rukávem a jeden svetr jinak mám vše na váhu kolem 70kg takže mi to dělá starost
protože tak rychle nezhubnu a moc se mi nechce kupovat nové oblečení protože budu chtít mít po Novém roce alespoň 75 kg a pak bych se chtěla dostat na váhu kolem 65 kg. No uvidíme jak to půjde rychle
. Jinak od noci mám poslíčky jsou zatím s tak dvouhodinovým odstupem a zatím jsou snesitelné ale sem tam mi tak na 5 vteřin tvrdne bříško a spíš dole taky zatím nepravidelně
. Ale myslím že porod se blíží možná opravdu do konce týdne porodím
Hlenová zátka nevím jestli odešla v pátek jsem měla na intimce takový sliz trochu do žluta ale bylo toho tak na špičku prstu a druhý den taky. Tak nevím mohla to být zátka, ale taky nemusela ![]()
@skubanek 86 Jo taky jsem si dala teplou sprchu minulý týden mi to polslíčky zastavilo dnes ne je to pořád stejné ![]()
Tak to vypadá, že se malá už asi dere na svět
budu držet palečky
a oblečení neřeš, já taky pořád nosím těhotenské, protože do původní váhy mi chybí ještě 6 kg. Zítra napiš jak ti je, já myslím že ti zátka pomali odchází, možná už ani zítra nenapíšeš, už budeš v porodnici ![]()
@skubanek 86 Ahojky tak víc mě poslicky bolí ve spodní části břicha a stále je to dost nepravidelné takže dneska určitě ještě rodit nebudeme. Můj říká ze to přijde zítra se změnou počasí
ja tvrdím ze to bude až o vikendu. Zítra jdu na kontrolu a tak mi dr řekne co a jak
. No už by to mohlo být spánek je dost problém uz si nedokážu odpočinout v žádné poloze a ty otoky uz jsou taky priserny ![]()
@Petka199 kocko drz se, uz se ti to blizi. A spánek si uzivej i když je nic moc ![]()
@Lenek jdu to zkusit dospat v noci bylo teplo a já usnula až někdy kolem 3 ráno. Včera jsem byla na nákupu a minimálně 4 lidí se mě ptali tak kdy to bude? Už mě to taky otravuje
prostě až to bude tak to bude ![]()
@skubanek 86 moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi
je nadherny
at vam dělá jen samou radost ![]()
@Petka199 tak už zbýváš jen ty a budeme všichni s mimískama ![]()
Ohledně těch očiček, taky jsem slyšela že se mají otírat denne borovkou, no my jí doma máme, i kapičky na každodenní použití, ale pokud nemá očiča zarudlé tak nepoužívám
jen otírám vodou při koupání ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.