IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
15.8.15 15:43

@Petka199 No ti chlapi teda, můj je pořád chudák v práci, chodí na 5 hod a vrací se pozdě, předevčírem dělali až do 9 do večera, jak byl utahaný, dal si 2 piva a úplně ho to položilo chudáka, hned měl frčku :P jinak mu pořád připomínám, ať raděj nic nepije, že můžeme kdykoliv začít rodit.On si to odpije po porodu s kamarádama :P Jinak mě taky poškrábal náš kocour, jak jsem ho dávala do auta a jeli jsme na veterinu na kontrolu. Ptala jsem se doktorky, jesti to nemůže nějak ohrozit malého, tak říkala že ne, že bych mohla maximálně z toho dostat malou infekci, že si to mám doma zdezinfikovat, spíš si mám dávat pozor aby mě nekousl, to už bych musela dostat antibiotika.Tak se neboj, jestli jsi si to vyčistila, tak to bude dobrý. Mi jsem museli čekat s kocourem v autě, protože v čekárně byli 2 psi a to by nedopadlo dobře. Jinak veterinářka říkala, že vypadá dobře, už tam nemusíme, kocour pěkně žere a už je jak vyměněný frajírek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.8.15 17:51

@skubanek 86 No ten můj by tam ani nešel ale jako manažer firmy musel :mrgreen: Ale pít nemusel teď už to ví ještě pořád mu je špatně vařím mu čaj a ji max housku s sunkou :). Ano vycistila mám tam červené rýhy a lehké modrinky ale nebolí to ani nepali takže o tom už ani nevím :). Tak jsem ráda že kocourek je v poradku a dostal se z toho ;). Náš pes je taky ok ale fakt histerka jen mu měřili teplotu a takhle mě poškrábe no jo je ode mě rozmazleny jak jsem doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
15.8.15 23:17

@Petka199 No jo, oni ti naši mazlíčci to prožívají hůř jak mi lidi, ale musím říct, že jak jsem dala u veterinářky kocoura na stůl, tak držel jak socha :P Tak já jsem toho mího asi dnes přechválila, domluvili jsme se, že už můžu kdykoliv začít rodit, že ať raděj nepije, no a teď jsme se pohádali, byli jsme na grilovačce a už to tam do sebe klopí, vůbec ho nezajímá, že to může přijíd kdykoliv.Tak jsem na něj naštvaná :cert: a ještě mi nadal, že jsem histerka, fakt pěkný přístup od budoucího otce ale před kamarádama a známíma se tváří jako nejlepší chlap na světě. Tak mám chuť ho nakopat někam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.15 08:27

@skubanek 86 Ahoj no to je teda pěkné :( ale třeba potřeboval vypnout my jsme se nepohadali ale vytkla jsem mu to tak mi rekl ze rodim až za 3 týdny takže proto se napil bez strachu ze potřeboval vypnout. No a pak se mu to vymstilo tím že trpěl druhý den takže byl potrestán. Neboj určitě se ti omluví a bude vše v pohodě ;). Na mě asi leze chřipka od rána me bolí hlava a nám úplně ucpany nos :zed: teplota není tak tu od rána piju čaj a ležím to mi ještě scházelo teda ale moje švagrová rodila taky s chřipkou a říkala ze teda nic moc :nevim: tak snad to přejde dřív než budu rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.15 10:02

@skubanek 86 Tak to není chřipka ale krční páteř musela jsem v noci blbě ležet už jsem ve fázi ze nemůžu otočit hlavu :zed: ten můj už me namazal a mám krk v teple ale je to teda neprijemne tak snad to do večera povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.8.15 10:30

@Petka199 Tak šu šup kurýrovat, ať jsi na porod fit :palec: No doufám, že mu bude alespoň blbě, aby si to pamatoval :mrgreen: Mě už je 2 dny divně, bolí mě břicho a malý včera při té bouřce řádil jako divý, už jsem myslela, že se to rozjíždí, ale nakonec jsem to zaspala :P Jsem zvědavá, co mi řeknou teď na kontrole v porodnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.15 10:52

@skubanek 86 No ono už se to může rozjíždět kamarádce bylo taky asi 3-4 dny před porodem divně a konec porodila takže být tebou bych byla ve střehu :palec:. Tady žádná bouřka nebyla spadlo pár kapek a bylo vedro takže jsem se včera koukala v bazénu. Dneska je taky teplo ale zataženo čekáme tu na déšť jak na smilovani a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.8.15 13:32

@Petka199 No u nás byla hotová průtrž, pršelo tak 2 hodinky v kuse a ty blesky, to byla hrůza, já se od mala bouřek bojím :P ale hezky nám to tu zavlažilo zahrádku, konečně po takových suchých dnech :dance: dnes není ani takové horko, ale pořád se musím chladit obkladama, jakobych měla teplotu, je mi jak po kocovině :nevim: asi nějaký špatný tlak :think: na příští rok už pořídíme klimatizaci, jinak tady leknem vedrem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.15 17:38

@skubanek 86 Tak konečně tu taky zaprselo bez bouřky a blesku ale slušný liják a taky se konečně ochladilo je tu 25 st a musím říct že mi to teda bodlo sedím venku jen v tilku a sukni a dokonce už nemám ani tak otekle nohy :). Jo jinak to jak pises že máš pocit jako by si měla teplotu to jsem měla v pátek a bylo mi tak celkově divně jakoby takové návaly :think: ale říkala jsem si že to je z tepla. Tak snad to přejde už by jsme potřebovali porodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
16.8.15 17:45

@Petka199 Nám to tu zase stouplo na 32 stupňů, snad se zítra už ochladí. Ty si užij ochlazení :palec: já se chladím mokrým kapesníkem, jinak bych se asi rozpustila :P Můj brousí kolébku, tak snad to do porodu stihne :P začíná vypadat hezky, když je bez barvy, jen čisté dřevo :dance: snad se v ní bude malému líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.8.15 10:12

@skubanek 86 tady je 19 st a prší :dance: konečně se mi ulevilo a tak můžu na větší nákup. Jinak hlásím přes noc jsem měla poslicky bolest jak při silné ms jsou to ty neškodný a tak je rozhanim sprchou a pomáhá to. Bříško mi trošku kleslo ne moc ale je malinko níž takže se mi ulevilo i v tom dýchání :). Jsem zvědavá jestli ještě alespoň týden vydrží ale asi ano :mrgreen:. Jinak ta kolébka musí být luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.8.15 10:39

@Petka199 Tak abys nerodila ještě dřív jak já :P :palec: Já mám taky bříško hrozně nízko, dýchá se mi dobře, ale v noci jsem zas nemohla spát, pořád jsem kýchala a smrkala, alergie jako blázen a vůbec netuším z čeho, usla jsem až o 5 hod ráno. A kdy jdeš na kontrolu? Hlavně že ta sprcha zabrala :palec: Ta kolébka je hooodně stará, tak snad bude držet pohromadě, jestli ji teda do porodu stihne zrekonstruovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.8.15 13:18

@skubanek 86 tak jsem byla v porodnici natočili mě naštěstí to k porodu nevypadá ale podle křivky už tam deloha stahy má slabší ale má měla jsem dost nízký tlak a mincí vyšší srdeční aktivitu ale už jsme ok. Pustili nás domů se slovy at jsme ve střehu ze to může být každým dnem. Jediné co mě naštvalo bylo ze jsem tam chytla vozralou doktorku už jsem ji tu myslím zmiňovala úplně to z ní bylo cítit :cert: naštěstí jsem doma a kdyby mi to chytlo v noci radši budu lizt po zdi než aby tam byla ona a rodila mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.8.15 13:48

@Petka199 Tak ještě že jste v pořádku, odpočívej a nic nedělej. Určitě budeš rodit dřív jak já :palec: A jinou porodnici v blízkosti nemáte? Aby jsi tam nechytla tuhle potvoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.8.15 14:06

@skubanek 86 máme ale už jsem tam zapsána počínaje dneškem. Co vím tak by měla mít od příštího týdne snad dovolenou. Tak by mala mohla jeste týden počkat :). Teď tam zrovna nějaká chudinka rodila slyšeli jsme jak křičí a zrovna tam byla tahle ozralka :zed: chodila ji tam kontrolovat když zrovna nebyla u mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.