IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
2.9.15 14:00

@vally Moc děkujem :kytka: nemůžem se na něj s taťkou vynadívat, pořád se s ním mazlíme a pusinkujeme, je to náš miláček, večer nechce moc spinkat, ale co bychom pro drobečka neudělali :D Trošku ho trápí prdíky, ale není to zatím nic katastrofálního, dáváme Espumisan, ten nám pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.9.15 14:39

@skubanek 86 @Lenek @vally Ahoj holky tak kontrola dopadla dobre. Jen stále se neotviram cipek je zkrácený jen malinko takže mám přijít 9.9. a podle toho jestli už se budu otvírat tak mě nechají do 15.9. Pokud se otvírat nebudu půjdu na premereni a zvážení miminka na velký utz a jestli bude mít 4 kg nastoupím na vyvolání. Pokud bude mít 3 kg nechají mě do toho 15.9. a pak se uvidí :think: No jsem z toho nesva ale můj dr rikal ze přenášení není zdravé ani pro maminku ani pro miminko proto ze je proti přenášení nějakých 14 dní ze to už je dost proto je lepší porod vyvolat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.9.15 17:19

@Petka199 Tak u tebe se potvrzuje, že se holčičky v bříšku dlouho strojí a kluci se derou dřív na svět. Neboj, určitě všechno dopadne dobře, jen se malé u tebe moc líbý a nechce se ji s teploučka od maminky ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.9.15 18:22

@skubanek 86 No uvidíme jak to dopadne :P muj tvrdí že je chytrá že se jím sem na ten svět moc nechce a asi ví proč :lol: já už bych tu kočičku chtěla mít u sebe a čím víc na to myslím tím víc mi je dobře tak asi musím začít přemýšlet nad jinýma věcma a třeba se malá příští týden umoudří :mrgreen: Jak říkal dr nejdřív nás strašila ve 30tt že chce ven a teď zase nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
3.9.15 11:20

@skubanek 86 ani se vám nedivím že drobečka pořád mazlíte ;-) jiné už to nebude :mrgreen:
Nám už byli 3 měsíce a toho našeho bobíska mazlím víc a vic a když se na mě culí tak bych ho uplně upusinkovala :mrgreen: jsou to miláčci :srdce:
S prdíkama to chce pevné nervy a trpělivost :andel: ti klucí na to trpí :,( my jsme si to užili taky a jsem ráda že to máme za sebou a je klidek a veselo :mrgreen:
Hodně nám pomohli probiotické kapky bio gaia :palec: tak určitě můžete zkusit také dávala jsem mu to s espumisanem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
3.9.15 11:24

@Petka199 to víš, ten konec je nekonečný, ale už brzo se dočkáš ;-) dobře je že už jsou pryč ta hrozná vedra a na porod aspoň bude lepší ;-) to přenášení ani vyvolávání bych ti nepřála, takže držím palce ať je to do termínku a pěkně přirozeně ;-) a to že se neotvíráš a čípek drzí, to nic neznamená. Někomu se zkracuje postupne a někomu během dvou hodin. Tak to měla kámoška.. Den před porodem měla čípek skoro 4cm ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
3.9.15 12:25

@vally Taky už se těšíme, až se na nás bude prcek smát, ještě je to naše malinkaté miminko, teprve příbral na 3400 g :P s takovou váhou se rodí miminka :lol: ještě je mu všechno hrozně veliké koblížkovi :P vi už jste velicí,3 měsíce to uteklo jak voda.Ty kapečky vyzkoušíme, Espumisan nám pomohl, ale pořád plače když tlačí do plínečky pak se hned uklidní, prdíky jdou ven ale to kakání ho bolí :nevim: jinak včera jsem mu do postýlky koupila trojúhelníček, je mu takhle líp, už se nebudí po hodině a půl a vydrží spinkat večer i 3 hod v kuse konečně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.9.15 14:07

@vally Děkuji moc taky si přeji přirozený porod než aby do mě cpali vyvolávací tabletky. Jinak taky jsem o tom slyšela od kamarádky byla na tom stejně jako já teď neotvirala se cipek se nezkracoval dr ji tvrdil ze bude muset na vyvolání ze tohle na porod opravdu nevypadá a ona za 2 dny po termínu porodila přirozeně :). Tak snad to bude takhle i u nás ;). Ty jo už 3 měsíce to to strašně letí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
4.9.15 12:47

@skubanek 86 no joo, to bříško je trápení, nám to přestalo po druhém měsíci a také jsem byla štastná za tři hoďky spánku v kuse ;-) a teď už spinkáme celou noc :mrgreen: takže neboj bude jen líp ;-)
@Petka199 to máš pravdu letí to strašně rychle, až je těžko věřit 8o před třemi měsíci to byl takový uzlíček z porodnice jsme šli se 3500g a teď má skoro 6400g :mrgreen: je to pěkný chlapíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
4.9.15 13:18

@skubanek 86 my na prdíky dáváme espumisan a delám jim fenyklový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
4.9.15 18:27

@Lenek Espumisan máme taky, feniklový čaj máme, jenže ten náš prďolka nechce lahvičku ani dudlík, jak to není prso tak vše odmítá :nevim: od včerejška je z něho pěkný mamánek, jen plače a jak si ho vemu na ruky, tak je klid, musela jsem sním navařit i se sním najíst, jinak byl cirkus :P snad ho to brzo přejde. Večer už mi spinká 3 hod v kuse, co jsme dali trojůhelník na matraci. @vally Už se na to těším, až nám bude spinkat celou noc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.9.15 10:36

Ahoj holky tak hlásím stále 2v1 :mrgreen: dnes první termín :lol:. Od rána uklizim vařím snažím se tu kočku popohnat ale paradoxně se cítím výborně jako bych vůbec neměla rodit :). Aby mě to pak nepřekvapilo a aby to pak nebylo hrozně rychle. Snad se umoudri a do 10.9. to zvládne sama bez tabletek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
5.9.15 10:47

@vally je taky se těším na spaní celou noc, spí zatím 3-2-2-1hod meztím samozřejmě kojení přebalování, pobrekávání, tlačení prdíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.9.15 12:37

Tak my holky v noci spime 4-5 hodin a včera dokonce 6. Usnou v 8 9 a stávají kolem 2. A pak už teda po 3 3,5 hodinách. Takže u nás pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
5.9.15 15:30

Tak my koupeme v 19:30 krmime ve 20 a ukládám ve 20:30. A spinká většinou do 5, jednou vydržel skoro do 6. Ale dneska měl nějaky hladik a vzbudil se na dlabanec i ve 2 hod :mrgreen:
No je to zlatíčko, to já mám slabší spaní než drobek :lol:
Jinak feniklový čajík taky nechtěl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.