Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka199 Neboj,taky jsme to tak měli, malý chtěl pořád pozornost, jenom plkal, nijak nevydržel, ale postupem času je to lepší a plepší, teď vydrží pod hrazdičkou, v houpátku a včera vydržel jen tak ležet v košíku, ale taky má ty své dny, kdy jen pláče a vzteká se
někdy ho prostě musím nechat plakat, jinak bych nic nenavařila a neudělala. Někdy mu dojde, že brekem si nic nevydupe a přestane ![]()
@skubanek 86 no dneska katastrofa od 8 jen řve až teď jsem se nasnidala protože jsem si vzala kočár do obýváku a tam spí
jinak chce být jen na ruce. Naštěstí vozit nemusím jen kdyz se začne ozývat takpopojizdim asi 5 minut a dobrý. Už si říkám at je větší a trochu se uklidní. Včera jsme ji udali k babičce na 4 hodiny tak mám uklizeno a navareno
. Jinak to prostě nejde ![]()
@Petka199 Jo taky jsem to tak měla, jednou rukou snídala a na druhé houpala malého, ono se to opravdu zpraví neboj, vyzkoušej všechno co ji uklidní, ať si to ulehčíš
taky dávám malého babičce, když si potřebuji udělat velký úklid, ale jinak už je to lepší. Na začátku jsem chodila jako mumie
unavená, každou hodinku byl malý vzbuzený a jen jsme drnkali, chodili a houpali, je to úděl nás maminek ![]()
Ahoj holky, tak jak se máte? a co dětičky? holky měly ve čtvrtek 3 měsíce, tak přikládám foto
Taky se pochlubte
Na uklidnování uřvaných mimin je nejlepší šátkovat
jinak našemu malýmu budou 3 měsíce v sobotu a je to zlatíčko, koliku žádnou neměl, je to náš smíšek…a taky je to kus chlapa ve třech měsících má necelých 7kg.
@Lenek @berettka dětičky jsou krásné a rostou jako z vody ![]()
Nám už za chvíli bude půl roku a nemůžu uvěřit jak moc to leti ![]()
Ahojky holky no krásné dětičky
jak pěkně rostou. Taky se pochlubím naší uřvanou holčičkou
máme velký problém s usínáním ale né večer ale přes den. Někdy už z toho pláče brečím pomalu taky
. Jinak zabírá kočár dnes se chystáme na delší procházku aby se malá pěkně prospala ![]()
Jinak nám je 7 týdnů a zítra budu vědět cm a váhu jdeme na ko po 6 týdnech. ![]()
@Petka199 ahojky, no krásná rošťanda je to
chce to vydržet, ty první dva měsíce jsou nejhorší, taky jsme si to museli prožít
ale neboj bude líp, po šestinedělí se to začalo pomalu zlepšovat a po druhém měsíci velký obrat k lepšímu.. Pamatuji si jak jsem si na samém začamtku říkala jestli bude i něco jiného než řvaní, spaní a přebalováni
a teď je to sranda, blbneme a pořád se smějeme ![]()
Ahojky no malá se na nás směje už od 5 týdne dokonce se otáčí už na bok od 4 týdne začala od 5 týdne povídat vejska je úžasná chodíme do rizikové poradny kvůli tomu našemu nepovedenemu porodu a pandr zz malé byl úplně vedle říkal že je ciperma a zvidava dobře reaguje na hlas i na světlo a krásné poslouchá a krásné zvedá hlavičku. Říkal že je malinko napřed ale je to prý lepší než opačně
. Jen to usínání přes den nám dělá velké problémy apak je na mmalé vydet jak je vztekla a hrozně unavená
.
@vally aby nebyla napřed jak říkám však jsem ji 12 dní přenášela
![]()
. No uvidíme snad se to opravdu zlepší a malá se konečně pořádné prospi i přes den.
@Petka199 tak s tím zkušenost nemáme. Maličký spinkal přes den skoro pořád, vlastně do konce šestinedělí hlavně spinkal. A vždy usnul kdy chtěl. Teď spinká méně, ale stejně většinou usne kdy chce a kde zrovna je
a když vidím že je už unavený a nemůže zabrat, odnesu ho do postýlky a tam se zamuchlá do muchlínka a spinká se ![]()
@Petka199 @vally me holky třeba krasne spi v noci. Basti kolem 8 ( ted uz dokonce spi
) Nikolu budim jeste kolem 11 pul 12 pac ji min než Lucka. Pak vstanou ve 4 a pak se spi do pul 9 9. No ale pak dopo spi jen 20-30minut, takže většinou na gauči. Pak spi v kočárku 3,5-4 hodiny a odpo zas jen půl hodiny.
@Lenek @vally tak dneska jsme byli na ko po 6 týdnech už nám zítra začíná 8 týden a malá má 59 cm a 4450g takže musíme budit na papani alespoň 1 ze málo přibírání na to ze je tak dlouhá jinak jsme v pořádku
. Takže jak nespinka moc přes den tak ještě to bude mít chudinka v noci no to se malé líbit moc nebude
.
Ahoj holky, no krásné fotečky miminek
taky jsem se chtěla pochlubit naším Štěpánkem, ale mám nějak seklí počítač a nejdou mi sem vkládat fotky
@Petka199 Peti neboj, to se všechno upraví, malá ti bude hezky přibírat, chce to trpělivost. Mě teď malý taky moc nejedl, měl průjmy a byl tak zesláblí, že mi u kojení usínal, ale už je to lepší, má nějaké léky a už mu šmakuje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.