IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
17.10.15 19:35

@Petka199 Neboj,taky jsme to tak měli, malý chtěl pořád pozornost, jenom plkal, nijak nevydržel, ale postupem času je to lepší a plepší, teď vydrží pod hrazdičkou, v houpátku a včera vydržel jen tak ležet v košíku, ale taky má ty své dny, kdy jen pláče a vzteká se :pankac: někdy ho prostě musím nechat plakat, jinak bych nic nenavařila a neudělala. Někdy mu dojde, že brekem si nic nevydupe a přestane :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
19.10.15 11:32

@skubanek 86 no dneska katastrofa od 8 jen řve až teď jsem se nasnidala protože jsem si vzala kočár do obýváku a tam spí :zed: jinak chce být jen na ruce. Naštěstí vozit nemusím jen kdyz se začne ozývat takpopojizdim asi 5 minut a dobrý. Už si říkám at je větší a trochu se uklidní. Včera jsme ji udali k babičce na 4 hodiny tak mám uklizeno a navareno :). Jinak to prostě nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
19.10.15 12:04

@Petka199 Jo taky jsem to tak měla, jednou rukou snídala a na druhé houpala malého, ono se to opravdu zpraví neboj, vyzkoušej všechno co ji uklidní, ať si to ulehčíš :pankac: taky dávám malého babičce, když si potřebuji udělat velký úklid, ale jinak už je to lepší. Na začátku jsem chodila jako mumie :P unavená, každou hodinku byl malý vzbuzený a jen jsme drnkali, chodili a houpali, je to úděl nás maminek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.11.15 21:18

Ahoj holky, tak jak se máte? a co dětičky? holky měly ve čtvrtek 3 měsíce, tak přikládám foto ;) Taky se pochlubte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
2.11.15 06:35

Na uklidnování uřvaných mimin je nejlepší šátkovat ;) jinak našemu malýmu budou 3 měsíce v sobotu a je to zlatíčko, koliku žádnou neměl, je to náš smíšek…a taky je to kus chlapa ve třech měsících má necelých 7kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
2.11.15 14:22

@Lenek @berettka dětičky jsou krásné a rostou jako z vody :mrgreen:
Nám už za chvíli bude půl roku a nemůžu uvěřit jak moc to leti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
2.11.15 14:27

Tady je miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.11.15 07:48

Ahojky holky no krásné dětičky ;) :pankac: jak pěkně rostou. Taky se pochlubím naší uřvanou holčičkou :mrgreen: máme velký problém s usínáním ale né večer ale přes den. Někdy už z toho pláče brečím pomalu taky :roll:. Jinak zabírá kočár dnes se chystáme na delší procházku aby se malá pěkně prospala :D
Jinak nám je 7 týdnů a zítra budu vědět cm a váhu jdeme na ko po 6 týdnech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
3.11.15 13:50

@Petka199 ahojky, no krásná rošťanda je to :-) chce to vydržet, ty první dva měsíce jsou nejhorší, taky jsme si to museli prožít ;-) ale neboj bude líp, po šestinedělí se to začalo pomalu zlepšovat a po druhém měsíci velký obrat k lepšímu.. Pamatuji si jak jsem si na samém začamtku říkala jestli bude i něco jiného než řvaní, spaní a přebalováni :mrgreen: :lol: a teď je to sranda, blbneme a pořád se smějeme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.11.15 14:28

Ahojky no malá se na nás směje už od 5 týdne dokonce se otáčí už na bok od 4 týdne začala od 5 týdne povídat vejska je úžasná chodíme do rizikové poradny kvůli tomu našemu nepovedenemu porodu a pandr zz malé byl úplně vedle říkal že je ciperma a zvidava dobře reaguje na hlas i na světlo a krásné poslouchá a krásné zvedá hlavičku. Říkal že je malinko napřed ale je to prý lepší než opačně :-). Jen to usínání přes den nám dělá velké problémy apak je na mmalé vydet jak je vztekla a hrozně unavená :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.11.15 14:32

@vally aby nebyla napřed jak říkám však jsem ji 12 dní přenášela :-D :-D:-D. No uvidíme snad se to opravdu zlepší a malá se konečně pořádné prospi i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
3.11.15 20:11

@Petka199 tak s tím zkušenost nemáme. Maličký spinkal přes den skoro pořád, vlastně do konce šestinedělí hlavně spinkal. A vždy usnul kdy chtěl. Teď spinká méně, ale stejně většinou usne kdy chce a kde zrovna je :lol: a když vidím že je už unavený a nemůže zabrat, odnesu ho do postýlky a tam se zamuchlá do muchlínka a spinká se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.11.15 20:27

@Petka199 @vally me holky třeba krasne spi v noci. Basti kolem 8 ( ted uz dokonce spi :D) Nikolu budim jeste kolem 11 pul 12 pac ji min než Lucka. Pak vstanou ve 4 a pak se spi do pul 9 9. No ale pak dopo spi jen 20-30minut, takže většinou na gauči. Pak spi v kočárku 3,5-4 hodiny a odpo zas jen půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.11.15 19:16

@Lenek @vally tak dneska jsme byli na ko po 6 týdnech už nám zítra začíná 8 týden a malá má 59 cm a 4450g takže musíme budit na papani alespoň 1 ze málo přibírání na to ze je tak dlouhá jinak jsme v pořádku :-). Takže jak nespinka moc přes den tak ještě to bude mít chudinka v noci no to se malé líbit moc nebude :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
4.11.15 20:20

Ahoj holky, no krásné fotečky miminek :potlesk: taky jsem se chtěla pochlubit naším Štěpánkem, ale mám nějak seklí počítač a nejdou mi sem vkládat fotky :zed: @Petka199 Peti neboj, to se všechno upraví, malá ti bude hezky přibírat, chce to trpělivost. Mě teď malý taky moc nejedl, měl průjmy a byl tak zesláblí, že mi u kojení usínal, ale už je to lepší, má nějaké léky a už mu šmakuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.