Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky hlásím stále 2v1 kontrola dopadla dobre malá je v pořádku jen se ji nechce ven
. Podle velkého utz má teď 3660g a cm 48-49 to jsem trochu preslechla. Když se malá sama nevyklube do neděle tak v po nástup do porodnice a podle uvážení pana primáře me čeká buď císař nebo vyvolavacka
Tak snad se holka umoudri a půjde sama od sebe ![]()
@Petka199 Ahojky,tak budu moooc držet palečky, aby se malé chtělo brzo z bříška ven
Snad tě ušetří toho císaře. Musíte tomu s taťkou trošku pomoct a malou večer pošťouchnout
Mi jsme byli dneska u doktorky na kontrole a náš malý otesánek přibral za týden půl kyla, takže se nám přepapává, bříško nestíhá trávit a proto ty bolesti a plakání. Musíme ho šidit feniklovým čajem, ale nechutná mu to darebáčkovi. Tak jsem zvědavá, jak ho to naučíme ![]()
@skubanek 86 tak naše holky čaj i vodu krasne pijou. Jen ja nakonec abych jim necpala oboje, tak ho pridavam k vodě a delam z nej umele mleko
@skubanek 86 Ahojky zkouším už opravdu vcechno i piju 14 dní 3× denně čaj z maliniku, zkoušela jsem i černé pivo, červené víno i jsme malou několikrát postourali
a nic drží se mě jako kliststko. Když mi navrhne císaře zkusím ho odmítnout pokud budou všechny testy v pořádku uz mi i nabirali asi 4 ampulky krve ze je to kvuli tomu kdyby opravdu se rozhodl pro císaře
zítra musím ještě na monitor a řeknou mi kde a u koho se hlásit v porodnici kdyby jsem přes víkend opravdu neporodila. Tak malému teda pěkně chutna, ale neboj i na cajicek si zvykne hlavně to malému pomůže od bolesti bříška a plakani
držím palecky aby vám bylo fajn ![]()
Holky, já než se sem dostanu, máme samé návštěvy, dárky jsem teprve dnes všechny roztřídila
S tím čajem pořád bojujem, tak ho zkusím pít já, třeba mu to pomůže přez moje mlíčko a že ho mám čím dál víc, tvrdnou mi prsa, asi si budu muset pořídit odsávačku. @Petka199 Neboj,určitě si to malá o víkendu rozmyslí a vykukne ven
v pondělí dej vědět jak jste na tom, třeba už budete tři ![]()
@Petka199 ahojky, take přeji aby se to rozjelo přirozeně o víkendu
a čekám v pondělí fotečku kočičky
![]()
@skubanek 86 @vally Ahoj holky dekuji
tak mi to prodloužili do úterka zatím se nic neděje cítím se dobře
ale ještě se to může změnit
. Když ne v utery v 7:00 ráno nástup na první tabletku. Uz ani nemám strach strašně moc se těším teď už vím že když ne teď o víkendu tak v týdnu uz bude malá na světě
.
@Petka199 Jo hlavně se nestresuj a pěkně se těš, za chviličku budeš mít ten malý uzlíček u sebe v náručí
a věř že ty všechny útrapy stály za to, nejhezčí bude, až si malou přivezete domů ![]()
@skubanek 86 Celý týden jsem se bála jak to vše bude ale teď už se opravdu moc těšíme
. Snad nás tam pak nebudou držet dlouho a po 20.9. budeme doma ale zase záleží jestli nebudu po císaři
to prý pouští až po 7-8 dnech.
@Petka199 No u nás pouští 6 den po císaři když je vše v pořádku a 5 den po normálním porodu.
Určitě vás tam nebudou zbytečně držet
Náš malý měl docela dost žloutenku, kdyby nebyla tak narvaná porodnice, tak by nás ani ten 5 den nepustily, ale bylo tak narváno, že po porodu museli maminky dávat místo na šestinedělí na gynekologické oddělení a maminky chodili kojit miminka o patro víš. V ten týden se narodilo strašně moc dětí, personál vůbec nestíhal
Asi byla tuhá zima a všichni se moc tulili, že se rodilo nejvíc v létě ![]()
Tak první tabletka zavedená bolí mě to jako při silné menstruaci ale podle poslední křivky se zatím nic neděje. Pokud ani přes noc nic ráno znovu tabletka
Není nad to porodit normálně přirozeně tohle čekání je šílený ![]()
@Petka199 Držím palečky, určitě se to hezky rozjede
ten pokládek už budeš mít brzo u sebe ![]()
@Petka199 Peti tak jak jste dopadli, určitě už máš maličkou u sebe, už jen čekáme na fotečku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.