IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
9.9.15 15:50

Ahoj holky hlásím stále 2v1 kontrola dopadla dobre malá je v pořádku jen se ji nechce ven :mrgreen:. Podle velkého utz má teď 3660g a cm 48-49 to jsem trochu preslechla. Když se malá sama nevyklube do neděle tak v po nástup do porodnice a podle uvážení pana primáře me čeká buď císař nebo vyvolavacka :think: Tak snad se holka umoudri a půjde sama od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
9.9.15 21:28

@Petka199 Ahojky,tak budu moooc držet palečky, aby se malé chtělo brzo z bříška ven :palec: Snad tě ušetří toho císaře. Musíte tomu s taťkou trošku pomoct a malou večer pošťouchnout :P Mi jsme byli dneska u doktorky na kontrole a náš malý otesánek přibral za týden půl kyla, takže se nám přepapává, bříško nestíhá trávit a proto ty bolesti a plakání. Musíme ho šidit feniklovým čajem, ale nechutná mu to darebáčkovi. Tak jsem zvědavá, jak ho to naučíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
9.9.15 21:40

@skubanek 86 tak naše holky čaj i vodu krasne pijou. Jen ja nakonec abych jim necpala oboje, tak ho pridavam k vodě a delam z nej umele mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.9.15 07:40

@skubanek 86 Ahojky zkouším už opravdu vcechno i piju 14 dní 3× denně čaj z maliniku, zkoušela jsem i černé pivo, červené víno i jsme malou několikrát postourali :mrgreen: a nic drží se mě jako kliststko. Když mi navrhne císaře zkusím ho odmítnout pokud budou všechny testy v pořádku uz mi i nabirali asi 4 ampulky krve ze je to kvuli tomu kdyby opravdu se rozhodl pro císaře :nevim: zítra musím ještě na monitor a řeknou mi kde a u koho se hlásit v porodnici kdyby jsem přes víkend opravdu neporodila. Tak malému teda pěkně chutna, ale neboj i na cajicek si zvykne hlavně to malému pomůže od bolesti bříška a plakani :palec: držím palecky aby vám bylo fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
11.9.15 15:34

Holky, já než se sem dostanu, máme samé návštěvy, dárky jsem teprve dnes všechny roztřídila :P S tím čajem pořád bojujem, tak ho zkusím pít já, třeba mu to pomůže přez moje mlíčko a že ho mám čím dál víc, tvrdnou mi prsa, asi si budu muset pořídit odsávačku. @Petka199 Neboj,určitě si to malá o víkendu rozmyslí a vykukne ven :palec: v pondělí dej vědět jak jste na tom, třeba už budete tři :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
11.9.15 15:48

@Petka199 ahojky, take přeji aby se to rozjelo přirozeně o víkendu :palec: a čekám v pondělí fotečku kočičky :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.9.15 14:03

@skubanek 86 @vally Ahoj holky dekuji ;-) tak mi to prodloužili do úterka zatím se nic neděje cítím se dobře :lol: ale ještě se to může změnit ;). Když ne v utery v 7:00 ráno nástup na první tabletku. Uz ani nemám strach strašně moc se těším teď už vím že když ne teď o víkendu tak v týdnu uz bude malá na světě :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
12.9.15 14:35

@Petka199 Jo hlavně se nestresuj a pěkně se těš, za chviličku budeš mít ten malý uzlíček u sebe v náručí :hug: a věř že ty všechny útrapy stály za to, nejhezčí bude, až si malou přivezete domů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.9.15 20:02

@skubanek 86 Celý týden jsem se bála jak to vše bude ale teď už se opravdu moc těšíme :mrgreen:. Snad nás tam pak nebudou držet dlouho a po 20.9. budeme doma ale zase záleží jestli nebudu po císaři :think: to prý pouští až po 7-8 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
12.9.15 20:49

@Petka199 No u nás pouští 6 den po císaři když je vše v pořádku a 5 den po normálním porodu. :D Určitě vás tam nebudou zbytečně držet :palec: Náš malý měl docela dost žloutenku, kdyby nebyla tak narvaná porodnice, tak by nás ani ten 5 den nepustily, ale bylo tak narváno, že po porodu museli maminky dávat místo na šestinedělí na gynekologické oddělení a maminky chodili kojit miminka o patro víš. V ten týden se narodilo strašně moc dětí, personál vůbec nestíhal :P Asi byla tuhá zima a všichni se moc tulili, že se rodilo nejvíc v létě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.9.15 12:32

Tak první tabletka zavedená bolí mě to jako při silné menstruaci ale podle poslední křivky se zatím nic neděje. Pokud ani přes noc nic ráno znovu tabletka :nevim: Není nad to porodit normálně přirozeně tohle čekání je šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.9.15 12:58

@Petka199 drz se kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
15.9.15 21:00

@Petka199 také přeji hodně sil, a hlavně ať to jde rychle :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
15.9.15 21:00

@Petka199 Držím palečky, určitě se to hezky rozjede :palec: ten pokládek už budeš mít brzo u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
24.9.15 13:10

@Petka199 Peti tak jak jste dopadli, určitě už máš maličkou u sebe, už jen čekáme na fotečku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.