IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1750
24.9.15 19:08

@skubanek 86 @Petka199 přesně, také pořád nakukuju jestli už tu nebude nějaká krásná fotečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
24.9.15 19:40

@vally Snad se brzo dočkáme, bude to nejmladší miminečko z nás všech, už se nemůžu dočkat :P náš malý přibírá a roste jak z vody, už má přez 4 kg, u nás se teď narodil chlapeček 4,70 kg a 55 cm, jak já jsem ráda, že měl malý 3,10 kg :P nedokáži si představit, takového cvalýčka vytlačit na svět :P to teď nemá ani náš malý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
25.9.15 13:21

@skubanek 86 tak to je dobrý macík :-) to si také nedovedu představit, náš měl při porodu 3800g :lol: a teď máme 7 kilíček :mrgreen: no a za 2 dny máme rovné 4 měsíce :andel: letí to jako blázen, ani se mě nechce věřit :-) teď tu ten prďolka vedle mě chrupčí po obídku :mrgreen:
Už se těším na fešandu nejmladší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
25.9.15 18:56

@vally Tak to už jste velicí, to už je větší sranda s takovým chlapákem :palec: mi už budeme mít po víkendu 6 týdnů, dnes se poprvé usmál od ucha k uchu, ale ne na maminku, na babičku se tak krásně smál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
25.9.15 20:36

@skubanek 86 tak to víš, už je to o zábavě a zabavování :-) přes den už se moc nespinká a dělají se blbinky a kravinky :mrgreen: a chechtáme se pořád ;-) jsem ráda, že už je to období prvních týdnů za námi a užívame si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
26.9.15 10:10

@vally Tak na to se taky moc těšíme, zatím ho moc věcí nezajímá, tak pořád vymýšlím, jak ho zabavit aby neplakal, je to náš malý umíněnec :P babí ho všechno jen chviličku. Asi se mu tlačí zoubek, začal strašně slintat a pořád mlaská, jako by měl v pusince žvíkačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
26.9.15 19:24

Ahoj všem, sama jsem před několika lety absolvovala proces IVF, KET apod…a nyní jsem si téma asistované reprodukce a Center asistované reprodukce vybrala do své seminární práce. Ráda bych těm z Vás, které budou ochotné odpovídat, položila pár otázek. Odpovědi na ně mi prosím pošlete do soukromé zprávy nebo sem do textu, klidně anonymně, záleží na Vás. Zároveň bych chtěla poděkovat těm z Vás, které se mi rozhodnou se seminárkou svými odpověďmi pomoci :kytka:

1/ Po jak dlouhé době od začátku zkoušení počít jste navštívili CAR?
2/ Proč právě po této době?
3/ Podle jakých kritérií jste vybírali své CAR?
4/ Měnili jste CAR? Pokud ano proč?
5/ Po kolika stimulacích, pokusech, letech se Vám podařilo počít a porodit dítě?
6/ Kolik potomků se Vám díky IVF či KET narodilo a v jakém časovém rozmezí?
7/ Jakého pohlaví jsou děti, které se Vám narodily díky umělému oplodnění?
8/ Na jakou finální částku jste se v CAR dostali než jste se dočkali vytouženého potomka?

Ještě jednou předem děkuji za Vaše odpovědi :potlesk:  :)

Příspěvek upraven 26.09.15 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
26.9.15 20:03

@skubanek 86 hele tak my už asi měsíc slintáme jak bernardyn a do pusinky strká vše na co přijde a taky jsem čekala že na mě vykoukne nějaký zoubeček a zatím nic. A prďola je pořad uslintanej a poslintá všechno a všechny :mrgreen: :mrgreen:
To ten náš začíná zjištovat ze se může chovat a nemusí ležet a že když zařve tak přijdu a tak začíná být chytruš pěkně vyčurany :lol: no je to můj malý lišák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
26.9.15 20:09

@BonaDea
1/ po 4 letech
2/ déle jsme čekat nechtěli
3/ CAR byl v místě bydliště
4/ ne
5/ na první pokus
6/ jedno
7/ kluk
8/ cca 23000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
26.9.15 20:45

@BonaDea
1/po 4
2/přišlo nam to dost dlouhé přirozené zkouseni
3/nejblizsi domovu
4/nemenili
5/1.IVF zari- nedopadlo to, prosinec 1.KET-dvojcata
6/dvojcata
7/holky
8/asi 30 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.15 09:42

Ahoj holky tak 3 vyvolavany porod skončil akutním cs pro nepostupujici porod a silné smaženou plodovou vodu. Mala 52 cm 3550g v den propuštění jsem byla přijata na chirurgii se zlucnikem jelikož jsem kojila malá byla o patro výš na dětském. V den operace se mi mlicko stejně začalo ztrácet a tak malou tatínek odvezl domů a jsou na UM. Po operaci mi bylo sděleno ze žlučník je v poradku ze to byl praskly vřed který mi udělal díru do žaludku chytli to za 5 minut 12 kdyby mě neotevreli mohla jsem vykrvacet. Takže týden po cs mám řez od prsou až k pupiku. Nikomu tohle nepřeju stres pláč beznaděj už mám dole 18 kg nesmím nic jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.9.15 09:45

Ahoj holky tak 3 vyvolavany porod skončil akutním cs pro nepostupujici porod a silné smaženou plodovou vodu. Mala 52 cm 3550g v den propuštění jsem byla přijata na chirurgii se zlucnikem jelikož jsem kojila malá byla o patro výš na dětském. V den operace se mi mlicko stejně začalo ztrácet a tak malou tatínek odvezl domů a jsou na UM. Po operaci mi bylo sděleno ze žlučník je v poradku ze to byl praskly vřed který mi udělal díru do žaludku chytli to za 5 minut 12 kdyby mě neotevreli mohla jsem vykrvacet. Takže týden po cs mám řez od prsou až k pupiku. Nikomu tohle nepřeju stres pláč beznaděj už mám dole 18 kg nesmím nic jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.9.15 10:16

@Petka199 ahoj. Tak to je hrůza 8o. Tak aspoň se na to přišlo. Jinak moc gratuluju k princezně. :kytka: A jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
27.9.15 12:59

@Petka199 ahojky Petí, no hrozné. Ale máš to za sebou a miminko venku :hug: určitě to s tou malinkou v náruči vše bude lepší a snad brzo na to vše hrozné zapomeneš. Je mi líto, že se ti to tak pokazilo.
Drž se a až se budeš cítit, ukaž nám tu tvou princeznu ;-) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
27.9.15 17:41

@Petka199 Ahoj Peti, tak jsme na tebe všichni mysleli.Je to hrozné, jak se vám to vše tak pokazilo, ale hlavní je, že vše dopadlo dobře, malá je už na světě a hlavně v pořádku. Zdravé miminko je na světě to nejdůležitější a už budete jen spolu. Držíme moc palečky, brzo se uzdrav a pošli pak fotečku jak vám to sluší :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.