Založila jsem si Tinder

Anonymní
18.8.26 20:44

Založila jsem si Tinder

Dobrý večer, je mi čerstvých 20 let a založila jsem si Tinder, protože bych si ráda našla vztah, který jsem nikdy neměla. Je tu někdo, kdo opravdu našel někoho s kým si sedl a zůstali spolu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79908
18.8.26 20:47
@Anonymní píše: Více

Tinder je sexuální seznamka, doufám, že to víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66317
18.8.26 20:48
@stinga píše: Více

tak bude to vztah, který nikdy neměla. Třeba sado maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.8.26 20:56

Gratuluju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6501
18.8.26 21:09

Jakože sexuálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 21:25
@Markéta188 píše: Více

Ne, jen bych si ráda našla vztah, ale jak tak vidím tak tato seznamka asi není nejlepší volba?

• Citovat
  • Upravit
79908
18.8.26 21:28

ne, to vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 21:38

A nevíte, která seznamka by byla vhodnější? Kde by byla vyšší šance někoho najít? :?

• Citovat
  • Upravit
6501
18.8.26 21:41

Tak vím, že Tinder používají i normální lidé. Dá se tam nastavit, co hledáš. Takže asi by se někdo našel, ale ve většině případů to znám jako seznamku na sex - respektive v době mého mladšího já :mrgreen:
Ze seznamek co teď frčí znám asi jen Badoo a Bumble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6531
18.8.26 22:36

A je potřeba k nalezení vztahu seznamka? Mně připadá, že tam chodí zvláštní typy lidí. Radši bych šla ven se s někým seznámit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.26 05:53

To jsou vynikajici rady. Nechod na Tinder, je to sexualni seznamka, radsi jdi ven se seznamit. A co znamena to jit ven? V barech, klubech nebo na diskotekach to neni o sexu? Nebo se ma seznamit pri prochazce v lese nebo v kine? Pracujici clovek mimo praci tech moznosti k seznaneni moc nema. Btw z logicky veci, kdyz autorka bude na Tinderu a chce vztah, tak to asi sexualni seznamka nebude. A takovych jako ona jsou tisice. Ja nasel svoji zenu na Badoo. Z Tindru jsem poznal par holek a vsechny byly uplne normalni, zadna sexualni seznamka, pokud tomu clovek nejde vylozene naproti. Takze klidne to doporucuji zkusit, samozrejme je nutne ty odpovedi prefiltrovat a nepsat namakanym borcum s fotkou do pul tela nebo super karou na fotce.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 06:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 05:58

Tinder jsem měla před takovými 7-8 lety. Akorát jsem vztah nehledala. Spíš jen psaní a povyražení. S asi 2 chlapy jsem se sešla. Pak jsem si začala psát s jedním a byl z toho půlroční vztah. Nevyšlo to z důvodu, že jsme každý byl v jiné životní fázi a já nebyla zamilovaná, i když jsem si to přála.

• Citovat
  • Upravit
7
19.8.26 07:00

Já tam našel manželku, za mě dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35037
19.8.26 07:03
@Klemix píše: Více

Nechápu, jak se mohl někdo seznámit, když nebyl internet :zed:
Ještě že je, jinak bys neměl ženu co? Normálně se seznámit nedá, musíš sedět u pc abys někoho potkal, venku nikdo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43326
19.8.26 07:04

I ty „vztahové“ seznamky jsou jen o sexu, taková je moje zkušenost. V době, kdy jsem měla dvě práce a času žalostně málo, jsem zkusila Štěstí a celý ty dva roky jen nadržení zadaní chlapi a pár úplných zoufalců k tomu. 8o Někteří mi píšou doteď :roll:, pár už jich to dopracovalo k úspěšné blokaci.
Svýho muže jsem nakonec našla v té práci, kde jsem trávila nejvíc času.
Ale nepopírám, že i na tom Tindru se může poštěstit, jedna moje bývalá kolegyně čeká třetí dítě se slušným chlapem, se kterým se seznámila přes tuto seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí