Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tinder je sexuální seznamka, doufám, že to víš
@stinga píše: Více
tak bude to vztah, který nikdy neměla. Třeba sado maso.
@Markéta188 píše: Více
Ne, jen bych si ráda našla vztah, ale jak tak vidím tak tato seznamka asi není nejlepší volba?
A nevíte, která seznamka by byla vhodnější? Kde by byla vyšší šance někoho najít? ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak vím, že Tinder používají i normální lidé. Dá se tam nastavit, co hledáš. Takže asi by se někdo našel, ale ve většině případů to znám jako seznamku na sex - respektive v době mého mladšího já ![]()
Ze seznamek co teď frčí znám asi jen Badoo a Bumble.
A je potřeba k nalezení vztahu seznamka? Mně připadá, že tam chodí zvláštní typy lidí. Radši bych šla ven se s někým seznámit ![]()
To jsou vynikajici rady. Nechod na Tinder, je to sexualni seznamka, radsi jdi ven se seznamit. A co znamena to jit ven? V barech, klubech nebo na diskotekach to neni o sexu? Nebo se ma seznamit pri prochazce v lese nebo v kine? Pracujici clovek mimo praci tech moznosti k seznaneni moc nema. Btw z logicky veci, kdyz autorka bude na Tinderu a chce vztah, tak to asi sexualni seznamka nebude. A takovych jako ona jsou tisice. Ja nasel svoji zenu na Badoo. Z Tindru jsem poznal par holek a vsechny byly uplne normalni, zadna sexualni seznamka, pokud tomu clovek nejde vylozene naproti. Takze klidne to doporucuji zkusit, samozrejme je nutne ty odpovedi prefiltrovat a nepsat namakanym borcum s fotkou do pul tela nebo super karou na fotce.
Příspěvek upraven 19.08.26 v 06:06
Tinder jsem měla před takovými 7-8 lety. Akorát jsem vztah nehledala. Spíš jen psaní a povyražení. S asi 2 chlapy jsem se sešla. Pak jsem si začala psát s jedním a byl z toho půlroční vztah. Nevyšlo to z důvodu, že jsme každý byl v jiné životní fázi a já nebyla zamilovaná, i když jsem si to přála.
@Klemix píše: Více
Nechápu, jak se mohl někdo seznámit, když nebyl internet ![]()
Ještě že je, jinak bys neměl ženu co? Normálně se seznámit nedá, musíš sedět u pc abys někoho potkal, venku nikdo není…
I ty „vztahové“ seznamky jsou jen o sexu, taková je moje zkušenost. V době, kdy jsem měla dvě práce a času žalostně málo, jsem zkusila Štěstí a celý ty dva roky jen nadržení zadaní chlapi a pár úplných zoufalců k tomu.
Někteří mi píšou doteď
, pár už jich to dopracovalo k úspěšné blokaci.
Svýho muže jsem nakonec našla v té práci, kde jsem trávila nejvíc času.
Ale nepopírám, že i na tom Tindru se může poštěstit, jedna moje bývalá kolegyně čeká třetí dítě se slušným chlapem, se kterým se seznámila přes tuto seznamku.
Dobrý večer, je mi čerstvých 20 let a založila jsem si Tinder, protože bych si ráda našla vztah, který jsem nikdy neměla. Je tu někdo, kdo opravdu našel někoho s kým si sedl a zůstali spolu?