Zámeček na kočárky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.7.10 10:57

Zámeček na kočárky

Ahoj všichni, včera jsem si na procházce všimla jedné maminy, která měla na kočárku přidělaný zámeček. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypadalo to jako plastové zvířátko s dlouhým vytahovacím lankem, tím to měla přidělané k lavičce a hrála si s holčičkou opodál. Přišlo mi to docela fajn, ale nevím kde se to dá pořidit. Neporadíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10799
17.7.10 11:18

No a neposloužil by úplně stejně obyč. cyklistický zámek? Taky jsem už přemýšlela, že si zámek pořídím, občas by se hodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 11:23

No asi posloužil, ale tohle vypadalo i hezky(-: Kdyby to ta mamča neměla použitý, teda jako vytažený to lanko, vůbec by mě nenepadlo, že je to zámek. Bylo to přidělaný na kočárku a zprvu to vypadalo jako nějaký designový doplněk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 11:53

ahoj, když máš pojištěnou domácnost, tak je to zbytečné, protože ať ti ukradnou kočár kdekoliv, tak ti ho pojišťovna zaplatí v plné výši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
17.7.10 12:01

karolínko fakt?? 8-o Tak to si asi pojistím domácnost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 12:05

aspoň u pojišťovny, kde pracuju, tak jo. Máme to taky tak ošéfované :mrgreen: , jen je podmínka, že to musíš nahlásit na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
17.7.10 12:14

Karolínko,fakt??to jsem vůbec netušila… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 12:15

jo holky, fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.7.10 12:28

Ale i tak, představa, že mi ukradnou kočárek a já půjdu s dítkem domů na rukou 8-o K tomu cesta na policii.
A než mi pojišťovna škodu zaplatí…
To je lepší nápad ten zámek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 12:36
EvaOstrava píše:
Ale i tak, představa, že mi ukradnou kočárek a já půjdu s dítkem domů na rukou 8-o K tomu cesta na policii.
A než mi pojišťovna škodu zaplatí…
To je lepší nápad ten zámek :-)

důležité je, že zaplatí. Samozřejmě je lepší, když kočár neukradnou a kdyby se to stalo, tak si třeba zavolám odvoz, nebo nějak zaimprovizuju. ten zámek určitě nebude problém zničit, ale každý má svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.7.10 13:48

Jj, samozřejmě je důležité, že zaplatí, nebo druhá možnost - vůbec ho neukradnou. Ale zámek může zloděje odradit. Přeci jen je hodně jiných nezabezpečených, tak proč se obtěžovat lámáním zámku :-)
Odvoz každý nemá, já bych šmatlala nejspíše domů s malou v náručí. Než by pojišťovna zaplatila, tak bych nový kočárek neměla.

Ten zámeček mě zajímá, tak kdo ví, kde ho koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.7.10 13:56

Našla jsem jen toto, ale netuším, jestli se prodává něco takového i u nás: http://www.buggyguard.com/gallery.html

http://www.buggyguard.com/…/gallery.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.7.10 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.7.10 14:10

Suviku prosím prosím ještě jednou ten odkaz, nejde mi to načíst. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.7.10 14:13

Mě to už taky nejde, to bude stránkama, předtím mi to šlo, teď se tam nedostanu ani přes Google. Tak zkus někdy jindy, snad už jim to pojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí