Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni, včera jsem si na procházce všimla jedné maminy, která měla na kočárku přidělaný zámeček. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypadalo to jako plastové zvířátko s dlouhým vytahovacím lankem, tím to měla přidělané k lavičce a hrála si s holčičkou opodál. Přišlo mi to docela fajn, ale nevím kde se to dá pořidit. Neporadíte mi?
No a neposloužil by úplně stejně obyč. cyklistický zámek? Taky jsem už přemýšlela, že si zámek pořídím, občas by se hodil…
No asi posloužil, ale tohle vypadalo i hezky(-: Kdyby to ta mamča neměla použitý, teda jako vytažený to lanko, vůbec by mě nenepadlo, že je to zámek. Bylo to přidělaný na kočárku a zprvu to vypadalo jako nějaký designový doplněk…
ahoj, když máš pojištěnou domácnost, tak je to zbytečné, protože ať ti ukradnou kočár kdekoliv, tak ti ho pojišťovna zaplatí v plné výši.
aspoň u pojišťovny, kde pracuju, tak jo. Máme to taky tak ošéfované
, jen je podmínka, že to musíš nahlásit na policii
Ale i tak, představa, že mi ukradnou kočárek a já půjdu s dítkem domů na rukou
K tomu cesta na policii.
A než mi pojišťovna škodu zaplatí…
To je lepší nápad ten zámek ![]()
EvaOstrava píše:
Ale i tak, představa, že mi ukradnou kočárek a já půjdu s dítkem domů na rukouK tomu cesta na policii.
A než mi pojišťovna škodu zaplatí…
To je lepší nápad ten zámek
důležité je, že zaplatí. Samozřejmě je lepší, když kočár neukradnou a kdyby se to stalo, tak si třeba zavolám odvoz, nebo nějak zaimprovizuju. ten zámek určitě nebude problém zničit, ale každý má svůj názor.
Jj, samozřejmě je důležité, že zaplatí, nebo druhá možnost - vůbec ho neukradnou. Ale zámek může zloděje odradit. Přeci jen je hodně jiných nezabezpečených, tak proč se obtěžovat lámáním zámku ![]()
Odvoz každý nemá, já bych šmatlala nejspíše domů s malou v náručí. Než by pojišťovna zaplatila, tak bych nový kočárek neměla.
Ten zámeček mě zajímá, tak kdo ví, kde ho koupit ![]()
Našla jsem jen toto, ale netuším, jestli se prodává něco takového i u nás: http://www.buggyguard.com/gallery.html
Suviku prosím prosím ještě jednou ten odkaz, nejde mi to načíst. Děkuji ![]()
Mě to už taky nejde, to bude stránkama, předtím mi to šlo, teď se tam nedostanu ani přes Google. Tak zkus někdy jindy, snad už jim to pojede…