Zaměstnání postavená na lži

17
10.7.26 06:31

Zaměstnání postavená na lži

Setkala jsem se s tím, že realitní, hypoteční a pojišťovací makléř mě lhal do očí, ověřovala jsem si to a nebyla to pravda a říkám si, že vlastně nejvíc peněz vydělávají lidé, kteří manipulují druhými, mají více, než třeba zdravotní sestra, která pro vás v nemocnici udělá konkrétní věc, která vám pomůže, ale tito lidé lžou aby od vás dostali víc peněz, vnímám to tak jen já nebo i jiní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12704
10.7.26 06:41
@Tamburello píše: Více

A co treba politici, ti maji lez v poisu prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36336
10.7.26 06:43

Jj a ty největší lháři a zloději nám vládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
10.7.26 07:00

@Tamburello Je to vždycky o člověku. Makléři, poradci atd. jsou většinou OSVČ, a ti prostě musí vydělat, takže kolikrát používají nekalé praktiky a je jen na dotyčném klientovi, jestli si je ověří, nebo s nimi spolupracuje. U zaměstnanců je to většinou jinak, i když i tam kolikrát zaměstnavatel tlačí na výsledky a zaměstnanec lže, aby splnil cíle, a je mu jedno, koho tím poškodí. Mezi námi – i ve zdravotnictví a všude jinde se najdou lidé, co podvádějí a lžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34310
10.7.26 07:01

Je to tak, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
10.7.26 07:37

A co soudci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15997
10.7.26 08:15
@Tamburello píše: Více

Souhlasím, realitní makléř a finanční poradce jsou odpadi společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41584
10.7.26 08:18
@BeaL píše: Více

ti když lžou, tak dostávají víc? :think: já myslela, že jedou podle tabulek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
10.7.26 08:21

@Zumpa asi jak kteří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
10.7.26 10:27
@JancaS84 píše: Více

Tak proč je volíte? Proč jen remcáte a nejdete do politiky ukázat, jak se to dělá správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
10.7.26 11:36

@884135 prtz na internetu se to mele líp
Já se přiznám že sem je volila a sem ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102058
10.7.26 13:52
@884135 píše: Více

Ja je nevolila, takže nevidim duvod, proc bych nemohla remcat…
Naopak na makléře, se kterym jsem resila sve nemovitosti si nemuzu stezovat, takze je blbost, ze všichni lžou… Ono i u tech politiků se to tak úplně paušálně taky říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.7.26 13:59

Dělal jsem už mnoho prací a peníze mi nesmrdí.
Do práce vůbec netahám morálku, neměl jsem problém důchodcům prodávat za drahé pálky věci které nepotřebují, ale dělal jsem to jen na záskok za nemocného bratra.
Od prací závislých na lhaní a manipulaci s lidma mě vždycky odrazovala ta nejistota a nestabilita příjmů.

Prostě obchod takhle funguje, jako obchodník máš provize z toho kolik zákazník utratí a tak chceš aby utratil co nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102058
10.7.26 14:20
@HornyHippo píše: Více

No, to je sice fakt, ale otazkou, zda vic utrati ten, kdo je na tebe po jednom obchodu slušně řečeno hodně naštvaný, nebo ten spokojený, ktery tve sluzby vyhledá i příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4522
10.7.26 14:24
@j.a.n.i1 píše: Více

My máme zase konečně finančního poradce, se kterým jsme spokojení. Oba s manželem jsme za život na pár narazili a nic moc. Samozřejmě, že mu jde o peníze, ale vždy se s ním dá domluvit a nikdy nás do ničeho nenutil. Když jsme měli dobrou pojistku, doporučil ji nechat a třeba jen něco připojistit nebo to nechat být. Řekne svůj názor, ale jakékoli rozhodnutí je na nás a není tam žádný tlak, i když nesouhlasíme nebo něco nechceme. Čerpá z aktualit, školení, sleduje trendy, dokáže odhadnout trh podle toho, co se děje ve světě apod. :)
A jo, s manželem taky remcáme na to, co jsme nevolili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat