Zaměstnání postavená na lži
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak dobrá pojistka, investice, nebo podobná služba od pojišťovacího, finančního poradce vám taky může udělat velkou službu, a někdy i zachránit pr***. Je hezky, že všichni nadavaji na ty zlý pojišťovny a stěžují si kolik musí platit, ale když pak dojde k pruseru, to zas chtějí cerpat co nejvíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamburello píše: Více
A ty myslis, ze ve zdravotnictvi se nelze? Ze farmaceuticky prumysl nelze pro penize, ze ti v lekarnach nenuti veci aby meli vetsi bonusy, ze ti vyrobci a prodejci kosmetiky neslibuji jen iluzi. A co pravnici a politici a takovi ti poradci pro cokoliv? Mozna bude jednodussi napsat profese, kde se pro penize nelze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luckaa85 píše: Více
No, s ohledem na to, kolik dostali procent, tak jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám velmi negativní zkušenost s realitní maklerkou, lidí nepodepisuje s nima žádné smlouvy!!!
Jděte za právníkem a on vám sám řekne, jaké problémy můžete mít.
Lžou neskutečně a snaží se každého podvést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lhát pro zisk vám bude většina lidí. Klidně i ta zdravotní sestra, pokud by z té lži mohla něco mít… Berte to tak, že to prostě hrozí od kohokoliv a vždycky si věci ověřte z více zdrojů. Smutnit nad tím, že lidé nejsou poctiví, nemá smysl. Lidé jiní nebudou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lina1717 píše: Více
Jasně a protože ty mas spatnou zkusenost s jednou, tak jsou podvodnici vsichni, jo?
To ma asi tak stejnou logiku, jako kdyby me okradla zena a proto ty jsi zlodejka taky, libilo by se ti to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HornyHippo píše: Více
Tak teď jsi u mě neskutečně klesnul… vím, že u anonymního nicku z epipi je to asi jedno, ale já si to budu pamatovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Přesvědčuju se o tom poslední dva roky, že stabilní a férové obchodní vztahy jsou tou největší devizou firmy. Samozřejmě i my chceme vydělat, ale nikdy bychom zákazníkovi nedoporučili řešení, které mu nebude vyhovovat, ale budou z toho jednorázově velké prachy. To je fakticky velice krátkozraká strategie. Ačkoliv je pravda, že ty boží mlýny melou čím dál pomaleji, bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 píše: Více
Tak proto jsi mi u každého příspěvku tak nesympatická. A já jsem dumala čím to je?
uz nemusím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis souhlasim. Nasim realitni maklerka dohodila super najemnika, ktery ale neplatil. Pak ji to uz bylo ukradene, hlavne ze shrabla provizi. My si pozvali maklere, aby nam ocenil domek a nabidl neco zajimaveho ke koupi. Nabidl velke kulove, zato ale straaasne chtel koupit nas domek u more, ocenil ho na strasne bidnou castku a celou tu dobu se tvaril jako nas nejvetsi pritel a kamarad. Bylo videt, ze si mysli, jak jsme blbi a skocime mu na jeho keci. Mam ale super bankovni poradkyni, tak si muzeme rikat, ze je to clovek od cloveka. Pracuju s doktorem, ktery je velmi slusny clovek a na pacientech nevydelava, jen na estetickych zakrocich, ale znam i takove, co je jim pacient sumak, vidi jen telo k operaci a prachy prachy prachy. Ale pozor neznamena to, ze to nejsou dobri lekari. Jsou to kapacity, jen ta lidska stranka jim jaksi unika nebo je jim suma fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit