Zaměstnání v oknech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.11.20 06:47

Zamestnani v oknech

Dobry den, nemate nekdo zkusenost v praci s oknama na pobocce? Treba jako je Oknotherm, RI okna atd…da se v tom zaucit, nebo musite mit treba vzdelani toho smeru…jsou platove podminky nadstandartni? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
24.11.20 06:50

Urcite ti bude stacit jen zauceni od firmy. Zadne extra vzdelani potreba neni. A co se tyka platu, tak tezko rict. Kazda firma bude mit jiny a zalezi taky na tobe kolik si domluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 06:59

@Cenarius
Dekuji..prave nemam ani stavebni obor, tak sem si nebyla jista, jestli ma vubec cenu zkusit pohovor…

• Citovat
  • Upravit
20858
24.11.20 07:04

Hele asi takto. Kdyz jsem delal rekonstrukci domu a par mesicu se oknama probiral a pak sel do jedne prodejny, tak jsem vedel vic jak ten prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 07:12

@Cenarius
Jo aha..takze klidne muzu byt samouk jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.11.20 07:41

Stavební vzdělání neptřebuješ, ale rozhodně je výhoda, když se ve stavebnictví aspoň trochu orientuješ. Platové podmínky nadstandardní většinou nejsou, je to normální obor jako ostatní, netočí se tam miliardy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 11:16

@Janli
Diky za odpoved..prave, ze se v tom moc neorientuju, ale jsem schopna se hodne naucit a vim, ze se hodne proskoluje..tak to aspon zkusim no, treba ani nebudou mit zajem..prave znama s oknama dela, ale teda v Brne a ma pres 35.000 v hrubym normal v kanclu na prodejne…

• Citovat
  • Upravit
1607
24.11.20 11:24
@Anonymní píše:
@Janli
Diky za odpoved..prave, ze se v tom moc neorientuju, ale jsem schopna se hodne naucit a vim, ze se hodne proskoluje..tak to aspon zkusim no, treba ani nebudou mit zajem..prave znama s oknama dela, ale teda v Brne a ma pres 35.000 v hrubym normal v kanclu na prodejne…

Tipla bych si, že tam bude pohyblivá složka mzdy. Bude záležet, kolik prodáš.
Nemůžeš přece čekat, že někde dostaneš nadstandardní plat, když vůbec nebo téměř nic o tomto oboru nevíš. Proč by to zaměstnavatel dělal?
Moc bych taky nespoléhala na to, že zaměstnavatel nasype do proškolení člověka z ulice nějaké velké sumy. Kolik jsi toho schopná zjistit si a naučit se sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.11.20 11:49
@Anonymní píše:
@Janli

Musíš se naučit pracovat s konstrukčním programem, naučit se od A do Z všechno o oknech, sítích, roletách, žaluziích, často musíš pochopit i dotaci zelenou úsporám a samozřejmě být dobrý obchodník. Jako, málo toho není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 22:18

@Janli
No ja si to myslela, ze to bude hodne narocny 8o ale zase si rikam, ze preci se da uplne zmenit obor a pokud nenajdou vyslovene cloveka, ktery na obdobne pozici pracoval, budou muset zaskolit kazdyho..nekdy lituji, ze sem si stredni vybirala jako 14ti leta pubertacka :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.11.20 22:23
@Anonymní píše:
@Janli
No ja si to myslela, ze to bude hodne narocny 8o ale zase si rikam, ze preci se da uplne zmenit obor a pokud nenajdou vyslovene cloveka, ktery na obdobne pozici pracoval, budou muset zaskolit kazdyho..nekdy lituji, ze sem si stredni vybirala jako 14ti leta pubertacka :zed: :mrgreen:

Zvládnout se to dá, já k tomu přišla jak slepej k houslím a ještě pomalu nebyl, kdo by mě to naučil… Zkus to a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
3265
27.11.20 07:30
@Anonymní píše:
@Janli
No ja si to myslela, ze to bude hodne narocny 8o ale zase si rikam, ze preci se da uplne zmenit obor a pokud nenajdou vyslovene cloveka, ktery na obdobne pozici pracoval, budou muset zaskolit kazdyho..nekdy lituji, ze sem si stredni vybirala jako 14ti leta pubertacka :zed: :mrgreen:

A co máš teda za školu?
Jak už tu někdo psal, když jsme stavěli, nastudovala jsem si toho taky dost a pak jednala s několika firmama mj i o ceně samozřejmě. Zrovna v té jedné tebou zmiňované firmě byla naprosto tragická paní, moc toho nevěděla a to nebyla žádný nováček. No docela trapas a bylo vidět, že snad paní ani nemá zájem prodat. Oháněla se, že tam dělá pět let ale na tohle se nikdy nikdo neptal. Ne, neptala jsem se na chemické složení plastu vyráběných oken apod. Prostě mě zajímaly základní a normální věci.
Ale i tak, bohužel.
Jestli se umíš sama naučit a najít si info, ten čas tomu určitě dej a uvidíš, že to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat