Zamilovala jsem se, ale mám partnera

Anonymní
21.5.23 18:03

Zamilovala jsem se, ale mám partnera

Zdravím,
Nevím co se děje, ale s přítelem máme pětiletý vztah, bydlíme spolu, ale nejspíš jsem se zamilovala do někoho jiného a asi je to oboustranné.. Přítel je úžasný, ale prostě před nějakou dobou mi přišla do života i tahle osoba a já nevím co dělat. Jsem z toho smutná a zoufalá, doufám, že je to jen nějaké období a přejde to..
Máte některá podobnou zkušenost a jak to dopadlo?
Nemám na to, abych se s přítelem hned rozešla a ani nechci.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
21.5.23 18:04

Tak se rychle odmiluj, pokud partnera nechceš zranit a ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
21.5.23 18:06
@Anonymní píše:
Zdravím,
Nevím co se děje, ale s přítelem máme pětiletý vztah, bydlíme spolu, ale nejspíš jsem se zamilovala do někoho jiného a asi je to oboustranné.. Přítel je úžasný, ale prostě před nějakou dobou mi přišla do života i tahle osoba a já nevím co dělat. Jsem z toho smutná a zoufalá, doufám, že je to jen nějaké období a přejde to..
Nemám na to, abych se s přítelem hned rozešla a ani nechci.. :,(

To se stává, člověk může někoho milovat roky a zamilovat se jinde. Zkus nadhodit příteli polyamory vztah, třeba je mu to taky blízké.

• Citovat
  • Upravit
4440
21.5.23 18:07

Ahoj, mám bohatou zkušenost. Zamilovaná do kamaráda, trvalo to dva roky, teď jsem na tom snad lépe než předtím. Horší právě je to, že děláme spolu v práci tak se vídáme denně. Hele pokud to lze, utni kontakt na minimum. Pokud se s ním vídáš denně, mě pomohlo si od něho udržet odstup, více se věnovat svému vztahu a nechat to plynout. A také si připomínat jeho špatné stránky a to, že kvůli jednomu románku nezahodím dobře fungující vztah. Pokud někomu vztah dobře funguje, je zbytečné odcházet za jiným. Pokud ne, prvně by se měl ten vztah vyřešit, a né utíkat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.23 18:23

Zažila jsem, milovala jsem dva lidi najednou. Bylo to hodně náročné období, potkali jsme se v práci. Každý byl jiný, úplně z jiného těsta. Je třeba si v hlavě říct, kdo ti dává víc. Já jsem nakonec zůstala s přítelem, teď už manželem, protože, přes to všechno, on je a byl pro mě víc.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
21.5.23 18:28

Zamilovat se člověk v životě může každou chvilku.
Ale co s tím? Jestli se stávajícím přítelem máte děti nebo ho z nějakého důvodu nechceš opustit, holt musíš vydržet, než se hormony zklidní a Ty vychladneš.
Pokud děti nemáte, nová láska a život s ní Ti je bližší než stávající vztah, zvedni se a odejdi.
Tohle za Tebe nikdo nerozhodne

• Citovat
  • Upravit
624
21.5.23 18:33

Jsou lidé, kteří se zamilovávají pořád. Tím, že se jim to děje často, tak chápou že je to pouhá fantazie v jejich hlavě. A tak zůstávají na dále s původním partnerem, protože ho milují. Takhle fantazie jim dělá radost, hezčí dny a večery před spaním. Možná občas i sex.
Je to v pohodě, není třeba se za to stydět. Ale musí to zůstat pouze u fantazie a nepřekračovat tu tenkou hranici. Žádné kavicky, letmé doteky ani chatování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
21.5.23 18:36
@Anonymní píše:
Zdravím,
Nemám na to, abych se s přítelem hned rozešla a ani nechci.. :,(

Tak jestli nemate deti..tak o co go..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
21.5.23 19:01

Pokud nechceš o přítelem přijít, tak si nech zajít chuť.
Jestli to chceš zkusit s tím novým, tak se nejprve rozejdi s přítelem a teprve pak začni s novým, čistým štítem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
21.5.23 19:17

Ahoj,
tady je každá rada drahá. ;)
I já jsem se úplně neočekávaně zamilovala a nejsem dávno "třicítka ". Byla jsem si 100 % jistá, že mě se nemůže už nic takového stát. 8o
Tady je to ale obráceně, já svobodná a on ženatý.
Stalo se mi to snad poprvé v životě. Nikdy bych tomu nevěřila.
Záleží na tobě jestli se budeš řídit rozumem nebo srdcem.
Přeji ti ať je tvé rozhodnutí jakékoliv, tak ať si šťastná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.5.23 19:47
@Černá Madonna píše:
Ahoj,
tady je každá rada drahá. ;)
I já jsem se úplně neočekávaně zamilovala a nejsem dávno "třicítka ". Byla jsem si 100 % jistá, že mě se nemůže už nic takového stát. 8o
Tady je to ale obráceně, já svobodná a on ženatý.
Stalo se mi to snad poprvé v životě. Nikdy bych tomu nevěřila.
Záleží na tobě jestli se budeš řídit rozumem nebo srdcem.
Přeji ti ať je tvé rozhodnutí jakékoliv, tak ať si šťastná. :kytka:

A co na to on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
21.5.23 20:19

Já zkušenost mám. Bylo to přechozene, on si mě nevšímal a měl jinou. Žádný posun nikam. Taky jsem se zamilovala. Dopadlo by to jinak dobře, ale bohužel…on už nežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.5.23 20:49

Sejde z oci, sejde z mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
21.5.23 21:00
@bigl píše:
A co na to on?

To nevím, ale jsem si jistá, že to je oboustranné. Bohužel, to je jen na úrovni tzv. platonického vztahu. :(
Takže zbývají jen fantazie a těmi jak je známo, se meze nekladou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.5.23 21:13
@Černá Madonna píše:
To nevím, ale jsem si jistá, že to je oboustranné. Bohužel, to je jen na úrovni tzv. platonického vztahu. :(
Takže zbývají jen fantazie a těmi jak je známo, se meze nekladou. :P

Já ti nevím, jestli chlap je fakt schopný se zamilovat a udržovat vztah jen platonicky. Možná, jo, ale moc jich takových nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí