Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé holky,
Mám takový problém. Poslední dva roky si nemůžu pomoct ale jsem zamilovaná do svojí kolegyně. Co hůř, do podřízené. Nikdy jsem nic takového necítila a teď si nevím rady. Manžel nic netuší. Kolegyně je o cca 16 let mladší. Je nezadaná. Strašně bych s ní chtěla být, něco ji naznačit ale nevím zda to cítí stejně. Mám vždy chuť to na ni zkusit ale couvnu jelikoz nevim zda to ma stejne. Nekdy jsou tady náznaky i z jeji strany ale nevim jestli to je v rámci toho zda to citi jako ja nebo jen z důvodu ze jsem jeji nadrizena. Rada si s ni pisu, vyhledavam příležitost se s ni videt, vzdy pred ni reknu nejakou blbost. Prosim jak by jste se zachovaly vy v me situaci?
Dala bych si mokrý hadr na hlavu.
Ona vůbec nemusí být na holky a ty se znemoznis doma i v praci. A pokud není homosexuálně orrientovana, možná je proste jen milá, přátelská. Já jsem v práci taky taková - k mužům i ženám, tak asi mám štěstí, že si to holky nevykladaji jinak. Bez toho, že bych znala její orientaci, bych vůbec nic nepodnikala.
@Judy Hopkava
No situaci je tezke odhadnout, ale kolikrat mi nosi kavu, porad se na me usmívá… kdyz jedeme nekam mimo napr na služební cestu je vice otevřená, mame mezi sebou zajimave pouto. Jsem dobre zajištěna a jsem schopna ji dat cely svět.
Mnohokrát na sebe koukame, rekneme stejnou vec zároveň. Je to strasne tezke, nikdy se mi nic takoveho nestalo. Nevim co s tim. Nemuzu na ni prestat myslet kdyz jsem ji porad na blizku a zároveň jsem tak daleko. 😃 sexuálně me velice přitahuje … a citim ze ja ji taky.. jednou mi cekala vlasy a bylo to skvěle
Beru ji sebou porad na pracovní cesty abych s ni mohla byt neustále i mimo praci
@Jarmilka333 píše:
@Judy Hopkava
No situaci je tezke odhadnout, ale kolikrat mi nosi kavu, porad se na me usmívá… kdyz jedeme nekam mimo napr na služební cestu je vice otevřená, mame mezi sebou zajimave pouto. Jsem dobre zajištěna a jsem schopna ji dat cely svět.
Mnohokrát na sebe koukame, rekneme stejnou vec zároveň. Je to strasne tezke, nikdy se mi nic takoveho nestalo. Nevim co s tim. Nemuzu na ni prestat myslet kdyz jsem ji porad na blizku a zároveň jsem tak daleko. 😃 sexuálně me velice přitahuje … a citim ze ja ji taky.. jednou mi cekala vlasy a bylo to skvěle
Beru ji sebou porad na pracovní cesty abych s ni mohla byt neustále i mimo praci
Víš, že to co popisuješ se běžně děje i mezi kamarádkami?
Jestli to chceš zkusit, tak se ji zeptej třeba….: Hele a už máš nějakýho chlapa?
Nebo nadhoď : Ti chlapi stojí v dnešní době za houby a podobně ….
Uvidíš, co na to řekne.
@Markéta188 ono to je zcela jine, jsem zamilovaná jako jeste nikdy. Mam manzela a nic netuší. Jsme spolu s manzelem 12 let. Bojim se reakce okoli kdybych sla s pravdou ven. Vzhledem k moji pozici, je to nepřípustné.
Vnitřně se to ve me hodne bije, citim mezi nama to spojení.
@Markéta188 tu konverzaci s ni vědu často a ona to vnímá tak stejne
Kde bereš jistotu že ona je taky na ženský? Po mě kdyby vyjela ženská tak to necekam a nevim co delat. Bez ohledu na vztah podrizenosti nebo nadřizenosti.
Dej si studenou sprchu, přestan vyhledavat priležitosti jak ji vidat a smiř se s představou že je jenom na chlapy.
Zkus to, která jednou zkusí, už nechce jinak a stydké pysky budou prostě kouzelné. Jsem bi, silně bi, pouze v sexu, citové to se ženami nemám. ![]()
@Markéta188 Nebo tak co Janičko už máš nějakou ženskou? A až jí řekne že ne, tak na ní může vybafnout že to je dobře že by o ni měla zájem. Ale musejí vymyslet plán jak se zbavit jejiho manžela. Holka se buďto zaváří zaraženě nebo se začně smát a tím zjistí že nekopou za stejný tým.
Nejdriv si zjisti, jestli je vubec taky na holky. A pak pocitej s tim, ze se nejspis dost znemoznis pred vsemi kolegy…
Noooo….
Já bych si tím, že to vnímá stejně nebyla jistá. Ženský se chovají prostě jinak, než chlapi.
Já třeba taky dělala nadřízenou a svoji podřízenou jsem brala jako kamarádku.
Běžně jsme se plácaly po zadku, měly na sebe divné narážky a to prostě ze srandy…
Jsem si jistá, že jsme obě hetero.
No potěš, byla bych velmi opatrná, obzvlášť z pozice šéfové ![]()
Mám se svou milovanou kolegynkou z práce velmi blízký vztah, líbáme se na tvář, češeme si vlasy, dělíme se o jídlo, pomahame si a stýkáme se i v soukromí a společně nadáváme na chlapy
ale nic, ani náznak něčeho sexuálního. A kdyby po mě vystartovala, asi by mě to dost vykolejilo.
Pokud nemáš jistotu, že je na ženy, vůbec se do ničeho nepouštěj.
@Jarmilka333 S kolegyní jsem pravidelně spala. Chodily jsme spolu do sauny, na plavecak, byly zvyklé jsme se vidět nahé.
Potom k nám přišla nová šéfová a chtěla do sauny chodit s námi. Zamítly jsme to.
Jistotu nemam ale vim ze z me strany to je urcite daleko vic. Nebim co s tim. Obzvlášť kdyz jsou signály velice silné
@Betty MacDonald
Nevim si s tim vubec rady… a jak to mezi vama skončilo?
@Klopotkova