Zamilovaná do sukničkáře

26.2.14 16:13

Zamilovaná do sukničkáře

Čaute lidičky, asi je tady už něco podobného ale musím se zeptat na radu. Asi před půl rokem jsem si začala s jedním klukem. Byla jsem sama on velmi pozorný a milý. Začali jsem se výdat ale nechodili jsme spolu. Po nějaké době mi řekl, že není na vztahy, že má jen kamarádky. Já jsem to respektovala a myslela jsi, že to zvládnu, možná jsem byla i naivní a doufala, že se změní… Samozřejmě nezměnil. já se zamilovala a postupně se začali objevovat i jiné slečny :( Vím, že nejlepší by bylo to vše ukončit ať se netrápím ale já se ho nechci vzdát je mi s ním dobře a nechci být sama. Poradíte mi jak se s tím vyrovnat? A kdyby se mi to povedlo, myslíte že je blbé se s ním nadále vídat bez těch citů, když vím jaký je??? Moc děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3894
26.2.14 16:17

Pokud to bude i z tvé strany bez citů, tak proč ne…užívejte si.

Jak se zamiluješ, tak bude zle, on se nezmění a ty si ublížíš a zabrání ti to najít si někoho kdo by tě měl opravdu rád. A ubližovat sama sobě jen proto abys nebyla sama…no zamysli se nad tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.2.14 16:18
@Kesynka1992 píše: Čaute lidičky, asi je tady už něco podobného ale musím se zeptat na radu. Asi před půl rokem jsem si začala s jedním klukem. Byla jsem sama on velmi pozorný a milý. Začali jsem se výdat ale nechodili jsme spolu. Po nějaké době mi řekl, že není na vztahy, že má jen kamarádky. Já jsem to respektovala a myslela jsi, že to zvládnu, možná jsem byla i naivní a doufala, že se změní… Samozřejmě nezměnil. já se zamilovala a postupně se začali objevovat i jiné slečny :( Vím, že nejlepší by bylo to vše ukončit ať se netrápím ale já se ho nechci vzdát je mi s ním dobře a nechci být sama. Poradíte mi jak se s tím vyrovnat? A kdyby se mi to povedlo, myslíte že je blbé se s ním nadále vídat bez těch citů, když vím jaký je??? Moc děkuji za vaše názory.

okamžitě ukončit vztah a přetrhat veškeré kontakty, s ním se budeš jen trápit! bude to bolet ale čas vše spraví a uvidíš že pak bude jen a jen dibře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
26.2.14 16:18

Muzu ti rict, ze tohle uz jsem si taky zazila a dva roky neustale doufala, ze se ten chlap zmeni, ale happy end se bohuzel nekonal :) neni to posledni chlap na svete.. Tak neves hlavu a najdi si nekoho kdo te bude chtit se vsim vsudy. Kazda z nas si takovyho zaslouzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
26.2.14 16:20

@Kesynka1992 toho se s nim dal vidat bez citu dle tveho prispevku asi nejsi schopna…takze bude lepsi ten vztah ukoncit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 16:22

Ja nevim, asi bych to rozstipla, a bud bude mit zajem a bude se ti ozyvat, nebo to necha byt,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.2.14 16:28

Jestli chceš písni mi soukromou zprávu a já ti dám k dobru svůj příběh, třeba ti to pomůže, pochop nechce se mi to psát do veřejné diskuze. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4724
26.2.14 16:28

@Kesynka1992 jestli ti to neubližuje, buď s ním, ale jen pro hezkou přítomnost. Nic neplánuj, v nic nedoufej a dej si sakra bacha, ať neotěhotníš. Časem se zdravě „naštveš“ a půjdeš dál nebo se objeví někdo jiný s budoucností.
Jestli se trápíš, řešíš slečny okolo a užírá tě, že jsi ta xtá, ukonči to, radikálně.
Jednoho takového pana úžasného dokonalého jsem znala. Jestli chceš napiš do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 16:34

Bohužel, s ním pracuji a mám ho ráda a nejsem schopná to s ním ukončit. Pořád nějak doufám, že když s ním ten kontakt omezím, že mě to časem přejde a budu to zvládat líp :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 16:37

Navíc mám bohužel tu zkušenost, že se z toho nedostanu dřív, než potkám někoho jiného :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.2.14 16:48

Když víš jaký je, tak si sama dokážeš představit budoucnost.. Nebuď naivní, nevyplatí se ti to.. A už to že si založila tuhle diskusi tak je jasné že tě to trápí a si zoufalá, tak myslíš že ti to stojí za to? No nevim holka.. není to jediný chlap na světě. Každej si prošel takovýma láskama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 16:51
@LadyLama píše:
Když víš jaký je, tak si sama dokážeš představit budoucnost.. Nebuď naivní, nevyplatí se ti to.. A už to že si založila tuhle diskusi tak je jasné že tě to trápí a si zoufalá, tak myslíš že ti to stojí za to? No nevim holka.. není to jediný chlap na světě. Každej si prošel takovýma láskama..

Právěže vím, ale chci se nějak omilovat. Vím, že je to asi divné ale nechci o něj přijít úplně. On je jinak fajn a hodnej kluk a je mi s ním vážně dobře :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
26.2.14 17:07
@Kesynka1992 píše:
Bohužel, s ním pracuji a mám ho ráda a nejsem schopná to s ním ukončit. Pořád nějak doufám, že když s ním ten kontakt omezím, že mě to časem přejde a budu to zvládat líp :,(

Taky jsem si našla sukničkáře ale ukončila jsem to. Takového chlapa nezměníš. Taky jsem si tím prošla.

• Citovat
  • Upravit
26.2.14 17:08
@karfice píše:
Taky jsem si našla sukničkáře ale ukončila jsem to. Takového chlapa nezměníš. Taky jsem si tím prošla.

Já ho ani měnit nechci, protože vím, že ho nezměním, spíš bych se chtěla od něj nějak odpoutat aby jsme se mohli dál vídat ale aby mě to tak netrápilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.2.14 17:10

Jestli chceš, tak napiš, nechci to tu psát veřejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie