Nevěra - přistiženi při cinu

20
26.2.14 07:43

Nevěra-přistiženi při cinu

Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
26.2.14 07:47
  • Citovat
  • Upravit
3487

Nezastihla, nevím, co bych udělala. Budto bych odesla, nebo by nastalo peklo!!! :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Pruzkum do novin? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.2.14 07:48

Zase vyzkum pro iDnes a iOna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 07:50

Není to žádný výzkum, bohužel. Ja jsem to nedávno zažila a chci vědět jak to řešili ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.2.14 07:52

Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukem :-D No tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.2.14 07:53
@balenka píše:
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukem :-D No tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…

8o 8o 8o Tak to už vůbec nevím, jak bych se zachovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485

Tak to vážně nevím, jak bych se zachovala. Asi by hodně záleželo na okolnostech, ale že bych to dokázala jen tak přejít si nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455

Jasně, že podklady pro článek…Asi čeká nějakou výživnou story, jak některá z nás přišla z práce dříve domů, slyšela hekání, na chodbě poházené cizí dámské prádlo a v ložnici první, co uviděla byl manželův chlupatý zadek a vyjukané oči nějaké cizí baby zpoza jeho ramene :roll: Kdysi tu bylo, že nováčci nemohli zakládat témata, ale kvůli Idnesu by to chtělo, aby téma mohla založit až tak možná Kelišová, a to by tu uslo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 07:54
@smetrling píše:
Není to žádný výzkum, bohužel. Ja jsem to nedávno zažila a chci vědět jak to řešili ostatní.

vlastně nijak, řekla jsem at si to užije a šla pryč… cítila jsem totální chlad a opovržení… takže žádný scény, ty přišly později :-) :-)
jo a běžel hned za mnou a žehlil…

• Citovat
  • Upravit
33916
26.2.14 07:55

Taky né a kdyby jo tak bych se s ním rozloučila. Né až tak proto, že se neudržel, ale proto, že jsem mu nestála za to, aby používal mozek. I něco jako je nevěra by se měla dělat s inteligencí a noblesou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.2.14 07:56
@Denisa76 píše:
Taky né a kdyby jo tak bych se s ním rozloučila. Né až tak proto, že se neudržel, ale proto, že jsem mu nestála za to, aby používal mozek. I něco jako je nevěra by se měla dělat s inteligencí a noblesou ;)

no asi tak. me by snad nejvic nastvalo, ze aspon nemel dostatek snahy a rozumu to delat jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 07:56
@Ivana1000 píše:
Tak to vážně nevím, jak bych se zachovala. Asi by hodně záleželo na okolnostech, ale že bych to dokázala jen tak přejít si nemyslím.

no právě, nikdy by mě nenapadlo, že to potká zrovna mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 07:58
@smetrling píše:

Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí