Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.
Nezastihla, nevím, co bych udělala. Budto bych odesla, nebo by nastalo peklo!!!
![]()
Není to žádný výzkum, bohužel. Ja jsem to nedávno zažila a chci vědět jak to řešili ostatní.
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukem
No tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…
@balenka píše:
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukemNo tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…
Tak to už vůbec nevím, jak bych se zachovala ![]()
Tak to vážně nevím, jak bych se zachovala. Asi by hodně záleželo na okolnostech, ale že bych to dokázala jen tak přejít si nemyslím.
Jasně, že podklady pro článek…Asi čeká nějakou výživnou story, jak některá z nás přišla z práce dříve domů, slyšela hekání, na chodbě poházené cizí dámské prádlo a v ložnici první, co uviděla byl manželův chlupatý zadek a vyjukané oči nějaké cizí baby zpoza jeho ramene
Kdysi tu bylo, že nováčci nemohli zakládat témata, ale kvůli Idnesu by to chtělo, aby téma mohla založit až tak možná Kelišová, a to by tu uslo… ![]()
@smetrling píše:
Není to žádný výzkum, bohužel. Ja jsem to nedávno zažila a chci vědět jak to řešili ostatní.
vlastně nijak, řekla jsem at si to užije a šla pryč… cítila jsem totální chlad a opovržení… takže žádný scény, ty přišly později
![]()
jo a běžel hned za mnou a žehlil…
Taky né a kdyby jo tak bych se s ním rozloučila. Né až tak proto, že se neudržel, ale proto, že jsem mu nestála za to, aby používal mozek. I něco jako je nevěra by se měla dělat s inteligencí a noblesou ![]()
@Denisa76 píše:
Taky né a kdyby jo tak bych se s ním rozloučila. Né až tak proto, že se neudržel, ale proto, že jsem mu nestála za to, aby používal mozek. I něco jako je nevěra by se měla dělat s inteligencí a noblesou
no asi tak. me by snad nejvic nastvalo, ze aspon nemel dostatek snahy a rozumu to delat jinde ![]()
@Ivana1000 píše:
Tak to vážně nevím, jak bych se zachovala. Asi by hodně záleželo na okolnostech, ale že bych to dokázala jen tak přejít si nemyslím.
no právě, nikdy by mě nenapadlo, že to potká zrovna mě ![]()
@smetrling píše:
Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.