Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rozmary Tak to je už čistě na jejím uvážení.
Pravdou je, že svůj příspěvek zformulovala neosobně a jako anketní dotaz, takže pochybnosti ostatních zvlášť u nováčkovského nicku byly na místě. ![]()
Kvalitní paranoia tady
Nic proti, ale pochybuju, že nějakého novináře zajímá co si tady maminy, milenky, ženské atd píšou. Tak se uklidněte už a začněte psát k tématu, je to opruz číst tady pořád nesmyslné výlevy, když se chci dozvědět něco k tématu ![]()
@Jakostní_Emilka píše:
Kvalitní paranoia tadyNic proti, ale pochybuju, že nějakého novináře zajímá co si tady maminy, milenky, ženské atd píšou. Tak se uklidněte už a začněte psát k tématu, je to opruz číst tady pořád nesmyslné výlevy, když se chci dozvědět něco k tématu
Souhlasim. Prijde mi to jako posedlost: kazdy novacek je novinar… Proboha vzpamatujte se! Je to proste smesne takto podezirat.
Já osobně nemůžu soudit, ale ostatní holčiny tu popisovaly zkušenosti jak se kde objevují citace z diskuzí na e-miminu
tak jaká paranoia??…Osobně jsem takové citace viděla na IDnes.cz, takže sice nemůžu říct jak častý je to jev, ale určitě to není výmysl.
@agnesold píše:
@rozmary Taky jsem se ale od zakladatelky vlastně nedozvěděly jak situace dopadla a co ji teď trápí.
a co bys na mém místě dělala ty? Zůstala jsem s manželem, odcházet se čtyřmi dětmi není lehké, navíc když nemáš kam jít. V bance dluhy, hypotéku, leasing atd. A pocity? A co mě jinak trápí? Třeba jak se nestát alkoholikem, jak přežít další den, před dětmi dělat jako by se nic nestalo, každý den se probouzet s kudlou v zádech.
a že můj úvodní příspěvek byl neosobní? To asi proto, že se o tom moc těžko píše. Diskuzí o nevěře je tady spousta, ale vidět to na vlastí oči je jiný kafe ![]()
Já jsem to zažila. Byla jsem u rodičů, sama, potřebovali pomoct s nějakou prací. Děti zůstaly s partnerem doma (6 a 2). V noci jsem se vrátila, v chodbě zaparkovaný cizí kočár se spícím miminem
, v pokojíčku u kluků další cizí dítě.
A v obýváku manžel v nejlepším s nějakou čůz. u ![]()
Tak jsem chytla nerva, ji vytáhla z obýváku, probudila její děcko a i s kočárem jsem je v noci vyhodila.
Manžel se ohrazoval, kam jako teď v noci půjdou
, tak jednu chytl, až se mu hlava otočila tím kousavým dozadu
Mohl být rád, že neletěl s nimi.
Vydrželi jsme spolu ještě asi 5 let, pak jsme se stejně rozvedli.
Jo, a jako bonus mi přišel za pár měsíců dopis, že je s ním těhotná a JÁ jí mám poslat peníze na potrat
![]()
Asi hledala otce pro svoji povedenou rodinku.
Předchozí anonymní.
Nerozvedli jsme se hned, byla jsem na mateřské, potřebovala jsem se osamostatnit. Až jsem nastoupila zpátky do práce, tak jsem si našetřila a pak jsem ho poslala zase nějaké další nešťastnici.
@Anonymní píše:
Já jsem to zažila. Byla jsem u rodičů, sama, potřebovali pomoct s nějakou prací. Děti zůstaly s partnerem doma (6 a 2). V noci jsem se vrátila, v chodbě zaparkovaný cizí kočár se spícím miminem, v pokojíčku u kluků další cizí dítě.
A v obýváku manžel v nejlepším s nějakou čůz. u
Tak jsem chytla nerva, ji vytáhla z obýváku, probudila její děcko a i s kočárem jsem je v noci vyhodila.
Manžel se ohrazoval, kam jako teď v noci půjdou, tak jednu chytl, až se mu hlava otočila tím kousavým dozadu
Mohl být rád, že neletěl s nimi.
Vydrželi jsme spolu ještě asi 5 let, pak jsme se stejně rozvedli.Jo, a jako bonus mi přišel za pár měsíců dopis, že je s ním těhotná a JÁ jí mám poslat peníze na potrat
Asi hledala otce pro svoji povedenou rodinku.![]()
dobře jí tak, neměla u vás co dělat. Její chyba a její problém.
Jo a ještě, normálně jsem klidný člověk, ale tehdy se mi zatmělo před očima, praštila manžela a riskovala, že mi tu facku vrátí. Nevrátil.
Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne ![]()
@smetrling a jak se k tomu staví pan manžel? To je docela důležité.
@Anonymní píše:
Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne
Spolu s cvrčkem, ztvrdnul i mozek. ![]()
@smetrling Já vím, že se možná zeptám blbě…ale co vlastně na tvoje přistižení řekl manžel??? Nebo co vlastně udělal???
Vím, že se to těžko přijímá…ale především by jste si měli promluvit vy dva spolu. Jasně…taky bych ho chtěla zabít, máte děti, závazky, spoustu společných a nerozdílných věcí, ale právě proto to s nikým jiným vlastně nevyřešíš.
Mrzí mě, že jsou chlapi takový svině, když přemýšlí pérem…co na to říct??? Je to sice drsná realita, ale budeš tomu muset čelit. A k alkoholu se nenakláněj…je to ještě falešnější „přítel“ než tvůj manžel. Jak vlastně probíhají tvoje/vaše momentální dny??? Potkáváte se s manželem??? Komunikujete??? Nebo vyklidil někdo pole???
Manžel se úplně změnil, k tomu lepšímu. U nás vázla kromě sexu taky komunikace. V hlavě si vyredukoval, že už ho nemiluju. Což nebyla pravda.
@agnesold A ty se jí divíš? Dostala parádní masáž už na první stránce, taky bych to tady už dál nepitvala