Nevěra - přistiženi při cinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
26.2.14 12:55

@agnesold A ty se jí divíš? Dostala parádní masáž už na první stránce, taky bych to tady už dál nepitvala ;)

• Citovat
  • Upravit
941
26.2.14 13:21

@rozmary Tak to je už čistě na jejím uvážení. ;) Pravdou je, že svůj příspěvek zformulovala neosobně a jako anketní dotaz, takže pochybnosti ostatních zvlášť u nováčkovského nicku byly na místě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakostní_Emilka
26.2.14 13:37

Kvalitní paranoia tady 8o Nic proti, ale pochybuju, že nějakého novináře zajímá co si tady maminy, milenky, ženské atd píšou. Tak se uklidněte už a začněte psát k tématu, je to opruz číst tady pořád nesmyslné výlevy, když se chci dozvědět něco k tématu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Sype
26.2.14 13:41
@Jakostní_Emilka píše:
Kvalitní paranoia tady 8o Nic proti, ale pochybuju, že nějakého novináře zajímá co si tady maminy, milenky, ženské atd píšou. Tak se uklidněte už a začněte psát k tématu, je to opruz číst tady pořád nesmyslné výlevy, když se chci dozvědět něco k tématu :pocitac:

Souhlasim. Prijde mi to jako posedlost: kazdy novacek je novinar… Proboha vzpamatujte se! Je to proste smesne takto podezirat.

• Citovat
  • Upravit
941
26.2.14 14:02

Já osobně nemůžu soudit, ale ostatní holčiny tu popisovaly zkušenosti jak se kde objevují citace z diskuzí na e-miminu :think: tak jaká paranoia??…Osobně jsem takové citace viděla na IDnes.cz, takže sice nemůžu říct jak častý je to jev, ale určitě to není výmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 14:53
@agnesold píše:
@rozmary Taky jsem se ale od zakladatelky vlastně nedozvěděly jak situace dopadla a co ji teď trápí. ;)

a co bys na mém místě dělala ty? Zůstala jsem s manželem, odcházet se čtyřmi dětmi není lehké, navíc když nemáš kam jít. V bance dluhy, hypotéku, leasing atd. A pocity? A co mě jinak trápí? Třeba jak se nestát alkoholikem, jak přežít další den, před dětmi dělat jako by se nic nestalo, každý den se probouzet s kudlou v zádech.

a že můj úvodní příspěvek byl neosobní? To asi proto, že se o tom moc těžko píše. Diskuzí o nevěře je tady spousta, ale vidět to na vlastí oči je jiný kafe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 15:02

Já jsem to zažila. Byla jsem u rodičů, sama, potřebovali pomoct s nějakou prací. Děti zůstaly s partnerem doma (6 a 2). V noci jsem se vrátila, v chodbě zaparkovaný cizí kočár se spícím miminem 8o, v pokojíčku u kluků další cizí dítě.
A v obýváku manžel v nejlepším s nějakou čůz. u :cert:
Tak jsem chytla nerva, ji vytáhla z obýváku, probudila její děcko a i s kočárem jsem je v noci vyhodila.
Manžel se ohrazoval, kam jako teď v noci půjdou 8o, tak jednu chytl, až se mu hlava otočila tím kousavým dozadu 8) Mohl být rád, že neletěl s nimi.
Vydrželi jsme spolu ještě asi 5 let, pak jsme se stejně rozvedli.

Jo, a jako bonus mi přišel za pár měsíců dopis, že je s ním těhotná a JÁ jí mám poslat peníze na potrat 8o :cert:

Asi hledala otce pro svoji povedenou rodinku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.14 15:05

Předchozí anonymní.

Nerozvedli jsme se hned, byla jsem na mateřské, potřebovala jsem se osamostatnit. Až jsem nastoupila zpátky do práce, tak jsem si našetřila a pak jsem ho poslala zase nějaké další nešťastnici.

• Citovat
  • Upravit
4214
26.2.14 15:06
@Anonymní píše:
Já jsem to zažila. Byla jsem u rodičů, sama, potřebovali pomoct s nějakou prací. Děti zůstaly s partnerem doma (6 a 2). V noci jsem se vrátila, v chodbě zaparkovaný cizí kočár se spícím miminem 8o, v pokojíčku u kluků další cizí dítě.
A v obýváku manžel v nejlepším s nějakou čůz. u :cert:
Tak jsem chytla nerva, ji vytáhla z obýváku, probudila její děcko a i s kočárem jsem je v noci vyhodila.
Manžel se ohrazoval, kam jako teď v noci půjdou 8o, tak jednu chytl, až se mu hlava otočila tím kousavým dozadu 8) Mohl být rád, že neletěl s nimi.
Vydrželi jsme spolu ještě asi 5 let, pak jsme se stejně rozvedli.

Jo, a jako bonus mi přišel za pár měsíců dopis, že je s ním těhotná a JÁ jí mám poslat peníze na potrat 8o :cert:

Asi hledala otce pro svoji povedenou rodinku.

dobře jí tak, neměla u vás co dělat. Její chyba a její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 15:07

Jo a ještě, normálně jsem klidný člověk, ale tehdy se mi zatmělo před očima, praštila manžela a riskovala, že mi tu facku vrátí. Nevrátil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.14 15:09

Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1957
26.2.14 15:09

@smetrling a jak se k tomu staví pan manžel? To je docela důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.2.14 15:10
@Anonymní píše:
Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne :nevim:

Spolu s cvrčkem, ztvrdnul i mozek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.2.14 15:11

@smetrling Já vím, že se možná zeptám blbě…ale co vlastně na tvoje přistižení řekl manžel??? Nebo co vlastně udělal??? :? Vím, že se to těžko přijímá…ale především by jste si měli promluvit vy dva spolu. Jasně…taky bych ho chtěla zabít, máte děti, závazky, spoustu společných a nerozdílných věcí, ale právě proto to s nikým jiným vlastně nevyřešíš. :( Mrzí mě, že jsou chlapi takový svině, když přemýšlí pérem…co na to říct??? Je to sice drsná realita, ale budeš tomu muset čelit. A k alkoholu se nenakláněj…je to ještě falešnější „přítel“ než tvůj manžel. Jak vlastně probíhají tvoje/vaše momentální dny??? Potkáváte se s manželem??? Komunikujete??? Nebo vyklidil někdo pole???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 15:16

Manžel se úplně změnil, k tomu lepšímu. U nás vázla kromě sexu taky komunikace. V hlavě si vyredukoval, že už ho nemiluju. Což nebyla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí