Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne se to stalo 7let zpet s tim rozdilem ze jsem ho nenacepala pri cinu ale zjistila to pres seznamku kterou mel zalozenou a ja se tam prihlasila pod jeho nickem a heslem a to co mne tam cekalo bych nikomu neprala… nechtela jsem s nim byt zmlatila jsem ho tak ze byl rudy.. slecne jsem napsala ze at se mi vyhyba jinak pociti bolest podotykam ze jsem byla ve 3mesici tehu.. tehdy mi mamka rekla ze nemam bejt hloupa ze at mu dam sanci. takze jsem s nim zustala ale zjistit ted ze mne podved nebo ho prichytit.. tak bych ho umlatila zbalila svych par vestek syna a uz by mne v zivote nevidel natoz maleho…
@Anonymní píše:
@Kachničkaa
Takze neverne manzele vykopnem a neverne milence si ponechame, protoze nejsou neverni nám?
Plus když připočteme, že muži potřebují být s někým nevěrní a v 96% to bývá žena…i ženy bývají nevěrné nicméně si myslím, že víc řeší komu by nevěra mohla ublížit. Není to pro ně jen pud.
Myslím, že se 4 dětmi a když se manžel snaží by stálo za to aspoň zkusit odpustit. Nebude to jednoduchý a psycholog je určitě na místě, ale zkusila bych to…už jen proto, abych si mohla říct, že jsem pro to udělala vše, co jsem mohla. Odchod by neovlivnil život jen zakladatelce, ale i jejím dětem. Odpuštění ho samozřejmě ovlivní taky, ale dá se jen doufat, že v dobrém smyslu. ![]()
V našem rodě je to celkem zajímavé, nevěra se vyskytuje v každém pokolení. Moje praprababička, prababička, babička, maminka a teď i já. Měla jsem s tím počítat. Jinak M říkal, že to byl nejhorší zážitek v životě. Ale opravdu se snaží, manželskou poradnu domlouval on, hodně teď spolu mluvíme, řešíme každodenní problémy, naplánovali jsme letní dovolenou. Volný čas tráví s námi. Ale pořád je to pro mě dost těžké. ![]()
@smetrling pokud se snaží, tak mu na tobě pořád záleží a něco k tobě a dětem furt cítí, to je dobrý základ, na kterém se dá pomalu stavět z těch ruin vztahu, které udělal nevěrou.
@smetrling To, že se manžel snaží, je podle mě známka toho, že se cítí provinile a má zájem situaci napravit - nicméně to neznamená, že musíš hned odpustit a zapomenout. Nezapomeneš nikdy. Co kdyby ses zkusila na celou situaci dívat tak, že je to pro vás začátek něčeho nového??? Už nikdy nic nebude jako dřív, tak bych na to zkusila koukat jako na novou etapu něčeho jiného. Teď je ta nejvhodnější chvíle na to popřemýšlet o tom, jak bys chtěla aby Váš život vypadal a jestli jsou nějaké věci, které jsi chtěla změnit už dříve nebo tě něco delší dobu žralo, tak je teď chtít změnit. Máte šanci začít znovu a jinak - a třeba i lépe.
Hlavu vzhůru, i nový začátek má něco do sebe. ![]()
Zažil jsem.
Zachoval jsem klidnou hlavu. chvíli jsem koukal v šoku jak mi panáček pígluje manželku. Pak jsem mu sdělil, že mu ji okamžitě předávám i s dvěma dětmi a jejími dluhy. Dostali do večera ultimátum na vystěhování z bytu. od té doby žiju sám a spokojen. jen žena by se ráda vrátila, ale už nikdy!!!
@barbarossa píše:
@smetrling pokud se snaží, tak mu na tobě pořád záleží a něco k tobě a dětem furt cítí, to je dobrý základ, na kterém se dá pomalu stavět z těch ruin vztahu, které udělal nevěrou.
mimo téma, ale jsem úplně alergická, když někdo směšuje lásku k manželce a lásku ke svým vlastním dětem!
„něco k tobě a dětem cítí“…co to je za blbost? samozřejmně že něco cítí ke svým vlastním dětem! své děti pravděpodobně miluje a milovat vždy bude, i když z manželky se stane pouze bývalá manželka a nic k ní cítit nebude. Fakt tohle mě strašně rozčiluje, když třeba ženská napíše „má nás pořád rád“, protože člověk vždy bude milovat své děti, i když partnera opustí nebo partnera přestane milovat, nepřestane tím milovat vlastní děti. Jsou to dvě naprosto rozdílné věci.
@Petramatka to chce studenej hadr na hlavu, laskavě se uklidni! A vem si Zirtec proti té tvé alergii.
@Tečička píše:
@smetrling Promin, ale pochybuji, že by jsi za ty roky nenasbírala 100 příspěvků, aby jsi nemohla psát anonymně.
Já jsem tady registrovaná od r.2010 a taky jsem za tu dobu 100 příspěvků nenasbírala. Pouze „51“ Nevidím důvod, proč by nemohla i zakladatelka. ![]()
Myslím, že zakladatelka už svoje místo tady vysvětlila.
Někdo holt nasbírá příspěvků stovky za pár měsíců a někdo tu psací potřebu takovou nemá. ![]()
@Apaji píše:
Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.
a proč?
Já bych pozdravila a zeptala bych se jestli se můžu koukat abych se něčemu přiučila…