Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulka72 píše:
K tomu přistižení… já nikdy žádnému chlapovi neudělala přepadovku. Ani, když jsem tušila, či věděla. Vždycky, jen kvůli zachování vlastního duševního zdraví, jsem dopředu volala, pokud jsem se měla objevit někde neplánovaně. O takový zážitek fakt nestojím.
No jo, ale když si pozveš domů návštěvu přes noc, jdeš v klidu spát, v noci tě vzbudí podivné zvuky a manžel není s tebou v posteli, nechá tě to klidnou? Mě teda nenechalo a to co jsem viděla v obýváku budu mít před očima do smrti, i když jsem odpustila.
@KackaDoup píše:
45+ znamena neplodnost???
Pri trose stesti s kondomem snad 99%. Nestojim na strane nevernych chlapu, jen cituju znameho sexuologa-chlapa. Prozila jsem si to, zaridila se tak, abych neztratila dusevni zdravi. Ale do budoucna bych stejne chtela verneho chlapa. Teorie neteorie.
@Katchus píše:
Noumálně
Ji vytáhnout za pačesy ven a hodit nahou před baráka starýho na místě umlátit litinovou pánví, od @jdukolem
jo ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1840.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1840.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
Já tedy tady na těch diskusích jen zírám, co člověk dovede odpustit a co si nechá líbit. Už se nedivím ničemu, ani že chlapy vesele podvádějí dál..když se jim promíjí, aby ne
![]()
@Kachničkaa
Takze neverne manzele vykopnem a neverne milence si ponechame, protoze nejsou neverni nám?
@Kachničkaa presne tak.,..zenske si nevazi samy sebe…nechaji s eovladat liberalnimi nazory
@Anonymní píše:
@Kachničkaa
Takze neverne manzele vykopnem a neverne milence si ponechame, protoze nejsou neverni nám?
@Tečička píše:
@Budrum Nechtěla jsem, aby to měla reportérka bez práce
Tak to joo… Proč jim to taky zlehčovat, že? ![]()
No zažít bych to nechtěla, jen když se zamyslím, tak jestli se někdo nechá takto nachytat, tak za 1. buď má svého partnera úplně na háku, 2. chce to s partnerem skončit nebo za 3. je to tupý dláto ![]()
@Callie U nás to bylo za 1. a 3.
Ukončovat vztah nechtěl, on v něm byl spokojený a zbytek rodiny ho „netankoval“ ![]()
@balenka píše:
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukemNo tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…
To by se mi líbilo, kdyby i ten druhej byl šikovnej ![]()
45+ znamena neplodnost???