Nevěra - přistiženi při cinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
26.2.14 16:21

45+ znamena neplodnost??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
26.2.14 16:24
@vendulka72 píše:
K tomu přistižení… já nikdy žádnému chlapovi neudělala přepadovku. Ani, když jsem tušila, či věděla. Vždycky, jen kvůli zachování vlastního duševního zdraví, jsem dopředu volala, pokud jsem se měla objevit někde neplánovaně. O takový zážitek fakt nestojím.

No jo, ale když si pozveš domů návštěvu přes noc, jdeš v klidu spát, v noci tě vzbudí podivné zvuky a manžel není s tebou v posteli, nechá tě to klidnou? Mě teda nenechalo a to co jsem viděla v obýváku budu mít před očima do smrti, i když jsem odpustila.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.2.14 16:28

@rozmary blaznive reakce od nekterych

• Citovat
  • Upravit
23987
@KackaDoup píše:
45+ znamena neplodnost??? :zed:

Pri trose stesti s kondomem snad 99%. Nestojim na strane nevernych chlapu, jen cituju znameho sexuologa-chlapa. Prozila jsem si to, zaridila se tak, abych neztratila dusevni zdravi. Ale do budoucna bych stejne chtela verneho chlapa. Teorie neteorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Katchus píše:
Noumálně :P
Ji vytáhnout za pačesy ven a hodit nahou před barák :nevim: a starýho na místě umlátit litinovou pánví, od @jdukolem :srdce:

jo :mrgreen:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1840.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1840.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.2.14 16:32

@Budrum Nechtěla jsem, aby to měla reportérka bez práce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.2.14 16:35

Já tedy tady na těch diskusích jen zírám, co člověk dovede odpustit a co si nechá líbit. Už se nedivím ničemu, ani že chlapy vesele podvádějí dál..když se jim promíjí, aby ne :nevim: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 17:03

@Kachničkaa
Takze neverne manzele vykopnem a neverne milence si ponechame, protoze nejsou neverni nám?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.2.14 17:32

@Kachničkaa presne tak.,..zenske si nevazi samy sebe…nechaji s eovladat liberalnimi nazory

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.2.14 17:32
@Anonymní píše:
@Kachničkaa
Takze neverne manzele vykopnem a neverne milence si ponechame, protoze nejsou neverni nám?
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.2.14 17:33

@Arturie správně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4990
26.2.14 17:35
@Tečička píše:
@Budrum Nechtěla jsem, aby to měla reportérka bez práce :-D

Tak to joo… Proč jim to taky zlehčovat, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.2.14 17:59

No zažít bych to nechtěla, jen když se zamyslím, tak jestli se někdo nechá takto nachytat, tak za 1. buď má svého partnera úplně na háku, 2. chce to s partnerem skončit nebo za 3. je to tupý dláto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 18:31

@Callie U nás to bylo za 1. a 3. :cert: Ukončovat vztah nechtěl, on v něm byl spokojený a zbytek rodiny ho „netankoval“ :cert:

• Citovat
  • Upravit
6388
26.2.14 18:35
@balenka píše:
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukem :-D No tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…

To by se mi líbilo, kdyby i ten druhej byl šikovnej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria