Nevěra - přistiženi při cinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
26.2.14 08:43
@Apaji píše:
Tak já si za svým názorem stojím, ale to samé by mělo být i naopak. Pokud něco chce reporér bulváru, tak nechť to normálně označí jako novinářskou anketu a poprosí o názory k danému tématu - kdo bude chtít, ten se vyjádří a zcela vědomě, že odpoídá reportérovi. Ne, že ze sebe bude dělat např. jednu z nás, různě finagovat témata, skrývat se a pokoutně mámit :mrgreen: No, novinářská slušnost se už nenosí, a ti z idnesu ani nejsou novináři, no…Nevadilo by mi ani, kdyby napsali něco v tom smyslu „uživatelky emimina si myslí“, nebo „jedna uživatelka emimina říká, že…“. Prostě mámení a skrývání vnímám jako podpásovku - jsem ještě stará škola. Vyrostla jsem na Foglarovi a Vinnetouovi ;)

Souhlasím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.2.14 08:45

@divlon No jakmile jsou děti, je to určitě horší, ale ani tak bych s ním nezůstala ani omylem. Pro děti musím být šťastná především já jako máma - pak jsou šťastné i mé děti a zbytek jim vysvětlím.

Nehledě na to, že přistihnout takhle mýho chlapa a být u toho naše dcera (nedejbože - jen si to představuju), tak by tu slečnu z něj dostala právě naše malá. Ona totiž nesnáší, když se mě nebo tatínka dotýká někdo jiný… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.2.14 08:47
@martina.se píše:
@Apaji jako jasné, ale idnes není první, kdo to tu citoval atd.. mimibazaru se udělala opravdu „velká“ a hlavně „pozitivní“ reklama a to nikomu nevadilo :think: ještě tu holky dávaly odkazy a pod.. a tady jednou jednu ocitujou a hned takové divadlo :think:

a už někde nějakou citovali? vůbec nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 08:49
@martina.se píše:
Mmchdm, holky, proč se těch možných průzkumů a novin tak bojíte? :think: trochu tu hysterii kolem nechápu :think: to si nestojíte za svým názorem? :nevim:

No to je prave ono. Ja si za svym nazorem stojim a citace by mi nevadila, ale sejri me ze ti reporteri nemaji koule aby napsali „delame clanek na tohle tema a zajimaji nas vase nazory“ pak klidne svuj nazor reknu, ale vadi mi tohle pseudozakladani temat kde zadaji „zoufale zeny“ o pomoc. Mam rada kdxz se nazyvaji veci pravymi jmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:49
@lukresia píše:
a už někde nějakou citovali? vůbec nevím :)

jo, není to poprvé… ale tentokrát byly celkem hysterické reakce, což moc nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:50
@paola white píše:
No to je prave ono. Ja si za svym nazorem stojim a citace by mi nevadila, ale sejri me ze ti reporteri nemaji koule aby napsali „delame clanek na tohle tema a zajimaji nas vase nazory“ pak klidne svuj nazor reknu, ale vadi mi tohle pseudozakladani temat kde zadaji „zoufale zeny“ o pomoc. Mam rada kdxz se nazyvaji veci pravymi jmeny

je fakt, že nevím, z jakého článku to bylo - jestli tedy založeného čistě jako dotaz, a pak z toho vzal ten sam člověk pro článek.. ale ono to fakt není poprvé. No nic, radši mlčim, nebo dostanu po čuni :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.2.14 08:51

@martina.se já taky ne, je to veřejný web a nevidím moc rozdílu mezi námi co sem chodí a čtenáři iDnesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.2.14 08:55
@smetrling píše:
Mě ale zajímá co jste delali pak až vám hlava vychladla. Jak se s tím vyrovnat. Atd.

Odpustila jsem, i když to bylo velmi těžké období. Teď jsem za to šťastná, že jsem to dokázala hodit za hlavu.

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
26.2.14 08:56
@paola white píše:
No to je prave ono. Ja si za svym nazorem stojim a citace by mi nevadila, ale sejri me ze ti reporteri nemaji koule aby napsali „delame clanek na tohle tema a zajimaji nas vase nazory“ pak klidne svuj nazor reknu, ale vadi mi tohle pseudozakladani temat kde zadaji „zoufale zeny“ o pomoc. Mam rada kdxz se nazyvaji veci pravymi jmeny

to je přesné, proč to rovnou nenapíšou a byl by klid :think:

• Citovat
  • Upravit
12743
26.2.14 08:57

@martina.se neboj virtualni rany nedavam :lol: me proste jen mrzi ze pak treba o problemu premyslim, snazim se poradit, mrham casem na odpoved a pak zjistim, ze si nekdo dela srandu nebo ze je to jen pruzkum. Treba kdyz se da nekdo dotaznik ta skoro vzdy vyplnuji abych pomohla, ale jsem rada kdyz proste vim na cem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:58

@paola white uf :mrgreen: jasný, beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 09:01
@lukresia píše:
@martina.se já taky ne, je to veřejný web a nevidím moc rozdílu mezi námi co sem chodí a čtenáři iDnesu

Treba proto ze idnes povazuju za bulvar nejvyssiho kalibru a neseriozni medium. Kdybych tam chtela prezentovat svoje nazory tak se registruju do jejich diskuze. Pokud tam nekdo napise uzivatelka z emimina si mysli o nevere toto… Tak at si me tam klidne cituji ale rozhodne bych nechtela abych byla spojovana zrovna s idnes jmenovite :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 09:03
@Tečička píše:
Mě se to také stalo. Byla u nás v domě párty a přespali u nás kamarád s kamarádkou, kteří tvořili pár. Už byla noc, všichni šli dávno spát a já zjistila, že manžel vedle mě neleží. Šla jsem do kuchyně, ale cestou jsem slyšela vzdychání. Polil mě studený pot. Koukal jsem se a můj manžel voljížděl o kuchiňskou linku tu kamarádku. Stála jsem tam jak opařená. Chtěla jsem něco říct, ale všimli si mě. Místo toho, aby se mi omlouvali, přizvali mě k sobě. Lepší sex jsem nezažila.

to jako fakt 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 09:04

Ma emiminu jsem zaregistrovaná od roku 2006. Netušila jsem, že až se na vás obrátím s problémem, spustí se taková vlna kritiky. No nic, asi pláču na špatném hrobě.
Děkuji těm, kteří mi napsali svoje zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
26.2.14 09:05
@smetrling píše:
Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.

Noumálně :P
Ji vytáhnout za pačesy ven a hodit nahou před barák :nevim: a starýho na místě umlátit litinovou pánví, od @jdukolem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí