Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem to zažila. Byla jsem u rodičů, sama, potřebovali pomoct s nějakou prací. Děti zůstaly s partnerem doma (6 a 2). V noci jsem se vrátila, v chodbě zaparkovaný cizí kočár se spícím miminem, v pokojíčku u kluků další cizí dítě.
A v obýváku manžel v nejlepším s nějakou čůz. u
Tak jsem chytla nerva, ji vytáhla z obýváku, probudila její děcko a i s kočárem jsem je v noci vyhodila.
Manžel se ohrazoval, kam jako teď v noci půjdou, tak jednu chytl, až se mu hlava otočila tím kousavým dozadu
Mohl být rád, že neletěl s nimi.
Vydrželi jsme spolu ještě asi 5 let, pak jsme se stejně rozvedli.Jo, a jako bonus mi přišel za pár měsíců dopis, že je s ním těhotná a JÁ jí mám poslat peníze na potrat
Asi hledala otce pro svoji povedenou rodinku.![]()
tak to je ještě horší než co se stalo mě.
@Anonymní píše:
Jo a ještě, normálně jsem klidný člověk, ale tehdy se mi zatmělo před očima, praštila manžela a riskovala, že mi tu facku vrátí. Nevrátil.
No ty bláho
já bych ho vyhodila IHNED. A skončila bych s ním navždy. Pominu to, že si chtěl za.ukat jinde, ale tahat dotyčnou domů a ještě když je doma s dětma. Tak to je fakt mazec ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne
to je fakt hnus do toho tahat děti…
Je mi moc líto, co se Vám stalo
Musí to být hrozné. Kdyby jste měla kam odejít a finančně na tom byla líp, odešla by jste, že? Mě se to tedy nikdy nestalo, kdyby ano asi bych skončila v kriminále ![]()
@vendulka72 píše:
@smetrling a mluvíte o tom?
mluvíme o tom často, byli jsme i v poradně.
@Kachničkaa píše:
@smetrlingJe mi moc líto, co se Vám staloMusí to být hrozné. Kdyby jste měla kam odejít a finančně na tom byla líp, odešla by jste, že? Mě se to tedy nikdy nestalo, kdyby ano asi bych skončila v kriminále
nevím, mám svého muže pořád ráda ![]()
@smetrling
máte ho pořád ráda, tak Vám přeji ať co nejdříve odpustíte ![]()
Já jsem asi strašně radikální a asi moc hrdá, já zradu nikdy neodpouštím..ráda nerada, u mne by šel okamžitě z domu.
@smetrling takže to žere a žere. Do té poradny bych chodila dál, nebo k psychologovi. Chce to čas. Jestli se manža snaží, tak to půjde. Hlavně se neuchlastat, z toho by měla radost tak akorát ta dotyčná. ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem přijet až ráno, ale stihli jsme to dřív. Nevím, jestli byl expartner tak natvrdlý, jestli si myslel, že mi to starší kluk neřekne
Tak mne napadlo, že to byla asi dlouhodobější milenka ne? Kde by jí hnedka splašil a ještě s děckama??
K tomu přistižení… já nikdy žádnému chlapovi neudělala přepadovku. Ani, když jsem tušila, či věděla. Vždycky, jen kvůli zachování vlastního duševního zdraví, jsem dopředu volala, pokud jsem se měla objevit někde neplánovaně. O takový zážitek fakt nestojím.
@Kachničkaa píše:
Tak mne napadlo, že to byla asi dlouhodobější milenka ne? Kde by jí hnedka splašil a ještě s děckama??
To asi jo, nepitvala jsem to, asi se předtím slízali někde jinde, než u nás. A jestli i po tom, to netuším.
@balenka píše:
Kdysi dávno… Nebyli jsme spolu dlouho, přistihla jsem ho s klukemNo tehdy jsem to nerozdýchala, dnes bych to možná brala jako zpestření…
Jeden z tech znamych sexuologu psal, ze se musi dodrzovat 3 veci: zabranit nechtenemu tehotenstvi milenky, pohlavnim chorobam a financni odcerpani zdroju rodiny. Takze pokud mel pristizeny manzel kondom, milenka je 45 plus nebo bere antiko (dvoji sichr) a zaplatila privat, tak bys mu mela podle tehle teorie napoprve odpustit. Zamerne zlehcuju, ale takhle nas nuti ta muzska cast spolecnosti uvazovat.