Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smetrling píše:
jasně, že od včerejška. Bohužel se svým původním Nickem nemůžu nová témata zakládat anonymně. Ty by ses chlubila s tím, že ti manžel zahýbá?
takže duplicitní nick, no to bude mít admin radost
@Terina89 píše:
Tak to bylo rychlý
rychlé a účinné, opravdu jsem přišla večer, nebyl tam on, ani jeho věci. Nehodlala jsem ztrácet čas s takovým juzkem. Řešila bych to znovu stejně. Nevěru neodpouštím. ![]()
@Apaji píše:
Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.
Mě se to také stalo. Byla u nás v domě párty a přespali u nás kamarád s kamarádkou, kteří tvořili pár. Už byla noc, všichni šli dávno spát a já zjistila, že manžel vedle mě neleží. Šla jsem do kuchyně, ale cestou jsem slyšela vzdychání. Polil mě studený pot. Koukal jsem se a můj manžel voljížděl o kuchiňskou linku tu kamarádku. Stála jsem tam jak opařená. Chtěla jsem něco říct, ale všimli si mě. Místo toho, aby se mi omlouvali, přizvali mě k sobě. Lepší sex jsem nezažila.
Přistihnout takhle svého chlapa, řekla bych jediné: "Až skončíš - a počítám, že to bude do 2 minut - slečna ti pomůže balit. Máš hodinu na odchod. " ![]()
A pak bych zavolala nejlepší kamarádce, protože ten pravý vztek by přišel později…takže bych jí zavolala, opila se, zanadávala si jaký jsou chlapi svině a pak zvedla hlavu a šla dál. ![]()
Mmchdm, holky, proč se těch možných průzkumů a novin tak bojíte?
trochu tu hysterii kolem nechápu
to si nestojíte za svým názorem? ![]()
@agnesold píše:
Přistihnout takhle svého chlapa, řekla bych jediné: "Až skončíš - a počítám, že to bude do 2 minut - slečna ti pomůže balit. Máš hodinu na odchod. "A pak bych zavolala nejlepší kamarádce, protože ten pravý vztek by přišel později…takže bych jí zavolala, opila se, zanadávala si jaký jsou chlapi svině a pak zvedla hlavu a šla dál.
@smetrling píše:
Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.
Idnes nema o cem psat???
@Tečička píše:
Mě se to také stalo. Byla u nás v domě párty a přespali u nás kamarád s kamarádkou, kteří tvořili pár. Už byla noc, všichni šli dávno spát a já zjistila, že manžel vedle mě neleží. Šla jsem do kuchyně, ale cestou jsem slyšela vzdychání. Polil mě studený pot. Koukal jsem se a můj manžel voljížděl o kuchiňskou linku tu kamarádku. Stála jsem tam jak opařená. Chtěla jsem něco říct, ale všimli si mě. Místo toho, aby se mi omlouvali, přizvali mě k sobě. Lepší sex jsem nezažila.
Děláš si srandu?
![]()
@martina.se píše:
Mmchdm, holky, proč se těch možných průzkumů a novin tak bojíte?trochu tu hysterii kolem nechápu
to si nestojíte za svým názorem?
Tak já si za svým názorem stojím, ale to samé by mělo být i naopak. Pokud něco chce reporér bulváru, tak nechť to normálně označí jako novinářskou anketu a poprosí o názory k danému tématu - kdo bude chtít, ten se vyjádří a zcela vědomě, že odpoídá reportérovi. Ne, že ze sebe bude dělat např. jednu z nás, různě finagovat témata, skrývat se a pokoutně mámit
No, novinářská slušnost se už nenosí, a ti z idnesu ani nejsou novináři, no…Nevadilo by mi ani, kdyby napsali něco v tom smyslu „uživatelky emimina si myslí“, nebo „jedna uživatelka emimina říká, že…“. Prostě mámení a skrývání vnímám jako podpásovku - jsem ještě stará škola. Vyrostla jsem na Foglarovi a Vinnetouovi ![]()
@Apaji jako jasné, ale idnes není první, kdo to tu citoval atd.. mimibazaru se udělala opravdu „velká“ a hlavně „pozitivní“ reklama a to nikomu nevadilo
ještě tu holky dávaly odkazy a pod.. a tady jednou jednu ocitujou a hned takové divadlo ![]()
@Apaji píše:
No právě, to jsem už zapomněla dodat. Opravdu, chudáci, ti, co budou mít skutečný problém a my v nich budeme cítit reportéry bulváru, protože apriori přestanem věřit všem. Bylo to nešťastné. Nemám nic proti tomu, že se tady někdo z výzkumu podíval a pozjišťoval si, které plenky, lahvičky, UM, aktovky mezi matkami a dětmi frčí nebo co si ženy myslí o politice, supermarketech, očkování, rajčatech…(doplň cokoliv). Ale zakládat témata pro vytvoření článku, který se bude skládat z citací reakcí - to už mi vadí. Ach jo…
Naprosto souhlasim. Kdyby na rovinu napsali ze jde o pruzkum tak bych treba i neco do placu hjodila, ale tohle mi fakt sejri moc ![]()
Otázka 1: V tu chvíli jsem děkovala chvílím věnovaným cvičení a zlepšování fyzické kondice - letěli oba dva napřed z pokoje a pak ze schodů, chlap měl na hlavě 17 stehů - hroznej nešika
Samo - zachování všech hygienických a zdravotních pravidel.
)není nikdy na závadu věci a zdravého fungování vztahu. Aktivity s kamarádkami, relaxace, alkoholový brainstorming atd mi byly většinou k ničemu. Vždy zabral jen ten intimní fičák…

Otázka 2: Klín klínem, stejně jako u chlapů…není nad to vidět výraz v tváři, když řekneš jako první - Tak někdy příště, čus bus. No jasně, že si někdy brnknem
No a pak najednou zase potkáš jednou toho pravého.
Nicméně, byla jsem vždy tolerantní a nečinila ve vztahu protějšku to, co bych sama nechtěla. Chlapi to však nechápou stejně a tak určitá míra mescherschmidtovstí alias gripenovství(vojenský expert jistě dopřesní