Nevěra - přistiženi při cinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.14 08:23

Otázka 1: V tu chvíli jsem děkovala chvílím věnovaným cvičení a zlepšování fyzické kondice - letěli oba dva napřed z pokoje a pak ze schodů, chlap měl na hlavě 17 stehů - hroznej nešika :mrgreen:
Otázka 2: Klín klínem, stejně jako u chlapů…není nad to vidět výraz v tváři, když řekneš jako první - Tak někdy příště, čus bus. No jasně, že si někdy brnknem :mrgreen: Samo - zachování všech hygienických a zdravotních pravidel.
No a pak najednou zase potkáš jednou toho pravého.
Nicméně, byla jsem vždy tolerantní a nečinila ve vztahu protějšku to, co bych sama nechtěla. Chlapi to však nechápou stejně a tak určitá míra mescherschmidtovstí alias gripenovství(vojenský expert jistě dopřesní :mrgreen: )není nikdy na závadu věci a zdravého fungování vztahu. Aktivity s kamarádkami, relaxace, alkoholový brainstorming atd mi byly většinou k ničemu. Vždy zabral jen ten intimní fičák… :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
26.2.14 08:25
@smetrling píše:
jasně, že od včerejška. Bohužel se svým původním Nickem nemůžu nová témata zakládat anonymně. Ty by ses chlubila s tím, že ti manžel zahýbá?

takže duplicitní nick, no to bude mít admin radost

• Citovat
  • Upravit
72725
26.2.14 08:25
@Terina89 píše:
Tak to bylo rychlý :mrgreen:

rychlé a účinné, opravdu jsem přišla večer, nebyl tam on, ani jeho věci. Nehodlala jsem ztrácet čas s takovým juzkem. Řešila bych to znovu stejně. Nevěru neodpouštím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
26.2.14 08:26
Souhlasím. Je to průzkum. Za chvíli to zas budeme číst někde na serverech. Já si kvůli tomu změnila i profil! Nechci číst své jméno v novinách
@Apaji píše:
Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.
  • Citovat
  • Upravit
127
26.2.14 08:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.2.14 08:32

Mě se to také stalo. Byla u nás v domě párty a přespali u nás kamarád s kamarádkou, kteří tvořili pár. Už byla noc, všichni šli dávno spát a já zjistila, že manžel vedle mě neleží. Šla jsem do kuchyně, ale cestou jsem slyšela vzdychání. Polil mě studený pot. Koukal jsem se a můj manžel voljížděl o kuchiňskou linku tu kamarádku. Stála jsem tam jak opařená. Chtěla jsem něco říct, ale všimli si mě. Místo toho, aby se mi omlouvali, přizvali mě k sobě. Lepší sex jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941

Přistihnout takhle svého chlapa, řekla bych jediné: "Až skončíš - a počítám, že to bude do 2 minut - slečna ti pomůže balit. Máš hodinu na odchod. " :lol:

A pak bych zavolala nejlepší kamarádce, protože ten pravý vztek by přišel později…takže bych jí zavolala, opila se, zanadávala si jaký jsou chlapi svině a pak zvedla hlavu a šla dál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Mmchdm, holky, proč se těch možných průzkumů a novin tak bojíte? :think: trochu tu hysterii kolem nechápu :think: to si nestojíte za svým názorem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
26.2.14 08:34
Ano, tak to šlo, když jsem neměla děti :) ted doufam, ze nic podobneho uz nezaziju..
@agnesold píše:
Přistihnout takhle svého chlapa, řekla bych jediné: "Až skončíš - a počítám, že to bude do 2 minut - slečna ti pomůže balit. Máš hodinu na odchod. " :lol:A pak bych zavolala nejlepší kamarádce, protože ten pravý vztek by přišel později…takže bych jí zavolala, opila se, zanadávala si jaký jsou chlapi svině a pak zvedla hlavu a šla dál. ;)
  • Citovat
  • Upravit
12743
26.2.14 08:35
@smetrling píše:
Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.

Idnes nema o cem psat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.2.14 08:36
@Tečička píše:
Mě se to také stalo. Byla u nás v domě párty a přespali u nás kamarád s kamarádkou, kteří tvořili pár. Už byla noc, všichni šli dávno spát a já zjistila, že manžel vedle mě neleží. Šla jsem do kuchyně, ale cestou jsem slyšela vzdychání. Polil mě studený pot. Koukal jsem se a můj manžel voljížděl o kuchiňskou linku tu kamarádku. Stála jsem tam jak opařená. Chtěla jsem něco říct, ale všimli si mě. Místo toho, aby se mi omlouvali, přizvali mě k sobě. Lepší sex jsem nezažila.

Děláš si srandu? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 08:40
@martina.se píše:
Mmchdm, holky, proč se těch možných průzkumů a novin tak bojíte? :think: trochu tu hysterii kolem nechápu :think: to si nestojíte za svým názorem? :nevim:

Tak já si za svým názorem stojím, ale to samé by mělo být i naopak. Pokud něco chce reporér bulváru, tak nechť to normálně označí jako novinářskou anketu a poprosí o názory k danému tématu - kdo bude chtít, ten se vyjádří a zcela vědomě, že odpoídá reportérovi. Ne, že ze sebe bude dělat např. jednu z nás, různě finagovat témata, skrývat se a pokoutně mámit :mrgreen: No, novinářská slušnost se už nenosí, a ti z idnesu ani nejsou novináři, no…Nevadilo by mi ani, kdyby napsali něco v tom smyslu „uživatelky emimina si myslí“, nebo „jedna uživatelka emimina říká, že…“. Prostě mámení a skrývání vnímám jako podpásovku - jsem ještě stará škola. Vyrostla jsem na Foglarovi a Vinnetouovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:42

@Apaji jako jasné, ale idnes není první, kdo to tu citoval atd.. mimibazaru se udělala opravdu „velká“ a hlavně „pozitivní“ reklama a to nikomu nevadilo :think: ještě tu holky dávaly odkazy a pod.. a tady jednou jednu ocitujou a hned takové divadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 08:43
@Apaji píše:
No právě, to jsem už zapomněla dodat. Opravdu, chudáci, ti, co budou mít skutečný problém a my v nich budeme cítit reportéry bulváru, protože apriori přestanem věřit všem. Bylo to nešťastné. Nemám nic proti tomu, že se tady někdo z výzkumu podíval a pozjišťoval si, které plenky, lahvičky, UM, aktovky mezi matkami a dětmi frčí nebo co si ženy myslí o politice, supermarketech, očkování, rajčatech…(doplň cokoliv) :nevim:. Ale zakládat témata pro vytvoření článku, který se bude skládat z citací reakcí - to už mi vadí. Ach jo…

Naprosto souhlasim. Kdyby na rovinu napsali ze jde o pruzkum tak bych treba i neco do placu hjodila, ale tohle mi fakt sejri moc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí