Nevěra - přistiženi při cinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
26.2.14 07:58

Ne, ale nejspíš bych se omluvila že ruším a šla pryč. Scény bych dělala až pak, ale ne před cizí ženskou, která by z toho měla akorát prču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 07:59
@Apaji píše:
Jasně, že podklady pro článek…Asi čeká nějakou výživnou story, jak některá z nás přišla z práce dříve domů, slyšela hekání, na chodbě poházené cizí dámské prádlo a v ložnici první, co uviděla byl manželův chlupatý zadek a vyjukané oči nějaké cizí baby zpoza jeho ramene :roll: Kdysi tu bylo, že nováčci nemohli zakládat témata, ale kvůli Idnesu by to chtělo, aby téma mohla založit až tak možná Kelišová, a to by tu uslo… :?

tak to opravdu není, prošla jsem celé emimino, ale na tohle téma jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.2.14 08:03
@Apaji píše:
Jasně, že podklady pro článek…Asi čeká nějakou výživnou story, jak některá z nás přišla z práce dříve domů, slyšela hekání, na chodbě poházené cizí dámské prádlo a v ložnici první, co uviděla byl manželův chlupatý zadek a vyjukané oči nějaké cizí baby zpoza jeho ramene :roll: Kdysi tu bylo, že nováčci nemohli zakládat témata, ale kvůli Idnesu by to chtělo, aby téma mohla založit až tak možná Kelišová, a to by tu uslo… :?

no tak si myslím že nejsi moc daleko od pravdy, jen chudáci ti kteří budou chtít opravdu poradit a my to budeme brát jako podklady pro článek, nevím zda je toto šťastné řešení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4214
26.2.14 08:07
@Anael píše:
Ne, ale nejspíš bych se omluvila že ruším a šla pryč. Scény bych dělala až pak, ale ne před cizí ženskou, která by z toho měla akorát prču.

U mě by ti prču ta cizí ženská nestihla ani mět. Za prvé oblečení venku oba schlazení vlažnou vodou. a potom bych chlapovi ještě nadala, že je všude mokro. Prostě neručila bych za sebe. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 08:08
@Apaji píše:
Ehm, sorry, nevěřím. Kdybys chtěla vědět, co na to ostatní, tak napíšeš, jestli máš nebo nemáš děti, co k tomu muži cítíš, co ti brání/nebrání odejít, jestli to bylo poprvé, jestli je to jeho stálá milenka nebo to byla jen příležitost a skáče takhle po každé…Tvá odpověď, kterou cituji, je typická reportérská, nicneříkající. Takže za mě ne. Snad holky, které uvěří, něco poradí, pro případ, že by to snad byla pravda, i když tomu dávám tak 0,5%, že to je pravda.

s manželem jsme spolu 18 let a vychováváme 4 děti. Před 3.lety jsem po mateřské nastoupila do práce. Mám fyzicky náročnou práci, domů jsem chodila unavená, na nějaký sex ani pomyšlení. Loni v listopadu zazvonil u dveří cizí chlap a ptal se po manželovi, který zrovna nebyl doma. Ptala jsem se jestli mám něco vyřídit a on na to že ne. Ale jestli vím, že můj manžel obšťastňuje jeho přítelkyni v nedalekým privátě. Byl to hrozný šok, celou cestu jsem si říkala, že je to ptákovina, ale nebyla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.2.14 08:08

Ano přistihla, byla jsem jak opařená, neřekla ani slovo a odešla jsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.14 08:10

Kamarádka přistihla v noci v kuchyni svýho muže s její kamarádkou… Dopoledne už bydlela sama s malou, protože chlapa okamžitě vyhodila… A neodpustila, udělal to jednou, udělá to znovu!

Prosím o zachování anonymity, přeci jen je to intimní věc :)

• Citovat
  • Upravit
20
26.2.14 08:13

Mě ale zajímá co jste delali pak až vám hlava vychladla. Jak se s tím vyrovnat. Atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.2.14 08:15

@Apaji jo a je registrována od včera a jediné kde diskutuje je její založené téma já si myslím to samé

• Citovat
  • Upravit
927
26.2.14 08:18

@smetrling Naštěstí se mi něco takového nestalo, i když taková lahůdka, kdy mi kamarádka přebrala kluka, se kterým mě seznámila, to bylo taky žůžo. Pokud by se mi mělo stát, co se stalo tobě, byla bych sprostá jak dlaždič, znamenalo by tokonec vztahu a okamžitý odchod můj i dětí. Nenáviděla bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 08:19
@myšák1187 píše:
no tak si myslím že nejsi moc daleko od pravdy, jen chudáci ti kteří budou chtít opravdu poradit a my to budeme brát jako podklady pro článek, nevím zda je toto šťastné řešení :nevim:

No právě, to jsem už zapomněla dodat. Opravdu, chudáci, ti, co budou mít skutečný problém a my v nich budeme cítit reportéry bulváru, protože apriori přestanem věřit všem. Bylo to nešťastné. Nemám nic proti tomu, že se tady někdo z výzkumu podíval a pozjišťoval si, které plenky, lahvičky, UM, aktovky mezi matkami a dětmi frčí nebo co si ženy myslí o politice, supermarketech, očkování, rajčatech…(doplň cokoliv) :nevim:. Ale zakládat témata pro vytvoření článku, který se bude skládat z citací reakcí - to už mi vadí. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.14 08:20
@myšák1187 píše:
@Apaji jo a je registrována od včera a jediné kde diskutuje je její založené téma já si myslím to samé

jasně, že od včerejška. Bohužel se svým původním Nickem nemůžu nová témata zakládat anonymně. Ty by ses chlubila s tím, že ti manžel zahýbá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 08:21
@smetrling píše:
Ahoj všem. Zajímalo by mě, zda někdo z vás přistihl svého partnera/partnerku in flagranti a jak jste se pak zachovali. Díky.

zažila s ex (né tedy ex manžel).. řekla jsem jen, ať se dobře baví a že přijdu v tolik a tolik a on už bude odstěhovaný klíče ve schránce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.2.14 08:22
@martina.se píše:
zažila s ex (né tedy ex manžel).. řekla jsem jen, ať se dobře baví a že přijdu v tolik a tolik a on už bude odstěhovaný klíče ve schránce :mrgreen:

Tak to bylo rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EliskaPalkova
26.2.14 08:22

Ano, odešla jsem a nevrátila se..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie