Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud nikoho nemáš, tak to riskni a napiš mu. ![]()
Ztratit tím nic nemůžeš, naopak můžeš jen získat. ![]()
jsem z nej uplne hotova ale bojim se, prece jen je to kamarad myho EX ![]()
ale nejde to vydrzet proste, jsem z nej hotova. nemuzu ho dostat z hlavy akorat se bojim jeho reakce, je mezi nama skoro dvacet let rozdil a jeste ze jsem takhle od jeho kamose, ale ja ho proste musim nekde v soukromi videt. pockam na nej u baraku, skocim mu okolo krku, dam mu pusu a utecu nebo ja nevim ![]()
Prosím Tě hlavně mu neskákej kolem krku a nedávej pusu. Ty jsi ještě hodně mlaďounká,viď? Jak psala lovesmile.napiš mu , ale podle mě žádné přepadové akce.
Nezlob se ale to mě přijde hrozně pubertální. I když vím,že láska zamotá všem lidem hlavu.
@Liduš-kluci to bylo mysleno jako vtip, samozrejme ze nebudu skakat cizimu chlapovi do naruce ![]()
Ja se rozesla s pritelem, se kterym nam to uz nejakou dobu neklapalo a zakoukala jsem se do jeho „kamarada“
On mu tak alespon rikal.
Byl to spoluzak od zakladky az po stredni skolu a cca 2× do roka sli na pivko do hospody.Tak jsem si rikala to zase tak horky nebude ![]()
Nebylo to ze dne na den, zacalo to jen konverzaci a ja si uvedomila, ze tek kluk ma v hlave a je sympatak.
Kdyz se bejvalej dozvedel, ze se mezi nama neco deje, udelal mi scenu.
Ja mu jen vysvetlila, ze mezi nama je konec a co si budu delat a s kym, je moje vec.
Na druhe strane to bylo brano hure, ale po nejake dobe jsme spolu stejne vztah zacali a sme spolu do dnes a mame krasnyho mesicniho syna.
Proste jsem citila, ze i z jeho strany jde o sympatie a riskla jsem to
pokud to citis taky, tak do toho, ale jemne ![]()
Ahoj zakladatelko, já bych mu nepsala. Já bych se snažila nějak dostat do jeho blízkosti a nějak provokativně bych se s ním " seznámila ". Jestli máš auto, pozvala bych ho na krátký výlet, třeba že je krásně a kamarádka nemůže, jestli by s Tebou zajel do města na zmrzku. Nebo taak. ![]()
@dada12 a jak ho pozvu kdyz mu nenapisu? ze pojedu k EX do prace?
kazdopadne auto nemam takze je to jedno ![]()
prave kdyz mu napisu tak mi muze napsat treba : promin jsem zadanej a ja to budu mit bez ostudy a anonymne ![]()
A kolik pak ti je let?
![]()
jinak doufám že ho zbalíš a budete šťastný , ale musíš zjistit jak je na tom on ![]()
@Anonymní píše:
@dada12 a jak ho pozvu kdyz mu nenapisu? ze pojedu k EX do prace?kazdopadne auto nemam takze je to jedno
prave kdyz mu napisu tak mi muze napsat treba : promin jsem zadanej a ja to budu mit bez ostudy a anonymne
Já mám lepší zkušenosti s osobním setkáním. Pořádná akce. Já nevím, záleží na tom, kde se pohybuje, nějak to navlíknout. Psát mu je takový trapný podle mě. Ale i to se dá. Bude to mít ale takovej kostrbatější začátek, něco jako přes net, ale to neva.
@dada12 taky bych radsi osobne jenze on jezdi jen do prace a pak zas domu, nikam moc nechodi.teda tenhle vikend je nekde na koncertu ale tam za nim fakt jet nemuzu.
u prace ho odchytnout je blby kvuli ex a tam kde bydli je to jeste horsi pac tam bydli hromada znamejch a nebylo by to moc vhodny (EX tam ma byvalou manzelku a jezdi si tam pro deti, ma tam rodice atd)
Jestli nemáš možnost se s ním setkat a nějak ho pobláznit, tak mu budeš muset napsat ![]()
@dada12 tam se pripojuje vetsinou z prace - z pocitace EX coz je trochu neprakticky
Holky strasne jsem se zblaznila a nevim kudy z toho ven. Ve zkratce je to kluk od EX z prace a zaroven byvaly spoluzak…
videli jsme se parkrat v kanclu ale pres EX toho o nem vim az dost a prste jsem si z nej doslova kecla na p*del.
poslední měsíc se mi o něm pořád zdá, vcera jsem konecne zjistila jeho cislo a ted nevim co mam delat. nerict mu kdo sem je blby a zas co kdyz mu to reknu a on se bude ,,chlubit,, v praci ze si s nekym pise? nebo to EX pujde rovnou rict? to by byl docela trapas
holky ja bych se na to nejradsi vykaslala ale to nejde, porad na nej myslim a strasne ho chci videt, sama v soukromi a byt s nim,…
pomoooc